ancia_m 21.04.05, 08:47 ... ten się głupio cieszy Też tak macie? Wstałam o 5, a wcale nie musiałam i sie tak ciesze od rana Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
filipendula Re: Kto rano wstaje 21.04.05, 08:48 ..... ten pierwszy zje śniadanie miłego dnia Odpowiedz Link
jumar1 Re: Kto rano wstaje 21.04.05, 08:51 śniadanie powazna sprawa...smacznego! ...a dzis znów była awaria podczas wychodzenia z łózka... jeszcze kilka dni takiego zimna i przyjdzie mi spowrotem spac w pizamie pzdr. Odpowiedz Link
filipendula Re: Kto rano wstaje 21.04.05, 08:52 Jumar nie bedziesz sie chyba w szczegóły bawił? Odpowiedz Link
anula001 Re: Kto rano wstaje 21.04.05, 08:53 Ty go nie znasz - opowie wszystko z detalami)) Odpowiedz Link
jumar1 Re: Kto rano wstaje 21.04.05, 08:55 hehehhehehe....i co Anulka .."...opowie wszystko z detalami..." ...no niestety tym razem Twa męska intuicja Cie zawiodła pzdr. Odpowiedz Link
anula001 Re: Kto rano wstaje 21.04.05, 08:56 to tylko dlatego slonko ze robisz mi na zlosc narcyzek z Ciebie wiec i tak nam powieszPPPPP Odpowiedz Link
anula001 Re: Kto rano wstaje 21.04.05, 08:58 sa pewne rzeczy, ktore chcialabym wiedziec, ale to mozesz dopiero mi przy oltarzu powiedziecPP Odpowiedz Link
jumar1 Re: Kto rano wstaje 21.04.05, 08:54 absolutnie nie ...tak z 3 historyjki o poranku i bedzie dobrze da sie zrobic? pzdr. Odpowiedz Link
suza Re: Kto rano wstaje 21.04.05, 08:55 kto rano wstaje ten sie naje ale niewyspaje ) gdzies slyszalam: Kto rano wstaje ten sie gówno wyspi. Odpowiedz Link
filipendula Re: Kto rano wstaje 21.04.05, 08:56 to hcyba musiałabym zacząc wstawac o 6 rano, zeby sie wyrobić... poza tym, to nie takie proste Jumar...jak wróce ze szkoły opisze jedną, moze być? ale jest trochę niewesoła, choc tez apteczna Odpowiedz Link
filipendula Re: Kto rano wstaje 21.04.05, 09:00 normalnie.... mezczyzna mojego zycia... od rana takie słodkie słowa... tylkod alczego kawe do łózka nie było?!!! Odpowiedz Link
filipendula Re: Kto rano wstaje 21.04.05, 09:05 Anula, po niemiecku tworzył Goethe... nienajgorzej uwazam miłego dnia, ide nabawić sie pylicy płuc Odpowiedz Link
herezja Re: Kto rano wstaje 21.04.05, 09:17 Filipa, o jakiej pylicy Ty mówisz? Od kiedy pracujesz w kopalni?? Odpowiedz Link
anula001 Wariacja 21.04.05, 09:01 jak to mowia anglicy: wczesny ptak lapie robaka))))))) Odpowiedz Link
suza Re: Wariacja 21.04.05, 09:07 anula001 napisała: > jak to mowia anglicy: wczesny ptak lapie robaka))))))) A to ladne! Nie ma jak 'wolne' tlumaczenie ) Dobrze Cie widziec, anulo. Gospodyni jest - wskaznik poczucia bezpieczenstwa mi sie podniosl ) RANNY PTASZEK - czyli postrzelony i ranny ? Odpowiedz Link
pauli7 Re: Wariacja 21.04.05, 09:11 kto rano wstaje ten jest niewyspany caly dzien... w kazdym razie ja na pewno bede... a roboty - straszliwa ilosc Pauli Odpowiedz Link
suza Re: Wariacja 21.04.05, 09:15 kto rano wstaje temu pizama ze spodni wystaje i chociaz sie naje, nie dla niego odlegle kraje Odpowiedz Link
