alo_ha 19.12.07, 15:08 Kto to do jasnej cholerci wymyślił!!!???? 50 osób i dzielenie się opłatkiem - masakra! Też tak macie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sudione Re: opłatek w pracy 19.12.07, 15:31 A ja mam na odwrót. Jest to moja 1-wsza praca w której dzielenie się opłatkiem w tamtym roq zrobiło mi WIELKĄ przyjemność i życzenia składałem bez żadnego zażenowania i dlatego tak wielką przykrość sprawił nam dyrektor nie urządziwszy Wigili w tym roq. P.S. I tak zrobimy sobie sami Wigilię całym działem RTV specjalnie na złośc innym. Odpowiedz Link
ola_dom Re: opłatek w pracy 19.12.07, 16:16 my na szczęście mieliśmy lunch wigilijny - bez opłatków i wymuszonych życzeń. Życzenia i tak będą w piątek. Przeważnie wymuszone. Ja z roku na rok coraz mniej się staram. Dobrze im wszystkim życzę, ale nie uwielbiam tak, żeby jakieś nieszczere farmazony wyplatać. Odpowiedz Link
matysia_k Re: opłatek w pracy 19.12.07, 16:21 Tak, mamy i uwazam,ze to bardzo miłe.Fajne.Nie musisz sie caowac, wystarczy powiedziec Wesołych Swiat i juz A są wszyscy razem, .. Odpowiedz Link
altu Re: opłatek w pracy 19.12.07, 18:08 ja właśnie zostałam zaproszona przez szefową z fabryki (gdzie już nie pracuję). chyba sie wybiorę. może być calkiem miło.. chociaż.. całowanie się z obcymi ludźmi nie należy do ulubionych czynności Odpowiedz Link
margie Re: opłatek w pracy 19.12.07, 20:37 wczoraj mialam wigilie. 150 osob. Bez oplatka. Paczki od MIkolaja i mowa prezia plus pyszne jedzonko. 40 minut i po wsiem) Odpowiedz Link
konrad.80 Re: opłatek w pracy 19.12.07, 20:52 u mnie Wigilia bywala bez oplatka impreza w Mariocie, przemowa prezesow, jedzenie, picie i tance do ok 23, a potem do dyskoteki ) Odpowiedz Link
singielka_1976 Re: opłatek w pracy 19.12.07, 21:27 Co roku w okolicach BN lub NR mamy spotkanie, tzw.New Years'Dinner,na szczęście nie dzielimy się opłatkiem. Jest to podsumowanie roku,podziękowanie dla pracowników i przedstawienie planów na rok kolejny.Już się nie mogę doczekać spotkania za 3 tyg. Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: opłatek w pracy 19.12.07, 23:22 u mnie jest i jak dobrze ze wtedy bede mogl sie wymigac zajeciami ze studentami Odpowiedz Link
chinski.smok Re: opłatek w pracy 20.12.07, 09:37 U mnie jest dwa razy. We wtorek z pracownikami. Wczoraj ze studentami. Dziś mam jakiś wyprysk na twarzy. Odpowiedz Link
cafe_girl Re: opłatek w pracy 20.12.07, 10:01 Alo_ha chyba mi to wykrakałaś Do tej pory bywało jedynie neutralne spotkanie przedświąteczne z szampanem i dobrym jedzeniem. W tym roku po raz pierwszy zapowiedziano - tadam! - opłatek (i podobno jest już zakupiony). Odpowiedz Link