anula001 18.11.06, 16:51 ..a nie dupami wołowymiDDDDDD Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagula5 Re: Tak mi się marzy, żeby faceci znowu byli face 18.11.06, 17:05 mnie też. Marzyć każdy może.... Odpowiedz Link
ernest.wampir Re: Tak mi się marzy, żeby faceci znowu byli face 18.11.06, 18:30 parafrazując Kabaret Moralnego niepokoju... oj, chyba będziemy się musieli przeprosić Anula... Oj, ja Cię chyba przepraszam, wiesz? Oj, przepraszam Cię PPPPPP Odpowiedz Link
lubczasopisma Re: Tak mi się marzy, żeby faceci znowu byli face 18.11.06, 19:41 To znaczy, że niby jacy mieli by być. Pozdrawima Michał Odpowiedz Link
czarny.onyks marzycielka;)) 19.11.06, 07:28 ale może niedługo wprowadzą żywność modyfikowaną genetycznie z dodatkiem... testosteronu;P Odpowiedz Link
zielona-oliwka Re: marzycielka;)) 20.11.06, 18:54 Żeby faceci znowu byli facetami, to najpierw kobiety muszą znowu stać się kobietami... Ale to najpierw trzeba by zlikwidować wszystkie feministki, które mieszają nam w naszej identyfikacji płciowo-społecznej Odpowiedz Link
anais_ Re: marzycielka;)) 20.11.06, 19:44 najpierw może napisz, co rozumiesz przez słowo feministka Odpowiedz Link
zielona-oliwka Re: marzycielka;)) 20.11.06, 21:12 anais_ o mamo, tylko mi nie mów, żeś jedna z nich i teraz mi się oberwie ;p Mówiąc "feministki" miałam na myśli kobiety, które walczą (bardziej skutecznie bądź mniej) o równouprawnienie. Ni mniej, ni więcej Odpowiedz Link
zielona-oliwka Re: marzycielka;)) 21.11.06, 14:55 anais_ ja? Broń boże. Ja jestem za konserwatywnym podziałem społecznym na role męskie i żeńskie. W życiu bym nie chciała, by mnie faceci traktowali jak równego sobie kumpla ;p Odpowiedz Link
blata Re: Tak mi się marzy, żeby faceci znowu byli face 20.11.06, 19:49 Bez przesady, niektórzy są w porządku Odpowiedz Link
ernest.wampir Re: Tak mi się marzy, żeby faceci znowu byli face 20.11.06, 20:06 czekałem aż Fleshless napisze, że marzy o tym, żeby dupy wołowe były dupami wołowymi ale się nie doczekałem. To ja to napiszę :-ppp Odpowiedz Link
fleshless Re: Tak mi się marzy, żeby faceci znowu byli face 24.11.06, 21:49 ee... przegapiłem ten wątek... ;] Odpowiedz Link
condziu Re: Tak mi się marzy, żeby faceci znowu byli face 20.11.06, 23:48 Chyba czas znow sie spakowac i powloczyc sie po swiecie ... Odpowiedz Link
nedfan Re: Tak mi się marzy, żeby faceci znowu byli face 21.11.06, 07:28 Ależ Ty Anula masz szczęście, znowu jakiś niewypał, a nie facet. Cóż, to działa również w drugą stronę - tak mi się marzy, by kobiety były znowu kobietami... a nie wrednymi żmijami. Odpowiedz Link
anula001 Re: Tak mi się marzy, żeby faceci znowu byli face 21.11.06, 21:34 no wlasnie mam szczescie tam zaraz niewypal) Odpowiedz Link
nedfan Re: Tak mi się marzy, żeby faceci znowu byli face 22.11.06, 20:29 Znaczy się "kałasznikow" mu działa? )) Odpowiedz Link
aleola1 Re: Tak mi się marzy, żeby faceci znowu byli face 21.11.06, 08:20 ale czy kiedys byli na prawde inni? Odpowiedz Link
