anisua 04.04.06, 23:51 jakby nie na temat ale jak to cholerstwo zedrzeć ze ściany? czy tylko opalając? taki teraz mam dylematy a wkoło wiosna Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samentu Re: Farba olejna..... 04.04.06, 23:54 tradycyjne metody to skuwanie ale z nowymi farbami to juz raczej nie trzeba - kwestia podkładu przy kładzeniu kafelków nakułem sie scian że hej przyszedł fachowiec i stwierdził że niepotrzebnie Odpowiedz Link
anisua Re: Farba olejna..... 04.04.06, 23:59 farba stara;/ nie będą na niej kafelki kładzione.... ktoś miał super pomysł, by dużą część pomieszczenia wymalować;[ wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link
samentu Re: Farba olejna..... 05.04.06, 00:01 pewnie emerytka jakaś z tych co to remontuja raz a dobrze by do smierci starczyło popytaj fachowców w sklepie, ale jest cos takiego do gruntowania i na ten grunt juz mozna spokojnie malowac nawet akrylem Odpowiedz Link
anisua Re: Farba olejna..... 05.04.06, 00:06 jakbyś zgadł fachowcom w sklepie raz uwierzyłam... wierze tym, co przeżyli coś takiego w domu ale dzięki za rady Odpowiedz Link
konrado80 Re: Farba olejna..... 05.04.06, 00:16 w weekend postaram sie dowiedziec od kolegi ktory zajmuje sie remontami tylko przeslij mi swoj domowy z kierunkowym i w jakich godzinach bedziesz w domu Odpowiedz Link
konrado80 Re: Farba olejna..... 06.04.06, 23:07 ale moge nie miec mozliwosci, a zadzwonic to jest dla mnie bardzo tanio, bo na stacjonarne do Polski place w weekendy tylko 2p za 1 min Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Farba olejna..... 06.04.06, 20:49 a moze wyburzyc sciany?? niedlugo bede robic materialy wybuchowe na pracowni moze uda sie troche wiecej zrobic.. Odpowiedz Link
anisua Re: Farba olejna..... 06.04.06, 22:54 wiesz ...może skorzystam, jak mnie wczesniej...nie trafi coś wstręciuch;P Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Farba olejna..... 07.04.06, 13:36 dobra to jak Cie szlak trafi to pomyslimy nad wyburzeniem scian Odpowiedz Link
faraldesoleil Re: Farba olejna..... 07.04.06, 13:17 litr benzyny i zapałki...pomaga na bałagan Odpowiedz Link
md0512 Re: Farba olejna..... 07.04.06, 19:53 Tarcza do wiertarki z papierem ściernym... Tylko kurzy się strasznie. I tak pewnie będzie potrzebna gładź tynkowa, więc niewielkimi nierównościami nie musisz się przejmować. Odpowiedz Link