pauli7 26.03.05, 12:58 ale to forum dzis inaczej wyglada Pauli Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pauli7 Re: ojej:) 26.03.05, 13:15 hmm, czy wam tez forum szwaknowalo??? ja na zadnym nie widzialam zadnego watku!!! juz myslalam, ze mnie anula zbanowala jak to dobrze, ze juz jest ok... Pauli Odpowiedz Link
anula001 Re: ojej:) 26.03.05, 13:21 no cos Ty -swoich nie banuje) to cos gazeta nawala.. do poczytanka potem, bo wracam do pracy) Odpowiedz Link
aspaa Re: ojej:) 26.03.05, 13:22 mi w pewnym momencie sie tak robilo,ale wczoraj i tez nie wiedzialam co sie dzieje...w kontekscie wspominanych plusow/minusow,myslalam,ze juz wiecej sie tu nie dostane,ale dzis rano problemy sie skonczylyczyzby to przez tego trolla????nie bylo mnie wczoraj poznym wieczorem,ale domyslam sie ze fajnie nie bylo!i popieram ukrycie formu,...niech maja tu dostep tylko ci,co naprawde maja cos do powiedzenia,alebo chca poczytac nasze watki,bez zbednych komentarzy,ktore tylko rozwsciecza..... Odpowiedz Link
anula001 Re: ojej:) 26.03.05, 13:25 zeby on wczoraj choc komentowal nasze posty, nasza poglady - wtedy mozna nawet zaczac polemike,ale to nic z tych rzeczy.. Odpowiedz Link
aspaa Re: ojej:) 26.03.05, 13:32 jakas decyzja zapadla co z forum?takzeby sie to juz nie powtorzylo? Odpowiedz Link