fimka 03.11.08, 12:25 wiadomosci.onet.pl/2681,1855660,swiadomie_zarazal_wirusem_hiv_jedna_z_ofiar_miala_15_lat,wydarzenie_lokalne.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarny.onyks Re: Krakuski - uwaga 03.11.08, 20:42 a już myslałam, że to jakaś propozycja spotkania, wspólnej kawy...a tu takie cuś... nie od dziś wiadomo, że należy się zabezpieczać... bo jak na drodze obowiązuje zasada ograniczonego zaufania Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Krakuski - uwaga 03.11.08, 21:30 tu to niby w Krakowie???? no prosze Cię...nie zartuj.... Odpowiedz Link
niemoge Re: Krakuski - uwaga 04.11.08, 20:33 tu znaczy się na singlach, bo ten pan potwornie atrakcyjny, wręcz oszałamiający Odpowiedz Link
fimka Re: Krakuski - uwaga 03.11.08, 21:57 a to wyobrażacie sobie , że facet w internecie podrywajacy kobiety mówi : "cze lala, właśnie z paki wyszedłem, mam hiva, pięćdziesiąchę na karku i chce przelecieć co się rusza bez zobowiązań, właśnie zaliczyłem wczoraj nieletnią a teraz mam ochotę na ciebie" ? -nacięłam się kiedyś na żonatego i dzieciatego który odgrywał wolnego przez kilka miesięcy. Też w Krakowie. Ci co chcą oszukać, zdobyć, wykorzystać, itd - mogą przedstawiać się pięknie, mówić i pozorować bycie kimś innym niz są w rzeczywistości. I tak naprawdę, dopiero gdy się to przeżyje na własnej skórze to wpełni dociera co się stało i gdzie się straciło na chwilę czujność.. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Krakuski - uwaga 03.11.08, 22:02 oczywiście, że cv nie wysyłał tym kobietom ale jest intuicja...choć pewnie większośc nie uwierzy widać,że taki facet kręci...mając żonę i dzieci ma się troche więcej zobowiązań... i zle mu z oczu patrzyło... 15 -latka i facet około 50? to chyba nie była miłośc.... wiem, że faceci potrafią zbajerować kobiete , która szuka miłości, męzczyzny... niestety jesteśmy strasznie łatwowierne......... albo wręcz na odwót...nie dowierzamy niczemu....i nikomu Odpowiedz Link
fimka Re: Krakuski - uwaga 03.11.08, 23:05 "mój" żonaty oszust czasu miał więcej ode mnie , co drugi weekend miał do własnej dyspozycji, popołudnia wolne, itd. To ja miałam więcej "zobowiązań" choć dzieci nie mam i jestem sama, ale na kursy, dla rodziców i znajomych trochę czasu potrzebowalam mieć.. Jeden mój błąd, że nie nalegalam żeby mi swoje mieszkanie pokazał. Choć i tu dla kogoś kto chce oszukac żadnego problemu nie ma, wystarczy kawalerkę wynająć i udawać kawalera, gdy się wie że panna na tyle przyzwoita, że na drugi dzień się nie wprowadzi. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Krakuski - uwaga 03.11.08, 23:10 innymi słowy, żeby wykryć oszusta należy być nieprzywoitą ale żeby nie było...takich krętaczy też poznałam... tylko mnie trudniej omamić... Odpowiedz Link
fimka Re: Krakuski - uwaga 03.11.08, 23:16 Wiesz, wystarczy że wczesniej nikt Cię nie oszukał i zakładasz, że ludzie są raczej przyzwoici. Do tego jakiś kryzys, rozstanie, dół, znizka nastroju i w to zjawia się don Juan i zaczyna urabianie życzliwością i miłymi słowami, swoją wzruszajaca historią... Mówi Ci tylko to co chcesz usłyszeć, resztę przemilcza. Mówię Ci- poezja DD a potem odkrywasz fakty bo coś przestaje się zgadzać w całości i masz mdłości Uf. Dobrze, że chłop zdrowy był jak rydz Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Krakuski - uwaga 03.11.08, 23:21 nie musisz mi tłumaczyć...przerabiałam to także i doskonale rozumiem... miłe słowa, gesty to jak plastry miody na nasze serca Odpowiedz Link
fimka Re: Krakuski - uwaga 03.11.08, 23:25 E, w sumie doświadczenie fantastyczne. Szkoła życia, każdy przed małżeństwem powinien to zaliczyć (nie, żebym komus źle życzyła, ale wyjatkowo kształcące doświadczenie w wiedzy o związkach). Tylko emocji i czasu szkoda ktory straciłam i teraz musze na singlach siedzieć bo do facetów trudno mi się przekonać PP Odpowiedz Link
odd.perfect.number Re: Krakuski - uwaga 03.11.08, 22:14 kurcze, toż w tym artykule (tej historii raczej) kobiety to eeee... nieortodoksyjnie inteligentne osoby no do cholery, toż przecież on nie gwałcił. 15latka - niech będzie, głupia koza, dała się omamić. ale reszta? do cholery, takie historie, zamiast wywoływać współczucie, sprawiają, że zastanawiam się nad tym, gdzie kobiety mają oczy i ten, no, jakby to powiedzieć, żeby nikogo nie urazić, eee, no to może wprost: rozum. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Krakuski - uwaga 03.11.08, 22:16 bez owijania w bawełnę niektóre kobiety to po prostu głupie są.... niestety, a potem cierpią....niestety tym razem być może także ich bliscy;/ Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Krakuski - uwaga 03.11.08, 22:17 a Ty fimka z Krakowa? prosze założyć wizytówkę Odpowiedz Link
fimka Re: Krakuski - uwaga 03.11.08, 22:59 wizytówkę?! a w życiu! jeszcze jakiś zboczeniec mnie zacznie nagabywać ;+) Wolę się ukrywac. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Krakuski - uwaga 03.11.08, 23:01 rozbieranych fot nie musisz dawać;D i adresu też nie;D Odpowiedz Link
fimka Re: Krakuski - uwaga 03.11.08, 23:06 hehe, kiedyś wkleiłam zdjęcie ubłoconych butów na moich nogach. Też się czepiali! PPP Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Krakuski - uwaga 03.11.08, 23:15 i Ty się dziwisz???????? nogi kobiety potrafią facetom zakręcic w głowach;DDD a że ubłocone...drobiazg Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Krakuski - uwaga 03.11.08, 23:20 z pewną dozą niesmiałości powiem.....że z tym zdjęciem bym jednak uważała;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
fimka a w ogóle 03.11.08, 23:33 a w ogóle to idę spać. sama. W końcu profilaktyka najważniejsza jest! Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: Krakuski - uwaga 04.11.08, 22:59 to jakiś żart??? ktoś poleciał na to coś??? poza tym, istnieją zabezpieczenia. co to za 'postęp' - seks bez prezerwatywy??? Odpowiedz Link