elokwentna_marysia 18.07.09, 21:00 jak w tytule: co robisz konkretnie Ty, w konkretną TĄ sobotę? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
debest3 Re: co robisz ? 18.07.09, 21:07 w tę sobotę zacząłem demolować pokój córki,czuję go właśnie w kościach Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: co robisz ? 18.07.09, 21:11 zalożeniach kiedy fajrant? gdyby mi się chcialo jak mi się nie chce, to też powinnam powalczyć ze starą tapetą w małym pokoju... Odpowiedz Link
lura35 Re: co robisz ? 18.07.09, 23:08 pierogi lepię, jedne z serem, drugie z mięskiem a trzecie zbez Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: co robisz ? 19.07.09, 20:04 micheus napisał: > gitarra i forum a nie wyglądasz na muzyka, nie wyglądasz Odpowiedz Link
konstandinos Re: co robisz ? 18.07.09, 23:41 staram się usunąć nadmiar myśli, może by wyłyżeczkować trzeba.. Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: co robisz ? 19.07.09, 20:03 konstandinos napisała: > > staram się usunąć nadmiar myśli, może by wyłyżeczkować trzeba.. na studiach mówiło się zakuj, zdaj, zapij, zapomnij... może Coli? Odpowiedz Link
debest3 Re: co robisz ? 19.07.09, 11:19 założenia są zawsze założeniami,kiedy planuję dwa tygodnie to wychodzi miesiąc.Ponieważ moje hobby to permamentny i ciągły remont(ha ha!)więc od dobrych trzech lat w każde wakacje w domu mam mały Sajgon,teraz oczywiście wyszła kolejna niespodzianka w postaci wilgotnej ściany,więc przyjdzie mi wykonać izolację,a nie jest to takie proste,więc liczę około miesiąca Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: co robisz ? 19.07.09, 19:59 debest3 napisał: > założenia są zawsze założeniami,kiedy planuję dwa tygodnie to wychodzi > miesiąc.Ponieważ moje hobby to permamentny i ciągły remont(ha ha!)więc od > dobrych trzech lat w każde wakacje w domu mam mały Sajgon,teraz oczywiście > wyszła kolejna niespodzianka w postaci wilgotnej ściany,więc przyjdzie mi > wykonać izolację,a nie jest to takie proste,więc liczę około miesiąca A to oryginał z Ciebie. Masz brata, kawalera złotą rączkę? tak tylko pytam.... Odpowiedz Link
debest3 Re: co robisz ? 20.07.09, 19:53 elokwentna_marysia napisała: > > A to oryginał z Ciebie. > Masz brata, kawalera złotą rączkę? tak tylko pytam.... mam brata,nie kawalera i raczej złotej rączki nie ma,wyrodził się skubaniec Odpowiedz Link
fallen86 Re: co robisz ? 19.07.09, 10:09 a rower naprawiałem -- Przez to ze żył "we własnym świecie" nie miał nikogo oprócz swojego świta... Świat się "zawalił" a on umarł... Odpowiedz Link
mary-huana Re: co robisz ? 19.07.09, 12:57 Ćpam i piję i czuję że żyję, z rzeczy twórczych skończyłam obraz, " przemijanie " - dziecięcy przewrócony bucik na jesiennych liściach, tak to mniej więcej wygląda, szykuje się tryptyk, część druga to " rozmijanie ", nad trzecią jeszcze myślę... Odpowiedz Link
chinsk.i.smok Re: co robisz ? 19.07.09, 16:46 Tak, podpisuję się, "tę sobotę"! Maryśka, to jest forum upierdliwie poprawnych polszczyźnianie singli i niech się święci, alleluja! Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: co robisz ? 19.07.09, 19:55 już nigdy przenigdy nie zaufam facetowi! Miodek miał od gmatwać pisownię i co? Nic nie zrobił... no skaranie boskie z tymi chłopami. Odpowiedz Link
elda32 Re: co robisz ? 19.07.09, 20:28 oglądam ( w tą niedzielę )film " Wszystko czego pragniesz " Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: co robisz ? 19.07.09, 20:34 elda32 napisała: > > oglądam ( w tą niedzielę )film " Wszystko czego pragniesz " hah, robię to samo nie ma to jak komedia romantyczna...pozytywnie nastraja, kończy się dobrze Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: co robisz ? 20.07.09, 21:20 ściągaj okulary jak wchodzisz na forum Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: co robisz ? 19.07.09, 20:08 mary-huana napisała: > > Ćpam i piję i czuję że żyję, z rzeczy twórczych skończyłam obraz, > " przemijanie " - dziecięcy przewrócony bucik na jesiennych liściach, > tak to mniej więcej wygląda, szykuje się tryptyk, część druga to > " rozmijanie ", nad trzecią jeszcze myślę... > Prawdziwa artystka. No to mnie zaszczyt spotkał... trzecia część: "chwilo trwaj" Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: co robisz ? 19.07.09, 20:01 kup sobie nowy rower... stary oddaj tym co nie mają, czyli mnie albo sie zamień na czas lata, mam stacjonarny Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: co robisz ? 19.07.09, 19:57 daleko od domu nie odskoczyłeś uważaj, jesteś zrozumiały na tym terenie Odpowiedz Link
grzespelc Re: co robisz ? 20.07.09, 14:29 > daleko od domu nie odskoczyłeś Na to też pryjdzie czas już niedługo. > uważaj, jesteś zrozumiały na tym terenie NIe tylko jestem zroumiały, ale i rozumiem też całkiem dobrze Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: co robisz ? 20.07.09, 21:22 grzespelc napisał: > > daleko od domu nie odskoczyłeś > > Na to też pryjdzie czas już niedługo. > > > uważaj, jesteś zrozumiały na tym terenie > > NIe tylko jestem zroumiały, ale i rozumiem też całkiem dobrze Lentylki i Studencka czekoladę zamawiam Odpowiedz Link
grzespelc Re: co robisz ? 20.07.09, 21:47 A w ogóle to skąd wiesz, że ode mnie to niedaleko? > Lentylki i Studencka czekoladę zamawiam Lentilków nie było, studencką koledzy zjedli. Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: co robisz ? 20.07.09, 21:52 1. intuicja kobieca 2. dźwigać się nie chciało, a nie "nie było" ;p Odpowiedz Link
condziu Re: co robisz ? 19.07.09, 23:20 Masz na myśli tą kropkę? miasta.gazeta.pl/warszawa/51,95190,6837630.html?i=0 Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: co robisz ? 20.07.09, 21:23 condziu napisał: > Masz na myśli tą kropkę? > > miasta.gazeta.pl/warszawa/51,95190,6837630.html?i=0 nie, taką w kształcie cygara Odpowiedz Link
condziu Re: co robisz ? 20.07.09, 21:27 Skręcane za pomocą spoconych jędrnych ud kubańskich dziewic Odpowiedz Link
debest3 Re: co robisz ? 20.07.09, 19:54 niemoge napisała: > byłam w jarocinie na festiwalu? Odpowiedz Link
tetika Re: co robisz ? 25.07.09, 13:51 Jeszcze dzis sie lenie po wstawianiu okien,syna sie chwilowo pozbylam wiec moze pogram w LineageII.A potem przyjdzie moj facet i zobaczymy. Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: co robisz ? 25.07.09, 14:38 takiej to dobrze ))) miłego wieczoru we dwoje Tylko bawić mi się grzecznie tam ) Odpowiedz Link
tetika Re: co robisz ? 25.07.09, 20:34 A tam zaraz grzecznie czasem musze tez byc niegrzeczna odrobinke Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: co robisz ? 25.07.09, 21:46 oddaje Ci moją energię na dzisiejszy wieczór, mnie ona na nic miłego tet a tete Odpowiedz Link