konrado80 25.05.05, 13:52 ide do domu ))))))))))))) za oknem pogoda suuuper a ja wlasnie koncze prace )) i jak tu sie nie cieszyc )) milego weekendu wszystkim Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szamanica Re: Za chwil kilka ;)) 25.05.05, 13:52 o jeżżżżu kolczasty ja jeszcze 2 h i mam weekend do poniedzialku jabadabadu miłego też Odpowiedz Link
konrado80 Re: Za chwil kilka ;)) 25.05.05, 13:54 ja prawie caly weekend w pracy piatek i niedziele do godz 20 mam tylko wolne bo na noc do pracy Odpowiedz Link
suza Re: Za chwil kilka ;)) 25.05.05, 13:56 konrado80 napisał: > ja prawie caly weekend w pracy > piatek i niedziele do godz 20 mam tylko wolne > bo na noc do pracy To korzystaj z chwil rozkosznej nudy I tul kogo możesz Odpowiedz Link
konrado80 Re: Za chwil kilka ;)) 25.05.05, 14:01 dziekuje wam a pracuje w obsludze technicznej biurowca, jako dyzurny elektryk od wszystkiego i w biurze projektowym, rysuje instalacje elektryczne Odpowiedz Link
suza Re: Za chwil kilka ;)) 25.05.05, 14:05 konrado80 napisał: > dziekuje wam proszę Ciebie Dyżurny elektryk, powiadasz? Elektryzujesz wszystkie kobiety w biurze ? A te instalacje to rysujesz w Cadzie ? Odpowiedz Link
konrado80 Re: Za chwil kilka ;)) 25.05.05, 14:07 suza napisała: > proszę Ciebie i Ciebie tez > Dyżurny elektryk, powiadasz? > Elektryzujesz wszystkie kobiety w biurze ? no ba ) > A te instalacje to rysujesz w Cadzie ? no prosze, ktos sie troszku zna zadziwiasz mnie tak w Auto Cad Odpowiedz Link
suza Re: Za chwil kilka ;)) 25.05.05, 14:15 konrado80 napisał: >> > proszę Ciebie > i Ciebie tez Ależ dziekuję (co za wymiana uprzejmości, no nie mogę ) Prawdziwy m....gentleman A ja - gentlewoman czyli kobieta zwiewna i eteryczna > > Elektryzujesz wszystkie kobiety w biurze ? > no ba ) A dochodzi do przepięć ? > > A te instalacje to rysujesz w Cadzie ? > no prosze, ktos sie troszku zna Troszku mału Koledzy z pracy znają Cada. Ja tu tylko tłumaczę opisy techniczne (oprócz rur spustowych - zdarzają się kanalizacje kablowe, szafki elektryczne, żerdzie betonowe wirowane, słupy przelotowe, gołe przewody, urządzenia obce i przekaźniki zmierzchowe, prawda ) > zadziwiasz mnie No co Ty (tutaj następuje mruganie rzęskami) Skończyłeś kurs Auto Cada ? Odpowiedz Link
konrado80 Re: Za chwil kilka ;)) 25.05.05, 14:22 )) przyjmowac przyjmuja a kursu nie mam, wszystkiego sam sie nauczylem i za pomoca kolegi milego popoludnia i weekendu a ja znikam Odpowiedz Link
suza Re: Za chwil kilka ;)) 25.05.05, 14:25 konrado80 napisał: > a kursu nie mam, wszystkiego sam sie nauczylem i za pomoca kolegi Młody Geniusz Baw się dobrze, C(z)adowy Geniuszu Odpowiedz Link
suza Re: Za chwil kilka ;)) 25.05.05, 14:00 już za parę chwil za chwil parę weźmiesz plecak swój i gitarę Odpowiedz Link