herezja 04.07.05, 11:17 No i ktoś spitolił mi dobry humor Na dodatek forumowicze albo na wakacjach, albo ciężko pracują ( Czy jest tu ktoś, kto przytuli, pogłaszcze po głowie i powie, ze mam się nie przejmować? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wenecka Re: watek marudny 04.07.05, 11:18 nie przejmuj się jakimś ciulem co psuje humor, nie ma racji. <przytula, głaszcze po głowie> głowa do góry Odpowiedz Link
herezja Re: watek marudny 04.07.05, 11:24 tak mi dobrze, tak mi mów... Ciul głupi jeden! Cholera... Odpowiedz Link
herezja Re: watek marudny 04.07.05, 11:39 Widocznie nie jestem tak dobra bo się przejmuje No nic, spróbuje zapaść na NCNP. Jedyny sens takich wątków tkwi w tym, że można coś z siebie wyrzucić, tylko niech nikt tego nie podnosi... Odpowiedz Link
junkoh Re: watek marudny 05.07.05, 08:46 herezja napisała: > Widocznie nie jestem tak dobra bo się przejmuje > No nic, spróbuje zapaść na NCNP. > Jedyny sens takich wątków tkwi w tym, że można coś z siebie wyrzucić, tylko > niech nikt tego nie podnosi... )) sprobuj zapasc Odpowiedz Link
prawdziwyja Re: watek marudny 04.07.05, 14:33 Mnie też ktoś spitolił mi dobry humor Inna sprawa, że zupełnie nieświadomie. Ale już mi lepiej Odpowiedz Link