krzysiek_dwadziesciapare 08.06.05, 09:16 wczoraj w lokalu wspomnienia mam miłe pozdrawiam wszystkich uczestników czekam na bis Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamara_t Re: zdarzyło się 08.06.05, 14:45 No gratulacje )))))))) Czerwiec też miesiącem zakochanych DDDDDDD Trzymam kciuki. Za WAS ekhm! Odpowiedz Link
candycandy Re: zdarzyło się 08.06.05, 15:11 ooo! a ja byłam i nic nie zauważyłam.... Krzychu, zdradź, kto ci wpadł w oko Odpowiedz Link
krzysiek_dwadziesciapare Re: zdarzyło się 08.06.05, 15:15 i co ja mam napisać? napiszę, że nikt - to się kobiety na mnie śmiertelnie obrażą. napiszę, że ktoś wpadł - to będzie niezgodne z prawdą. no jak sie cżłowiek nie obróci - dupa i tak z tyłu po prostu miło było tak jednostkowa refleksja Odpowiedz Link
ancia_m Re: zdarzyło się 08.06.05, 15:23 krzysiek_dwadziesciapare napisał: > i co ja mam napisać? > napiszę, że nikt - to się kobiety na mnie śmiertelnie obrażą. napiszę, że ktoś > wpadł - to będzie niezgodne z prawdą. > > no jak sie cżłowiek nie obróci - dupa i tak z tyłu Masz rację, dlatego załatw to dyplomatycznie - kulturalnie przemilcz > > po prostu miło było > tak jednostkowa refleksja I tu się zgodzę w 100 %, było bardzo miło > Odpowiedz Link
jeanne_n Re: zdarzyło się 08.06.05, 15:25 hehe - no toś się chłopie wkopał P ale potwierdzam - było miło, nawet bardzo Odpowiedz Link
tamara_t Re: zdarzyło się 08.06.05, 15:40 Hahahahah DDDDDDDDD Przecież ja tak tylko napisałam... DDDDDD No już dobrze ;P Odpowiedz Link
candycandy Re: zdarzyło się 08.06.05, 15:47 ty nam nie hahahuj bo to wszystko twoja wina;PPPPP Odpowiedz Link
tamara_t Re: zdarzyło się 08.06.05, 15:51 No kurczę - teoria spiskowa nasunęła się sama- wątek był o spotkaniu? - był. Krzysiu tam piał? - pisał. A tu nagle zakłąda zupełnie taki osobny, enigmatyczny, że niby coś tam, żemiło, że coś się tego..., no to co miałąm pomyśleć hi hi hi hi )) że zakochał się chłopina, przecież Wy same laski jesteście [na pewno, domniemywam, bo fotek nie widziałam] ;DDDDDDDDD Odpowiedz Link
krzysiek_dwadziesciapare Re: zdarzyło się 08.06.05, 15:53 żeby nie było - watek ten powstał ZANIM założony został wątek główny żadnych spisków ;P [ tak tak, to do ciebie ten ozór ] Odpowiedz Link
jeanne_n Re: zdarzyło się 08.06.05, 15:54 DD nic się tutaj nie da ukryć - powiem nawet więcej - trzeba ważyć każde słowo, bo plota pójdzie w eter i koniec P Odpowiedz Link
krzysiek_dwadziesciapare Re: zdarzyło się 08.06.05, 15:59 no właśnie... człowiek niedługo zacznie sie obawiać stuknąć w klawiaturę, bo licho wie o co go posądzą Odpowiedz Link
jeanne_n Re: zdarzyło się 08.06.05, 16:01 ręce będą Ci się trzęsły i wiele razy () wykasujesz to, co napisałeś, zanim wreszcie zdecydujesz się to upublicznić ) ale za to jakie przemyślane będą te wypowiedzi Odpowiedz Link
krzysiek_dwadziesciapare Re: zdarzyło się 08.06.05, 16:13 insynuujesz, że to co smaruję jest nieprzemyslane? oj, koleżanko, narażacie się... Odpowiedz Link
jeanne_n Re: zdarzyło się 08.06.05, 16:19 skądże znowu ) to ja również już dyplomatycznie zamilknę, bo jak wiadomo - tłumaczą się winni Odpowiedz Link
tamara_t Re: zdarzyło się 08.06.05, 16:27 I kto tu mówi o wyciąganiu daleko idących wniosków hi hi hi DDDDDD A języka tak nie pokazuj, bo złapię i co wtedy??? ;PPPPPPPPPP Odpowiedz Link
krzysiek_dwadziesciapare Re: zdarzyło się 08.06.05, 16:40 pewnikiem by się nieco wydłużył - a to się czasem bardzo przydaje Odpowiedz Link
ancia_m Re: zdarzyło się 08.06.05, 19:34 tamara_t napisała: > przecież Wy same laski jesteście Hmmmm, a konrado, losiek, thomix, hoki to sa najfajniejsze laski ) > bo fotek nie widziałam] ;DDDDDDDDD Oj, tak jakoś wyszło ;DDDDD (ale wszystko da się nadrobić) Odpowiedz Link
wenecka Re: zdarzyło się 08.06.05, 15:44 no tak! było miło, a mnei nikt nie zaprosił. obrażam się, nawet mimo tego, że nie mogłam przyjśc. Odpowiedz Link
krzysiek_dwadziesciapare Re: zdarzyło się 08.06.05, 15:47 spójrz na to z innej strony - nie będąc na imprezce masz 100% pewności, że to nie ty NIE zawróciłaś mi w głowie ;P Odpowiedz Link