herezja 06.07.05, 10:13 jestem na gg przez potwornie namolnego typa! Pyta po 3 razy o to samo. Zadaje 15 różnych pytań i nie czeka na odpowiedź, tylko zadaje kolejne! A potem ma pretensje, że nie odpowiadam albo nie wiem o co mu chodzi buu.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
junkoh Re: molestowana 06.07.05, 10:15 herezja napisała: > jestem na gg przez potwornie namolnego typa! > Pyta po 3 razy o to samo. Zadaje 15 różnych pytań i nie czeka na odpowiedź, > tylko zadaje kolejne! A potem ma pretensje, że nie odpowiadam albo nie wiem o > co mu chodzi buu.... ja piernicze, co ja takiego mam w sobie, ze mnie niekt nie zaczepia nie mowiac o zaawansowanej namolnosci no, a porobilabym se jaja z checia Odpowiedz Link
junkoh Re: molestowana 06.07.05, 10:16 junkoh napisała: > herezja napisała: > > > jestem na gg przez potwornie namolnego typa! > > Pyta po 3 razy o to samo. Zadaje 15 różnych pytań i nie czeka na odpowied > ź, > > tylko zadaje kolejne! A potem ma pretensje, że nie odpowiadam albo nie wi > em o > > co mu chodzi buu.... > > > ja piernicze, co ja takiego mam w sobie, ze mnie niekt nie zaczepia nie mowiac > o zaawansowanej namolnosci no, a porobilabym se jaja z checia przyszlo mi do glowy... moze herezja mnie pozaczepiasz dla rozladowania sie a zaspokojenia mojej checi do bycia zaczepiana Odpowiedz Link
bogulo Re: molestowana 06.07.05, 10:22 a cieta riposta wojka mietka, tez nie wchodzi w rachube? Odpowiedz Link
bogulo Re: molestowana 06.07.05, 10:23 *wujka no i jeszcze jedno, czy jest to molestowanie o podlozu seksualnym? Odpowiedz Link
herezja Re: molestowana 06.07.05, 10:37 Cięta riposta w grę nie wchodzi, podtekstów seksualnych brak, chociaż raz wymknęło mu się "ja p..dolę"... Już mi lepiej, poszedł sobie Mam nadzieję, że dziś go już nie będzie... Odpowiedz Link
wenecka Re: molestowana 06.07.05, 10:49 jezu, też miałam takiego, że nie mogłam go ani zablokować, ani spławić ani nic. wchodził i przeszkadzał. durne pytania co oznacza mój opis na gg, albo czy akurat pracuję, albo czy jestem zajęta, albo dlaczego się nie odzywam... i trucie. mendowate trucie że on taki zagubiony, że jak on nie wie co ma wżyciu robić, że wkoło niego sami głupi ludzie, że nie ma na nic siły. boszsz, jak ja takich ciuli "jakiego-mnie-panie-boże-stworzyłeś-takiego-mnie-masz" nienawidze. każdy człowiek dostaje jedno życie do przeżycia i jak nie zda sobie sprawy z tego, że sam je sobie kształtuje i w bardzo dużej mierze ma na nie wpływ, to będzie taką sierotą do końca. Odpowiedz Link
bogulo Re: molestowana 06.07.05, 10:58 znaczy sierotom najlepiej z reinkarnacja by bylo Odpowiedz Link