aleola1 12.09.07, 15:06 tak przynajmniej twierdzi moja wizytowka.. czas na wspominki? eee tam za duzo sie pozmienialo Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleola1 ech 12.09.07, 15:11 eee nieee ale jakos nie czuje tego ze juz rok jak w dobrym zwiazku hehehe Odpowiedz Link
menk.a Re: ech 12.09.07, 15:14 aleola1 napisała: > eee nieee > ale jakos nie czuje tego ze juz rok > jak w dobrym zwiazku hehehe Zn cały czas euforia i zakochanie PPPPPPPPP Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: wczoraj minał rok jak tu z wami gadam 12.09.07, 15:14 normalnie sie wzruszylem ;P Odpowiedz Link
aleola1 Re: wczoraj minał rok jak tu z wami gadam 12.09.07, 15:22 wszystko sie zmenia ale nie pomysl on jak zwykle wrazliwy na ludzkie uczucia.... ;P Odpowiedz Link
condziu Re: wczoraj minał rok jak tu z wami gadam 12.09.07, 15:24 Teraz możecie się przytulić Odpowiedz Link
raknor Re: wczoraj minał rok jak tu z wami gadam 12.09.07, 17:59 pomysła coś ostatnio nie było, zauważcie ile mniej dziwnych uwag się pojawiało Odpowiedz Link
raknor Re: to nie jest watek o pomyslu 12.09.07, 18:05 przepraszam, przepraszam, założę osobny o komentarzy Pomysła w Twoim wątku Ja tu krócej niż Ty jestem a już się przyzwyczaiłem do tego forum. Nieładnie Olu, nieładnie, taki egocentryzm ... /żartowałem Odpowiedz Link
aleola1 Re: to nie jest watek o pomyslu 12.09.07, 18:09 raknor napisał: > przepraszam, przepraszam, założę osobny o komentarzy Pomysła w Twoim wątku > Nooooo to sobie zakladaj noooo ;P >Ja tu krócej niż Ty jestem a już się przyzwyczaiłem do tego forum. Phi > > Nieładnie Olu, nieładnie, taki egocentryzm ... pisalam ze jestem baranem z ascedentem w lwie i w ddatku 7w8 czy 8 w7 wiec nie ma sie czemy dziwic > > /żartowałem phi, wiedzialam. Odpowiedz Link
il100 Re: wczoraj minał rok jak tu z wami gadam 12.09.07, 15:24 aleola1 napisała: > tak przynajmniej twierdzi moja wizytowka.. > ... no to jedna świeczka już zdmuchnięta - gratuluję Odpowiedz Link
altu Re: wczoraj minał rok jak tu z wami gadam 12.09.07, 18:26 no coś ty, tworzyłas konto na gazecie tylko po to, zeby na singli wejsc?? no no ja z gazeta jestem (w roznych celach) od ponad 4 lat.. Odpowiedz Link
aleola1 Re: wczoraj minał rok jak tu z wami gadam 13.09.07, 11:59 no bonajpierw czytalam podczytywalam czailam sie a potem mi sie tu spodobalo to chcialam pisac wiec se stworzylam konto Odpowiedz Link