altu 23.06.07, 18:06 właśnie zeżarłam karpia ze świeżymi, ale zapiekanymi serem bułeczkami i salsą po polsku a'la altu salsy zostało, więc z nachosami ją pochłaniam.. w sam raz do piwa.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joannab36 Re: kulinarnie 23.06.07, 22:15 pychota... u mnie do piwka własnoręcznie zrobiona lasagne ze szpinakiem i duuuuużą ilością czosnku - super pycha. Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: kulinarnie 23.06.07, 22:18 co do czosnku, który uwielbiam to słyszałaś, ze we Włoszech mają zacząć ograniczać potrawy z czosnkiem, mają powstać specjalne restauracje, które nie będą serwować potraw z czosnkiem, przecież to karygodne ))) Odpowiedz Link
joannab36 Re: kulinarnie 23.06.07, 22:27 To chyba aż niemożliwe - zapach przeszkadza? Czosnek ponoć najzdrowszy na świecie. Co do czosnku - to schodzi go u mnie tyle, że żaden wampir by się nie uchował. Szpinak też uwielbiam. I kuchnię włoską też. Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: kulinarnie 23.06.07, 22:29 ja też jestem fanka szpinaku i kuchni włoskiej ) co do czosnku, to ostatnio kolega stwierdził, że jak pojawi się w sprzedaży jogurt czosnkowy to będzie wiedział kto jest pomysłodawcą ) goście wychodzą ode mnie najczęściej zionący wonią czosnkową Odpowiedz Link