anies79 13.04.07, 19:41 czujecie samotni w codziennym gąszczu kipiących miłosnych uniesień, które można zaobserwować tej wiosny? mnie osobiście nie podoba się takie ostentacyjne okazywanie uczuć, wszem i wobec A co Wy na to? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pomysl.po.wypiciu Re: POWIEDZCIE 13.04.07, 19:43 a ja nie widze nigdzie kipiacych milosnych uniesien Odpowiedz Link
anies79 Re: POWIEDZCIE 13.04.07, 19:44 widocznie słabo się rozglądasz, albo nie wychodzisz z domu Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: POWIEDZCIE 13.04.07, 19:47 och wierz mi wychodze z domu ale moze jakos tak tego nie widze bo mnie to nie drazni natomiast zawsze widze jak ludzie wywalaja pety pod siebie zamiast wyrzucic do smieci tez tak macie? Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: POWIEDZCIE 13.04.07, 19:52 Ja czasem widuję, ale tak samo uważam, że to niezbyt miły widok. I zwyczajnie nieeleganckie. To tak jak mlaskać przed żebrakiem, który leży pod Mac Donaldsem. A pety- rzadziej, ale za to znacznie częściej widzę psie odchody na chodniku, których nikt nie myśli zbierać. Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam Re: POWIEDZCIE 13.04.07, 20:15 Nie jest tak źle. Na Złotej ktoś powiesił tabliczkę, iż za pozostawioną pamiątkę przez pieska, właściciel zwierzaka płaci 500 zeta. To ładne Drogi Jedzosławie, narzekać jest łatwo. A może by tak znaleźć kogoś, dzięki komu nie bedziesz głodował? Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: POWIEDZCIE 15.04.07, 00:56 ludzik_ten_sam napisała: > > Drogi Jedzosławie, narzekać jest łatwo. A może by tak znaleźć kogoś, dzięki kom > u > nie bedziesz głodował? Gdyby to było takie proste to pewnie nie byłoby mnie (i wielu innych) już dawno na tym forum Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: POWIEDZCIE 13.04.07, 23:25 widzisz Ciebie denerwuje to ze ktos inny jest szczesliwy, a ja sie usmiecham jak widze pare calujaca sie i tyle albo w ogole nie zwracam uwagi i nie widze tu nic niemilego a mlaskac to w ogole nie nalezy Odpowiedz Link
anies79 Re: POWIEDZCIE 13.04.07, 20:01 a mnie strasznie to drażni, bo czuje się wtedy jak ktoś komu czegoś brakuje, czegoś czym może się cieszyć, o czym może myśleć czyli tej drugiej osoby a co do petów, to myślę, że nsza "ukachany" kraj słynie z wszelakich nieczystości pozostawionych na chodnikach, trudno się mówi taki kraj tacy ludzie Odpowiedz Link
konrado80 Re: POWIEDZCIE 13.04.07, 20:12 nie tylko nasz, bo bedac w Londynie, tutaj ludzie jeszcze bardziej nie przejmuja sie ze obok jest smietnik Odpowiedz Link
konrado80 Re: POWIEDZCIE 13.04.07, 20:09 a dlaczego nie podoba Ci sie?? a jak Ty bys byla szczesliwie zakochana, to Twoj ukochany Tobie i na odwrot, okazywalibyscie tylko jak nikt nie widzi, tylko w domu?? Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam Re: POWIEDZCIE 13.04.07, 20:10 Nie, kompletnie nie. To miłe. Jestem częścią świata. Oni też. Gdy się całowałam, nie sama z sobą przecież, ktoś patrzył, ufam, że się uśmiechał. Teraz uśmiecham się ja. Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: POWIEDZCIE 15.04.07, 01:04 A mnie nie podoba się wszelka ostentacja. Trudno uciekać z całowaniem się do domowego zacisza, ale jest też b. niestosowne namiętne całowanie się na środku ulicy, w tłumie ludzi. Od tego są parki, ławeczki i inne, spokojniejsze miejsca. Odpowiedz Link
more.words Re: POWIEDZCIE 16.04.07, 18:47 hmm- uwazam ze takie okazywanie uczuc jest razace dla osób które nie maja partnera...a jak sie ma- to nie jest razace.. no aleee.... Odpowiedz Link