Dodaj do ulubionych

Zgubili mi się goście

16.08.07, 22:35
Poszli na spacer na góręe blisko mnie i teraz nie wiedzą gdzie są. Zasięg jest, schodzą szlakiem. Nie wiem - czekac na nich czy gdzieś dzwonić? To Chełmiec - ktos z dolnośląskiego może kojarzy. Dobrze że od kilku dni jestem na melisie i innych uspokajaczach bo nie teges...
No i nie wiem gdzie dzwonić - policja?
qrwa, że tak powiem...
Obserwuj wątek
    • mircea Re: Zgubili mi się goście 16.08.07, 23:55
      no i jak, znaleźli się?
    • mar-tsin Re: Zgubili mi się goście 17.08.07, 00:27
      Podobno z góry fajny widok na nocny W. Może jak będą w kropce to niech na górze
      zanocują. Może głupi pomysł ale jest późno. daj znać czy się znaleźli. a dzwonić
      - może w jakimś GOPRze ci doradzą.
      • barimbowa Dotarli. 17.08.07, 00:55
        Miałam tyle lat co oni teraz i tak samo durne pomysły ale... Najważniejsze że już są. Widoki mieli ładne tylko oni są z daleka i nie wiedziałam z której strony zejdą... Mialam im proponować nocowanie na miejscu ale i tak nie wierzyłam że to zrobią.
        Wrócili zachwyceni przygodami a ja głupia się bałam... uncertain
        Dla ukojenia - pochwalę się poburzowym widokiem z balkonu
        Dobranoc, ufff...
        • miszpat Re: Dotarli. 17.08.07, 02:25
          Ładnie Ci z tego balkonu Zambi smile, bardzo ładnie. Zawiścić nie umierać wink.
          • felerynka Re: Dotarli. 17.08.07, 07:48

jak pięknie, coś wisi w powietrzusmile
            • barimbowa Re: Dotarli. 17.08.07, 16:26
              Zrobiłam dziś jedno ale jest całkiem inne, smutne. Nie pokażę Wam bo to jak odbieranie nadziei wink

Rzadko się zdarza takie światło jak wczoraj... Coś wisi, wiem. Tylko czy dobre?
          • barimbowa Re: Dotarli. 17.08.07, 16:26
            Zalety mieszkania na wiochach wink)))
            • mar-tsin Re: Dotarli. 17.08.07, 17:20
              sam jestem z podobnej, też w tym regionie. i czasami tęsknię
              • barimbowa Re: Dotarli. 17.08.07, 17:29
                Ja czasami tęsknię do dużego W. ale zachody i wschody lubię u siebie.

W zeszłym roku we wrześniu woziliśmy znajomych z centralnej Polski po okolicach. Mi samej czasem dech zapierały widoki...
                • mar-tsin Re: Dotarli. 17.08.07, 17:39
                  Ja sobie z ex w to lato odwiedziłem dawno niewidziane okolice mojego hometown -
                  Wielka Sowa, Kalenica, Walim, Srebrna Góra. ech......
                  • barimbowa Re: Dotarli. 17.08.07, 18:02
                    Ech, ech? Góry jeszcze na swoim miejscu smile Doliny też smile
                    Jak miałeś na myśli co innego - na swędzenie podobno dobry jest Fenistil wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka