mozdzerka 19.01.09, 17:33 Randkuje kto jeszcze przez internet? Z jakim efektem? Który portal polecacie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mort_subite Re: randki z internetu;) 19.01.09, 21:17 Jest (było?) takie forum o randkach z internetu, tam chyba powinnaś pytać Mogę się mylić, ale z osób tu pisujących, to chyba większa liczba znalazła kogoś na kształt drugiej połówki wśród forumowiczów, niż na portalach randkowych. mort_nierandkujący Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: randki z internetu;) 19.01.09, 21:32 randkuję, a raczej randkowałam... za mało czasu i doświadczenia jakieś nieciekawe polecić?? żdecydowanie lepiej poznawac na forach tematycznych.... mam wrażenie, że tam mniej facetów chcących tylko się zabawić albo ukrywających swoje chore ja.... Odpowiedz Link
mojave777 Re: randki z internetu;) 20.01.09, 09:54 > Randkuje kto jeszcze przez internet? Niżej podpisany randkuje. > Z jakim efektem? Który portal polecacie? Różnym Cafegazeta to wciąż miejsce, gdzie mniej jest popaprańców, propozycji sponsoringu i opalenizmy i tipsów na zdjęciach. Jeśli trafisz tam na kogoś "normalnego" to jest szansa na wartościową rozmowę i dosyć ciekawą kontynuację znajomości... eM. Przekornie mogę natomiast polecić portal be2, komuś kto ma wysoki poziom naiwności i nadmiar pieniędzy. Nie dość, że trza tam płacić za anons i że przed zarejestrowaniem trza wypełnić długaśny test psychologiczny to na dodatek portal łączy w pary ludzi o podobnych charakterach i osobowiściach. Ba! Okazało się, że największe szansę na długoletni i udany związek mam z.....33 letnią sklepową z Konina! __ Here: every eye is a mirror Here: every act is a crime Odpowiedz Link
mojave777 Re: randki z internetu;) 20.01.09, 12:34 > Masz coś do Konina? A kto pyta? eM. ___ Here: every eye is a mirror Here: every act is a crime Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: randki z internetu;) 20.01.09, 13:19 mojave777 napisał: > Ba! Okazało się, że największe szansę na długoletni i udany związek > mam z.....33 letnią sklepową z Konina! cóż to że uwazasz że masz szanse na udany zwiazek np z długonogą prawniczką, eks modelką o idealnym biuście to nie znaczy że masz racje a może to właśnie program podpowiada prawdziwą drogę Twojego życia? Odpowiedz Link
mojave777 Re: randki z internetu;) 20.01.09, 15:56 > cóż to że uwazasz że masz szanse na udany zwiazek np z długonogą prawniczką, eks modelką o idealnym biuście to nie znaczy że masz racje True! Szukanie i znajdowanie długich nóg i idealnego biustu jest jednak wartością samą w sobie A jeśli nie jest - to proszę mnie nie wyprowadzać z błędu > a może to właśnie program podpowiada prawdziwą drogę Twojego życia? Nie ma dróg na skróty. A nawet jeśli ten program wskazuje drogę mego życia to nie zamierzam wydać 240 zł rocznie, coby go używać. ___ Here: every eye is a mirror Here: every act is a crime Odpowiedz Link
mozdzerka Re: randki z internetu;) 20.01.09, 11:58 forum "o randkach z internetu" umarło po wpisach sądząc, więc pytam tutaj. Swojego czasu randkowałam na "Sympatii" muszę powiedzieć z fajnym efektem, doświadczenia pozytywne...naszło ostatnio na powrotu do tematu, zajrzałam tu i ówdzie i mina nieco zrzedła....może się portal przeterminował czy ciekawsze powstały...stad pytanie, co teraz się robi Odpowiedz Link
sudione randki z popapranymi małpami;) 20.01.09, 13:13 To może ja dodam coś od siebie. Randkowałem kilka lat temu [jak ten czas zapindala!] i marny z tego był efekt. Zalogowany byłem na Sympatii, Cafe Gazety oraz Randki na O2. Ogólnie same małpy popaprane, szukające odskoczni po nieudanych związkach oraz księcia na białym koniu oczywiście z takim posagiem, którego unieść same nie mogą. Na szczęście poznałem przez ten czas dwie fantastyczne dziewczyny i honor kobiet na tego typu portalach został uratowany.;P Najciekawsi ludzie są moim zdaniem na Cafe, Sympatia to typowe -> "wieś śpiewa i tańczy", a na O2 nie zaglądałem i nawet nie wiem czy jeszcze istnieje randkowanie. Podsumowując - randkowanie przez internet jest fajne dla kogoś kto nie ma czasu kogoś poznać "na mieście", w pracy, szkole, czy imprezie, ale z 2-giej strony nie jest dla każdego i trzeba mieć masę cierpliwości. Podejście trzeba mieć luzackie, bo można się zrazić na długi dłuuuugi czas. Mnie się znudziło, przejadło i zniechęciło po tym co pokazały kobiety tam zalogowane. Jeżeli chodzi o rady od serca to powiem tylko tyle żeby wystrzegać się osób zalogowanych długotrwale -> typowy przykład darmowego ruchacza vide facet, małpa popaprana vide kobieta. Odpowiedz Link
menk.a Re: randki z popapranymi małpami;) 20.01.09, 14:20 Małpy popaprane. DDDDDDDDDDDDDD Moja rodzina tak znieważona. Mam różne doświadczenia z ludźmi z sieci. Większość to pozytywne i mile wspominane. Ale czarnych owiec zn baranów też nie brakuje. Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: randki z popapranymi małpami;) 20.01.09, 16:05 Ja się podpisuję obiema rencamy pod zdaniem Sudione. I tak samo radzę omijać BE2, Zapoznanie, MyDwoje i inne takie, gdzie każą płacić duże kwoty (te dwa ostatnie wymienuione nie są drogie, ale za to kulawe w obsłudze). Sympatia nie jest zła, cafe.gazeta nawet OK, jeśli chodzi o funkcjonalność i poziom uczestników. Ale ja już nie bawię się w to. Musiałem ten etap przejść, żeby się przekonać na własnej skórze. Efekty były mizerne, jeśli w ogóle występowały (większość przypadków to albo ciche olanie mej osoby (Sympatia), albo pokrętne tłumaczenia, że oferta nieaktualna czy coś (cafe.gazeta). Wyleczyłem się z tego na dłuuugi czas. Odpowiedz Link
mojave777 Re: randki z popapranymi małpami;) 20.01.09, 16:02 Jeżeli chodzi o rady od > serca to powiem tylko tyle żeby wystrzegać się osób zalogowanych długotrwale - > > typowy przykład darmowego ruchacza vide facet, małpa popaprana vide kobie > ta. Proszę o definicję "osób zalogowanych długotrwale". Bo jeśli obejmuje ona także osoby, które pojawiają się na serwisie, szukają ciekawych osób, próbują stworzyć wartościowe związki ( w tym momencie anons jest już skasowany ) a po tym jak ów związek się zakończy albo wypali ( podobnie jak przestępca na miejscu zbrodni ) wracają na serwis pod innym nickiem....to będę musiał się podpisywać w inny sposób... eM. ___ Here: every eye is a mirror Here: every act is a crime Odpowiedz Link
iconic Re: randki z popapranymi małpami;) 12.06.13, 01:34 Cafe.pl to z tych darmowych , całkiem dobry portal randkowy. Na sympatii jest więcej ludzi, a co za tym idzie więcej tych fajnych i więcej tych niefajnych. Tu jest dlaczego niektórym nie udaje się poznać dziewczyny na sympatia.pl. Często chodzi o sposób w jaki zagadują kobiety i wiadomości jakie piszą, oraz to jak opisują siebie w profilu randkowym. Odpowiedz Link
czarnyaniolek Re: randki z internetu;) 20.01.09, 19:17 Kiedyś bawiłem się na Cafe.gazeta.. poznałem kogoś.. kogo znam do dziś (5 lat już) i - po okresach dobrych i złych - nadal utrzymujemy kontakt i czasami się spotykamy ) Inne serwisy była "dziwne" w. Odpowiedz Link
iconic Re: randki z internetu;) 12.06.13, 01:34 Portale randkowe są pełne ludzi, wiec chyba ktoś randkuje. Odpowiedz Link
malaganaa Re: randki z internetu;) 30.07.13, 13:43 Ludzie korzystają z portali randkowych i to coraz chętniej. Gdzieś czytałam artykuł na ten temat i liczba osób korzystających z takich portali mocno mnie zaskoczyło, ale było to jakieś kilka czy kilkanaście milionów Polaków. Wiadomo, pewnie do tych statystyk zaliczają się te same osoby, które założyły konta na różnych portalach lub osoby, które z ciekawości założyły sobie konto na jakimś portalu, a po dwóch dniach przestały z nich korzystać. Ale tak czy siak, te liczby zrobiły na mnie wrażenie. Nie chodzi mi o to, że myślałam, że to jest jakaś niszowa metoda poszukiwania partnera i tylko garstka osób z tego korzysta, bo sama mam konto na mydwoje i widzę, że mnóstwo osób korzysta właśnie z tego portalu, a ta liczba chyba cały czas rośnie. Jak jakiś rok temu też miałam tam konto, to teraz widzę spory wzrost liczby ludzi. Pewnie na innych portalach jest podobnie, w dodatku widać po wysypie nowych portali, że dobrze się one sprzedają. A że ludzie mają różne opinie o tej metodzie, to naturalne, wszystko ma swoich zwolenników i przeciwników. Ja należę do zwolenniczek, po prostu znalazłam dobry portal, na którym dobrze się czuję i poznałam kilku ciekawych mężczyzn, przez co będę bronić tej metody Odpowiedz Link
lilyrush Re: randki z internetu;) 02.08.13, 14:52 jak dawno nie było reklamy my dwoje.... Odpowiedz Link
nom73 Re: randki z internetu;) 03.08.13, 22:49 Ja poznałem wspaniałą dziewczynę na forum gazeta, z żadnego portalu nie można się tyle dowiedzieć o drugiej osobie co właśnie z forum. Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: randki z internetu;) 07.08.13, 12:13 ja też poznałem super kobitkę na forum i wielu ciekawych ludzi Odpowiedz Link
lena_80 Re: randki z internetu;) 02.09.13, 22:58 nom73 napisał: > Ja poznałem wspaniałą dziewczynę na forum gazeta, z żadnego portalu nie można s > ię tyle dowiedzieć o drugiej osobie co właśnie z forum. Dziękuję, Rafał, ja też uważam, że jesteś wspaniały Odpowiedz Link
zrelaxowanaaanka Re: randki z internetu;) 11.12.13, 15:16 trzeba się przegrzebać przez wielu frajerów, ale warto randkowac w internecie... badoo(grzeczny), zbiornik albo flirtuj.pl są najlepsze Odpowiedz Link
astrrid Już nie :) 30.12.13, 02:34 Bo moje szczęście znalazłam 1,5 roku temu. Polecam sympatię i badoo, reszta to śmietniki. Odpowiedz Link