ta_ann 17.11.07, 22:01 Belgowie na razie dają dupy... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ta_ann Re: O:2 17.11.07, 22:07 no tak...Belgowie są bez szans raczej, 3 bramki w kilkanaście minut..? a może? Odpowiedz Link
ta_ann czy naprawdę jestem jedyną osobą, która się 17.11.07, 22:29 nie cieszy? niemożliwe Odpowiedz Link
michalwujo Re: O:2 17.11.07, 22:35 powinnaś napisać 2:0 (mecz jest w chorzowie), nie to że sie czepiam ale jakby np. jakis singiel belg przeczytał Twojego posta to mógłby sie urżnąć ze szczęścia a jutro miałby wieeeelkiego kaca i na dodatek musiałby sie urżnąć po raz drugi, tym razem z nieszczęscia Odpowiedz Link
ta_ann Obciach, co? 17.11.07, 22:38 I O napisałam miast 0... Nie kibicuję polskim chłopcom. Nie powiem jak kojarzą mi się ich (bezmyślne) twarze. Kibicowałam Belgom. Cóż, przegrali, szkoda. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: powaga? 17.11.07, 23:46 ale oni nie są od kwiecistych przemówień... mają ładnie przebierać nóżkami i strzelać piękne bramki!!! bardzo cieszę się, że awansowali do euro, ale pewnie długo tam nie przetrwają.... Odpowiedz Link
emzecik Re: Obciach, co? 17.11.07, 23:22 metaxxa1 napisała: > no wiesz! Boruc to ciacho patrząc na jego tuszę to nawet pączuś ;] Odpowiedz Link
metaxxa1 Re: Obciach, co? 18.11.07, 10:21 ech tam ,zaraz pączuś, po prostu prawidłowo zbudowany facet,a do takowego typu miło jest się przytulić, kobieta nie pies i na kości się nie rzuca,nawet jak zostały rzucone Odpowiedz Link
ganesza Re: Obciach, co? 18.11.07, 13:50 ta_ann napisała: > Nie kibicuję polskim chłopcom. Nie powiem jak kojarzą mi się > ich (bezmyślne) twarze. ze specjalnymi życzeniami dla pierwszej intelektualistki RP pl.youtube.com/watch?v=xrShK-NVMIU Odpowiedz Link