anisua kto rano wstaje ... 21.04.05, 09:13 ten jest zaspany a idąc do łazienki może nabić sobie MEGA GUZIORA.... albo wyjść z domu w niekompletnej odzieży;DD Odpowiedz Link
anula001 Re: Wariacja 21.04.05, 09:20 hihi, doslowne tlumaczenie to cos co kocham, poniewaz na co dzien musze sie ich wystrzegac, w wolnym czasie za to lubie takie zabawy Ciebie tez milo widziec, hihi, ciesze sie ze tak bezpiecznie sie przy mnie czujesz)) Odpowiedz Link
thomix Re: Kto rano wstaje 21.04.05, 09:10 no i przypomniały mi się "poranne 3 męskie s" mojego lektora, Anglika: shit, shave & shower )) Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: Kto rano wstaje 21.04.05, 09:31 thomix napisał: > no i przypomniały mi się "poranne 3 męskie s" mojego lektora, Anglika: > shit, shave & shower > )) Jakiś głupi humor mam dzisiaj - wszystko mnie śmieszy do łez, to chyba objaw "starzenia" się" Zaczęło się wczoraj, gdy koleżanka opowiadała mi, jak to jej chłopakowi śniło się, że została wybrana na papieża DDDD Z. Odpowiedz Link
thomix Re: Kto rano wstaje 21.04.05, 09:33 > Jakiś głupi humor mam dzisiaj - wszystko mnie śmieszy do łez, i tak powinno byc w Twoje święto Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: Kto rano wstaje 21.04.05, 09:38 thomix napisał: > > Jakiś głupi humor mam dzisiaj - wszystko mnie śmieszy do łez, > > i tak powinno byc w Twoje święto Najlepiej, jakby tak było codziennie Z. Odpowiedz Link
thomix Re: Kto rano wstaje 21.04.05, 09:47 a więc zyczę Ci takiej codziennej celebracji Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: Kto rano wstaje 21.04.05, 09:56 thomix napisał: > a więc zyczę Ci takiej codziennej celebracji Och! Ach! Teraz będę codziennie rano wstawać z wybuchem spontanicznego śmiechu Z. Odpowiedz Link
anisua Re: Kto rano wstaje 21.04.05, 09:34 zajaczek79 napisała: > Jakiś głupi humor mam dzisiaj - wszystko mnie śmieszy do łez, to chyba > objaw "starzenia" się" Zaczęło się wczoraj, gdy koleżanka opowiadała mi, > jak to jej chłopakowi śniło się, że została wybrana na papieża DDDD > > Z. pewnie chłopakowi marzy się władcza, dominująca kobieta;DDD Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: Kto rano wstaje 21.04.05, 09:37 anisua napisała: > pewnie chłopakowi marzy się władcza, dominująca kobieta;DDD ...w bieli )) Z. Odpowiedz Link
anisua Re: Kto rano wstaje 21.04.05, 09:39 zajaczek79 napisała: > ...w bieli )) > Z. albo...w kajdankach i z pejczem ;PPP Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: Kto rano wstaje 21.04.05, 09:57 anisua napisała: > zajaczek79 napisała: > > > ...w bieli )) > > Z. > > albo...w kajdankach i z pejczem ;PPP Myślisz, że papież by się temu chłopakowi śnił, gdyby miał takie fantazje? Choć kto wie - marzenia w snach manifestują się w różny sposób. Ciekawe, co oznacza spleśniały ząb? Zapodasz jakąś interpretację? Z. > > Odpowiedz Link
thomix Re: Kto rano wstaje 21.04.05, 10:08 > > > pewnie chłopakowi marzy się władcza, dominująca kobieta;DDD > > ...w bieli )) > albo dziewica Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: Kto rano wstaje 21.04.05, 10:14 thomix napisał: > > > > > pewnie chłopakowi marzy się władcza, dominująca kobieta;DDD > > > > ...w bieli )) > > > albo dziewica Oooo... muszę jej sprzedać tę interpretację - zobaczymy, jak zareaguje DD Hihihihihi DD Z. Odpowiedz Link