mumuja Re: Tak mi się marzy, żeby faceci znowu byli face 21.11.06, 08:29 o czym Wy w ogóle gadacie? Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Tak mi się marzy, żeby faceci znowu byli face 21.11.06, 11:27 ee bredza sobie kobitki Odpowiedz Link
mruczek77 Re: Tak mi się marzy, żeby faceci znowu byli face 21.11.06, 11:51 pomysl.po.wypiciu napisał: > ee bredza sobie kobitki Ej zaraz tam bredza. Ciagnie swoj do swego wiec co sie dziwisz ze zadaja sie ze zniewiescialymi Odpowiedz Link
jagula5 Re: Tak mi się marzy, żeby faceci znowu byli face 21.11.06, 21:30 > Ej zaraz tam bredza. Ciagnie swoj do swego wiec co sie dziwisz ze zadaja sie ze zniewiescialymi Zdaje się Anula, że nadepnęłaś nieopatrznie na czuły punkt No i już wojna gotowa ;P Odpowiedz Link
mruczek77 Re: Tak mi się marzy, żeby faceci znowu byli face 22.11.06, 11:18 jagula5 napisała: > Zdaje się Anula, że nadepnęłaś nieopatrznie na czuły punkt > No i już wojna gotowa ;P Twoj czy moj? ;> Ja tam nic nie wiem o czulym punkcie bo jakos na facetow nie narzekam ;P Odpowiedz Link
tapatik Re: Tak mi się marzy, żeby faceci znowu byli face 22.11.06, 12:27 mumuja napisała: > o czym Wy w ogóle gadacie? O dupach gadamy, o dupach. Głównie wołowych. Odpowiedz Link
mojave777 Re: Tak mi się marzy, żeby faceci znowu byli face 21.11.06, 13:02 > ..a nie dupami wołowymiDDDDDD Jako przedstawiciel oczernionego gatunku wnoszę o bliższe przedstawienie powodów tak niesprawiedliwej oceny. Proszę o dokładne opisanie sytuacji i wskazanie cech, które sprawiają, że jeden z NAS zasługuje na miano dupy wołowej. Jeżeli moja prośba nie zostanie spełniona będę zmuszony opisać negatywne wrażenia na temat wybranych przedstawicielek WASZEGO gatunku i na zasadzie projekcji przenieść spostrzeżone wady na cały Gatunek. eM. _____ www.youtube.com/watch?vO2pEcbxcYY Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: Tak mi się marzy, żeby faceci znowu byli face 21.11.06, 14:31 marzenia, Anula. DDDD szkoda, że tych fajnych jest tak mało. ale trzeba ich docenić. DDDDDD Odpowiedz Link
gad_forumowy Re: Tak mi się marzy, żeby faceci znowu byli face 22.11.06, 06:37 anula001 napisała: > Tak mi się marzy, żeby faceci znowu byli facetami... > ..a nie dupami wołowymiDDDDDD Bo Anula kobietą to już nie będzie. Heh... Odpowiedz Link
mruczek77 Re: Tyyyyy..... 22.11.06, 14:16 tapatik napisał: > Zostaw dupy wołowe w spokoju. Wszakze dupa wolowa tez czlowiek. Odpowiedz Link
pulsarkowy Re: Tak mi się marzy, żeby faceci znowu byli face 22.11.06, 16:12 takie moje wlasne "male ale" - tez mi sie marzy zeby faceci byli facetami, pod warunkiem, ze kobiety tez znow beda kobietami (i wcale nie mam tu na mysli "do garow babo", tylko odrobine kobiecosci). to raz. a dwa - zeby przestaly MOWIC "badzcie facetami", a jak tylko facet bedzie troche "twardszy" czy "meski" to zaraz sie okazuje, ze lepszy bylby jednak "przyjaciel-gej" (aczkolwiek nie mam nic przeciwko temu). o. Odpowiedz Link