laptopek 24.06.07, 11:20 Uprzejmie zapytowywuję czy są tu samotni koło 30-tki z Trójmiasta? Może zaczniemy wspólne wypady na rower, nad morze, na koncerty i do klubów. Podobno trzeba wyjść szczęściu naprzeciw ))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ardiss Re: Single z Trójmiasta 29.06.07, 12:27 ja jestem!!! jest jeszcze herezja i mojave. to kiedy i jak? i gdzie?? Odpowiedz Link
herezja Re: Single z Trójmiasta 29.06.07, 12:49 no ja to juz tylko taki singiel farbowany ale jak będzie jakies spotkanko, to z przyjemnością wyskoczę Odpowiedz Link
ardiss Re: Single z Trójmiasta 29.06.07, 13:53 aaaa dlaczegooo? HM.. nie było mnie i nie wiem.. Odpowiedz Link
herezja Re: Single z Trójmiasta 29.06.07, 14:17 A co dlaczego? Farbowany, bo nie spełniam już podstawowego kryterium singlostanu, a z chęcią wyskoczę, bo nadal lubie pogadać z ludzmi Odpowiedz Link
laptopek Re: Single z Trójmiasta 04.07.07, 18:57 no to jak? ktoś chętny? moze w niedziele po poludniu... gdzieś w gdańsku na przyklad? Odpowiedz Link
mojave777 Re: Single z Trójmiasta 05.07.07, 09:47 > Uprzejmie zapytowywuję czy są tu samotni koło 30-tki z Trójmiasta? > > Może zaczniemy wspólne wypady na rower, nad morze, na koncerty i do klubów. > > Podobno trzeba wyjść szczęściu naprzeciw ))) Farbowany Singiel stawia się w gotowości do spotkania. Jeśli coś ustalicie i dacie Mi znać wcześniej - chętnie się spotkam. Chociażby dlatego, żeby pogadać o trygonometrii z Herezją eM. _____ Najnowsze badania wykazują, że trzech na dziesięciu Polaków żyje w stresie... Pozostałych siedmiu - w Londynie. Odpowiedz Link
laptopek Re: Single z Trójmiasta 05.07.07, 17:05 ale herezja na weekend wybywa sprobujemy po niedzieli Odpowiedz Link
epiria Re: Single z Trójmiasta 06.07.07, 19:41 Hejho !! ja tez singielek trojmiejski jestem ) z dgyni dokladniej... Jakby byly jakies fajne pomysly spotkaniowe to piszcie na maila plisss ) epiria@gazeta.pl Goska Odpowiedz Link
ladyt Re: Single z Trójmiasta 14.08.07, 11:31 no i co temat umarl smiercia naturalna? ja singielka z gdyni (co prawda troche mlodsza ale nie duzo niz w opisie 30-latki) ..ja proponuje sopot bo akurat jest srodkiem trojmiasta Odpowiedz Link
mojave777 Re: Single z Trójmiasta 14.08.07, 14:35 Organizatorką spotkania singlowego w trójmieście została Ardiss. Do niej proszę składać wszelkie ewentualne reklamacje z powodu braku spotkania. eM. _____ Najnowsze badania wykazują, że trzech na dziesięciu Polaków żyje w stresie... Pozostałych siedmiu - w Londynie. Odpowiedz Link
ardiss Re: Single z Trójmiasta 14.08.07, 14:42 o.. prosze, jak mojave rozdziela zadania... Nic mi na ten temat niewiadomo... Poza tym, co tu ukrywać, mojave sam stwierdził, że tylko te spotkania, które ON organizuje dochodzą do skutku Ja nawet nie będę próbowac. Niech mojave będzie królem spotkań forumowych w Trójmieście!! Wiwat, wiwat mojave!!! P.s. jestem żmiją... mojave777 napisał: > Organizatorką spotkania singlowego w trójmieście została Ardiss. Do > niej proszę składać wszelkie ewentualne reklamacje z powodu braku > spotkania. > > eM. > _____ > Najnowsze badania wykazują, że trzech na dziesięciu Polaków żyje w > stresie... Pozostałych siedmiu - w Londynie. Odpowiedz Link
mojave777 Re: Single z Trójmiasta 14.08.07, 14:52 O proszę! Napisać post, a rychło żmija spod kamienia przypełźnie eM. > o.. prosze, jak mojave rozdziela zadania... > Nic mi na ten temat niewiadomo... > > Poza tym, co tu ukrywać, mojave sam stwierdził, że tylko te > spotkania, które ON organizuje dochodzą do skutku > Ja nawet nie będę próbowac. Niech mojave będzie królem spotkań > forumowych w Trójmieście!! > > Wiwat, wiwat mojave!!! > > P.s. jestem żmiją... _____ Najnowsze badania wykazują, że trzech na dziesięciu Polaków żyje w stresie... Pozostałych siedmiu - w Londynie. Odpowiedz Link
