banca 29.08.07, 21:53 czytam sobie normalnie komentarze gieldowe i taki ekspert pisze - "doprowadziła do przełamania strefę oporu 1,3626-1,3632 dolara, którą tworzyły linie szyi formacji podwójnego szczytu na wykresie 60- min i dziennym" dobre,nie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menk.a Re: marzenia o PODWOJNYM SZCZYCIE 29.08.07, 21:58 banca napisała: > czytam sobie normalnie komentarze gieldowe i taki ekspert pisze - > "doprowadziła do przełamania strefę oporu 1,3626-1,3632 dolara, > którą tworzyły linie szyi formacji podwójnego szczytu na wykresie 60- > min i dziennym" > dobre,nie? To samo maja informatycy. Mówia tak, by normalny biały człowiek nie zrozumiał. Na szczęście zaprzyjaźniłam się z jednym takim z helpdesku (Maćku, pozdrawiam) i mówi do cierpliwie po polsku, wówczas nie wydaję się tak głupia informatycznie jak jestem Odpowiedz Link
banca Re: marzenia o PODWOJNYM SZCZYCIE 29.08.07, 22:04 mi kiedys kolega z help desku wlasnie (moze i maciek, nie pamietam , w odpowiedzi na moj problem powiedzial - UBIJE CI SESJE i ubil teraz jak help desk nie ma koncepcji,proponuje ubicie sesji Odpowiedz Link
herezja Re: marzenia o PODWOJNYM SZCZYCIE 29.08.07, 22:59 Spytałam sie mojego informatyka co to jest "ubicie sesji" i zaczął mi tłumaczyć, ze "to działa tylko na protokołach TCP/IP" i gadaj tu z takim ;D Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: a potrójny może być?? 29.08.07, 22:01 ale to chyba nie chodzilo o takie szczytowanie Odpowiedz Link
alo_ha Re: a potrójny może być?? 29.08.07, 22:03 Ty mnie tutaj nie naprawiaj Szczyt jest szczyt, liczy się Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: a potrójny może być?? 29.08.07, 22:06 no jak twierdzisz ze szczyt rowny szczytowi.. Odpowiedz Link
alo_ha Re: a potrójny może być?? 29.08.07, 22:11 pomysl.po.wypiciu napisał: > no jak twierdzisz ze szczyt rowny szczytowi.. Co, gdzie, jak, ja??? to pomówienie Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: a potrójny może być?? 29.08.07, 22:30 napisałaś "szczyt jest szczyt" ;P Odpowiedz Link
menk.a Re: a potrójny może być?? 29.08.07, 22:03 pomysl.po.wypiciu napisał: > ale to chyba nie chodzilo o takie szczytowanie Szczytowanie... Ostatnio nawet w górach nie byłam Odpowiedz Link
banca Re: a potrójny może być?? 29.08.07, 22:08 na szczescie ze szczytowaniem ponoc jak z jazda na rowerze sie nie zapomina oby,bo nie wiem kiedy w gory sie wybiore Odpowiedz Link
menk.a Re: a potrójny może być?? 29.08.07, 22:14 Z wizytówki wynika, żeś z Krakowa. Do gór wystarczy rzut beretem Odpowiedz Link
banca Re: a potrójny może być?? 29.08.07, 22:40 do gor wystarczy,ale od rzucania beretem jeszcze (chyba?) nikt nie szczytowal... Odpowiedz Link
menk.a Re: a potrójny może być?? 29.08.07, 22:42 też nie słyszałam o takim ewenemencie. Ale może będziesz pierwsza Odpowiedz Link
banca Re: a potrójny może być?? 29.08.07, 22:50 zanim zaczne eksperymentowac,musze go nabyc... czy powinien byc moherowy? Odpowiedz Link
menk.a Re: a potrójny może być?? 29.08.07, 22:56 Nie znam się Zirytowałaś się?? Czy tylko odnoszę mylne wrażenie? Odpowiedz Link
banca mylne po trzykroc! 29.08.07, 23:08 czym tu sie irytowac? przypomnialo mi sie jak to dwa miesiace temu bylam na wyjezdzie firmowym (w gorach!) i rzucalismy goralskim kapelusikiem do puszek tylko to bylo dwa miesace temu,a dwa mieasiace temu mialam dwoch facetow i inaczej podchodzilam do tematu szczytowania niz teraz... Odpowiedz Link
mojave777 Re: mylne po trzykroc! 30.08.07, 09:40 dwa mieasiace temu mialam dwoch > facetow Jednocześnie? Jeśli tak to musisz koniecznie o tym napisać. Single są przecież żądni wiedzy! ( Mnie szczególnie interesują sprawy logistyczne, czyli jak zrobić,coby jeden nie wiedział o drugim) eM. ___ Here: every eye is a mirror Here: every act is a crime Odpowiedz Link
niemoge Re: mylne po trzykroc! 30.08.07, 11:14 mojave777 napisał: > Jeśli tak to musisz koniecznie o tym napisać. > Single są przecież żądni wiedzy! > ( Mnie szczególnie interesują sprawy logistyczne, czyli jak > zrobić,coby jeden nie wiedział o drugim) proste jak zabrać dziecku lizaka wystarczy że jeden będzie w Gdańsku a drugi gdzie indziej i heja /he he złośliwy śmiech wiedźmy/ Odpowiedz Link
raknor Re: mylne po trzykroc! 30.08.07, 11:17 porażające straszne nie, ja w to nie wierzę Odpowiedz Link
mojave777 Re: mylne po trzykroc! 30.08.07, 11:29 > proste jak zabrać dziecku lizaka > wystarczy że jeden będzie w Gdańsku a drugi gdzie indziej i heja > /he he złośliwy śmiech wiedźmy/ Olśnienie zabłysło pod moją czachą. Tera już wiem, czemu niewiasta mówi do Ciebie np. Misiu. Żeby się nigdy nie pierdyknęła i zmiast "Grzegorz" przez jej usta nie przeszłoby na ten przykład "Przemuś". A w przypadku związków lokalnych? Międzydzielnicowych a nie "na drugim końcu Polski"? eM. ___ Here: every eye is a mirror Here: every act is a crime Odpowiedz Link
niemoge Re: mylne po trzykroc! 30.08.07, 11:31 wiedziałam, że znajdę Cię w wątku o podwójnym szczycie D Odpowiedz Link
banca Re: mylne po trzykroc! 30.08.07, 21:57 to proste - jestes z jednym facetem,zakochujesz sie w drugim i przez chwile,zanim zdecydujesz sie na 100% ze odchodzisz od tego pierwszego dla tego drugiego,masz obu.pierwszy nic nie wie,drugi wie.a potem zostajesz singlem.proste? Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: a potrójny może być?? 29.08.07, 23:21 do eksperymentowania tylko i wyłącznie beret z antenką Odpowiedz Link
czandri Re: a potrójny może być?? 30.08.07, 07:21 Przy rzucie beretem z antenką, istnieje duże ryzyko, że nawiąże połączenie i zwieje go w kierunku Torunia. Odpowiedz Link
felerynka Re: a potrójny może być?? 30.08.07, 07:58 Pagórki ciała kobiecego zasłoniły nie jednemu drogę na szczyty) dzień Dobry! Odpowiedz Link