ancia_m Re: Kto rano wstaje 21.04.05, 09:41 zajaczek79 napisała: > > Jakiś głupi humor mam dzisiaj - wszystko mnie śmieszy do łez i prawidłowo! ja też mam dziwny humor, śmieszy mnie wszystko i wogle jakaś rześka jestem - chyba zacznę codziennie wstawać o tej 5 Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: Kto rano wstaje 21.04.05, 09:59 ancia_m napisała: > > Jakiś głupi humor mam dzisiaj - wszystko mnie śmieszy do łez > > i prawidłowo! ja też mam dziwny humor, śmieszy mnie wszystko i wogle jakaś > rześka jestem - chyba zacznę codziennie wstawać o tej 5 Jak dla mnie, takie wstawanie na dłuższą metę mogłoby być zabójcze Z. Odpowiedz Link
ancia_m Re: Kto rano wstaje 21.04.05, 10:07 dla mnie też, znam siebie - ja cierpię, gdy rano trzeba wstać... Ale widocznie coś się zmienia, choćby na jeden dzień Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: Kto rano wstaje 21.04.05, 10:13 ancia_m napisała: > dla mnie też, znam siebie - ja cierpię, gdy rano trzeba wstać... > > Ale widocznie coś się zmienia, choćby na jeden dzień To pewnie zależy od danego dnia i w ogóle. Ostatnio jak jechałam do Wawy do znajomych, wstałam na pociąg o 5.40 (hihi), czyli spałam może jakieś cztery godziny. Jak przyjechałam, cały dzień gdzieś łaziliśmy, potem tylko godzinkę się przespałam, a wieczorem na imprezę - w ogóle mi się nie chciało spać, byłam nawet bardziej rześka niż ci znajomi i musieli mnie ciągnąć do domu DDD Jak dużo się dzieje, praktycznie nie odczuwa się tego, że człowiek wcześnie wstał. Pozdrowionka, Z. Odpowiedz Link
ancia_m Re: Kto rano wstaje 21.04.05, 10:17 zajaczek79 napisała: Jak dużo się dzieje, praktycznie nie odczuwa się tego, że człowiek wcześnie wstał. Dodałabym jeszcze, że jak człowiek już się przyzwyczaił. Ja mam (miałam więcej) czasem takie zrywy w pracy, że baaardzo szybko coś trzeba byo zrobić, nagle pojechać na drugi koniec Polski i nie ma jak spać. Często też szkoda mi na to czasu Ale po kilku takich dniach domagam się wypoczynku Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: Kto rano wstaje 21.04.05, 10:26 ancia_m napisała: > > Często też szkoda mi na to czasu > Ale po kilku takich dniach domagam się wypoczynku Szkoda, że nie można się wyspać na zapas Z. Odpowiedz Link
beate1 Re: Kto rano wstaje 21.04.05, 09:29 ...ten ma więcej czasu, bo dzień się wydłuża Odpowiedz Link
cafe_justysia Re: Kto rano wstaje 21.04.05, 09:57 Ja najwcześniej wstaję 0 5.30(choć jak ostatnio do Włoch jechałam do wstałam o 4-ej...masakra...) Odpowiedz Link
ancia_m Re: Kto rano wstaje 21.04.05, 09:59 no właśnie ja też mam problem z wstawaniem rano, ale chyba na straośc mi się to zmienia Odpowiedz Link
md0512 Re: Kto rano wstaje 21.04.05, 12:26 Cześć !! To ja już byłem prawie godzinę na nogach... i wcale nie chciałem - musiałem. I tak co dzień... Odpowiedz Link