ardiss Re: Single z Trójmiasta 14.08.07, 15:45 kiedy ktoś kąsa, to oddaję))))))) mojave777 napisał: > O proszę! > Napisać post, a rychło żmija spod kamienia przypełźnie Odpowiedz Link
mojave777 Re: Single z Trójmiasta 14.08.07, 15:48 > kiedy ktoś kąsa, to oddaję))))))) Że niby ja? A gdzie tam... > mojave777 napisał: > > > O proszę! > > Napisać post, a rychło żmija spod kamienia przypełźnie eM. _____ Najnowsze badania wykazują, że trzech na dziesięciu Polaków żyje w stresie... Pozostałych siedmiu - w Londynie. Odpowiedz Link
singielka_1976 Re: Single z Trójmiasta 14.08.07, 15:12 A czy ktoś z Was wybiera się na FPFF we wrześniu?Zapytuje singielka ze Śląska Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Single z... 14.08.07, 21:42 co prawda nie jestem z 3miasta ale bede w nim do piatku jakby co potem zmieniam lokalizacje na Krakow Odpowiedz Link
flyfate Heja 14.08.07, 22:40 Heja Doszło do skutku spotkanie w Trójmieście? Czy dalej się umawiacie? Może potrzeba jakieś bodźca ;D pozdrawiam Fly ps Mojave i Herezja: Jak tam trygonometria? Jakieś nowe spostrzeżenia? Czy dalej wałkujemy to samo? Odpowiedz Link
herezja Re: Heja 16.08.07, 09:03 A co przyjedziesz do Trojmiasta jako bodziec? Rozważania o trygonometrii utknęły w znanym ci punkcie, ale jako temat dalszych dyskusji proponuję całki ;P Odpowiedz Link
flyfate Re: Heja 16.08.07, 20:02 W najbliższą niedzielę po 16 zawitam do Gdynii. Będzie mi bardzo miło znów uczestniczyć w rozmowach "na wysokości" Całki są okyjak najbardziej powinnam sobie poradzić pozdrawiam Fly Odpowiedz Link
mojave777 Re: Heja 20.08.07, 13:20 > A co przyjedziesz do Trojmiasta jako bodziec? Rozważania o > trygonometrii utknęły w znanym ci punkcie, ale jako temat dalszych > dyskusji proponuję całki ;P Czyli - "CAŁKIem udany ten trójkąt?" eM. _____ Najnowsze badania wykazują, że trzech na dziesięciu Polaków żyje w stresie... Pozostałych siedmiu - w Londynie. Odpowiedz Link
blue73 Re: Single z Trójmiasta 17.08.07, 11:52 to moze sobota (18.08.) wieczor? ewentualnie dzien? ewentualnie niedziela (19.08.)? pogoda wydaje sie sprzyjac wszelkim pomyslom Odpowiedz Link
nephilim79 Re: Single z Trójmiasta 20.08.07, 12:55 blue73 napisała: > to moze sobota (18.08.) wieczor? ewentualnie dzien? ewentualnie > niedziela (19.08.)? pogoda wydaje sie sprzyjac wszelkim pomyslom coś nic się nie udaje , a ja singiel z Gdyni, ze Wzgórza dokładnie i chętnie z Gdynianami, ale nie tylko, kontakt nawiąże Odpowiedz Link
blue73 Re: Single z Trójmiasta 20.08.07, 13:52 dobrze, ze nie tylko z Gdyni, bo ja mieszkam w Sopocie przynajmniej na razie kto wie, co bedzie jutro Odpowiedz Link
nephilim79 Re: Single z Trójmiasta 20.08.07, 13:53 blue73 napisała: > dobrze, ze nie tylko z Gdyni, bo ja mieszkam w Sopocie > przynajmniej na razie > kto wie, co bedzie jutro Sopot też jest w porządku Sam tam mieszkałem na studiach, a dziś systematycznie odwiedzam celem rozrywkowym Odpowiedz Link
kalarepka30 Re: Single z Trójmiasta 24.08.07, 11:44 Witam jestem 33 letnią singielka z Tójmiasta dokładnie z Gdańska chętnie dołącze się do wspólnego wypadu pozdrawiam Odpowiedz Link
kod_z_obrazka Re: Single z Trójmiasta 26.08.07, 11:35 Cześc, również jestem z 3miasta i z checią poznam nowych ludzi .... a co pozdrawiam Odpowiedz Link
potulenka Re: Single z Trójmiasta 26.08.07, 18:41 Ja też jestem z trójmiasta i jestem singlem Odpowiedz Link