tetika 26.07.09, 21:37 Jak w temacie Nikt mnie nie kocha , swiat jest paskudny i troszke mi smutno. I to nie tylko ZNP. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elokwentna_marysia karetka ;) 26.07.09, 21:42 y-o y-oo y-ooo potrzebna pani jest witamina uśmiechu czyli Mg np. w czekoladce Odpowiedz Link
milleniusz Na doła 26.07.09, 22:00 Najlepszy jest seks. Czekolada w sumie też działa, ale od czekolady się tyje, a od seksu chudnie*). *) Pod warunkiem, że jest właściwie stosowany. Odpowiedz Link
tetika Re: Na doła 26.07.09, 22:06 Obrazilam sie na seks , a czekoladki leza i jakos mnie nie ciagna. Potrzeba mi chyba dowartosciowania. A moze do jutra troche przejdzie? Odpowiedz Link
milleniusz Re: Na doła 26.07.09, 22:12 tetika napisała: > Obrazilam sie na seks , a czekoladki leza i jakos mnie nie ciagna. Nawet ze sobą? Rozumiem, że na seks z drugim człowiekiem się można obrazić, bo tu dużo zależy od przeciwnika, no ale siebie powinno się lubić. :] Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: Na doła 26.07.09, 22:09 puknij się w czoło, co? weź, jak możesz o seksie wspominać komuś, kogo nikt nie kocha. Teraz szybciutko błyśnij intelektem, przeproś w iście dworskim stylu, zaproś na czekoladę na gorąco do Wilanowa. Inaczej masz przechlapane :p I już nigdy, przenigdy się do Ciebie nikt tu nie odezwie o! ;p Odpowiedz Link
tetika Re: Na doła 26.07.09, 22:12 Marysia Ty kolo mojego ukochanego Wilanowa mieszkasz? Sama nie wiesz jak szybko mozna kobiecie humor poprawic .Podobaja mi sie Twoje teksty , sa takie elokwentne no i ten Wilanow.Ja juz 20 lat tam nie mieszkam , ale serce zostalo heh.Idz nad wodospad i pozdrow go od "emigrantki" i powiedz ze tesknie. Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: Na doła 26.07.09, 22:17 Słoneczko Ty moje kochane (pozwalam sobie na ten zwrot, bo masz dola), Wilanów tylko zwiedzałam notabene raz w życiu, w ub roku to było i czekoladę na gorąco I raz w zyciu właśnie tam piłam - była nieziemska. Ja... z Małopolski, z dziada pradziada... przepraszam, jeśli w błąd Cię wprowadziłam. Odpowiedz Link
milleniusz Re: Na doła 26.07.09, 22:14 > weź, jak możesz o seksie wspominać komuś, kogo nikt nie kocha. Dała radę jakoś. Poza tym mylisz miłość do seksu nie jest potrzebna. > I już nigdy, przenigdy się do Ciebie nikt tu nie odezwie o! ;p No cóż. Będę gadał sam ze sobą. Nie przeszkadza mi to. Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: Na doła 26.07.09, 22:19 facet bez miłości może i może ale kobieta nie! i tej wersji się będę trzymać. Tyle w temacie. A Ty ...na kolana i błagaj autorkę wątku o litość Odpowiedz Link
milleniusz Re: Na doła 26.07.09, 22:31 > facet bez miłości może i może ale kobieta nie! No właśnie. Wiedziałem, że tak skończy się ta dyskusja. Wy macie jakąś wrodzoną tendencję do wszystkokomplikacji! Ale ja litości nie potrzebuję. Autorka wątku też. Mamy się dobrze, oboje. Dziękować. Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: Na doła 26.07.09, 22:35 jesteś z Wiejskiej? wszystko przekręcasz! Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Na doła 26.07.09, 22:54 elokwentna_marysia napisała: > facet bez miłości może i może ale kobieta nie! i tej wersji się będę trzymać. a niektórzy twierdzą że Ziemia jest płaska ;P Odpowiedz Link
milleniusz Re: Na doła 26.07.09, 23:09 > a niektórzy twierdzą że Ziemia jest płaska ;P To Kopernik. Też była kobietą. Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: Na doła 27.07.09, 08:12 Czy to prawda, że facet uwielbia czuć sie mądrzejszy od kobiety? ;p Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: Na doła 26.07.09, 22:30 szzzz szzzzzz ej! eeej poemat piszesz? najlepiej prostymi slowami wyraź skruchę Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: Na doła 26.07.09, 22:36 sstarałam się...jakoś dotrzeć do Ciebie ;p nie ważne metody, ważne że zadziałało Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: Na doła 27.07.09, 17:18 na ćwiczenie oddechu mamy czas, jeszcze nie rodzę ;p Odpowiedz Link
milleniusz Re: Na doła 27.07.09, 17:45 Chyba muszę sprawdzić, czy mnie nie ma po drugiej stronie drzwi! Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: Na doła 27.07.09, 17:50 a nie mówiłam, że polegniesz? haaaaa! 1:0 dla mnie, przegadany, zaliczony. Odpowiedz Link
milleniusz Re: Na doła 27.07.09, 18:00 No od początku uważałem, że mnie przegadasz, Elokwencjo. Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: Dola mam :( 26.07.09, 22:40 TETIKAAAAAAAAAA ? jesteś taaam? powiedz Mu coś, Ciebie posłucha, bo ze mną się kłóci! Dobranoc Pani, jutro będzie dobry dzień! Pozdrawiam Odpowiedz Link
milleniusz Re: Dola mam :( 26.07.09, 22:44 Może skorzystała z czyjejś rady. Mam nadzięję, że z mojej. O linię trzeba dbać! Odpowiedz Link
tetika Re: Dola mam :( 27.07.09, 06:49 Nie moglam wczoraj odpowiedziec bo poszlam spac , uprzednio zjadlwszy kawalatko czekolady . Wlasnie wszystko o to poszlo ze przychodzi i nawet twierdzi ze mu zalezy , ale nie kocha.I tak jest od wielu lat , powinnam sie przyzwyczaic , ale ciagle boli tak samo.Jakies potworne maszkarony i brudasy maja chlopa co by je na rekach nosil a ja taka nie najgorsza i masz babo placek.To boli , zatraca poczucie kobiecosci i centralnie wkurza.Ale dzis juz ide do pracy , wiec poki co mam inne problemy na glowie. Kochani dziekuje Wam za wsparcie, a ty Marysiu i tak masz blisko do mnie ja obecnie mieszkam na "szkieleczczyznie". Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: Dola mam :( 27.07.09, 07:53 Dzień dobry, istotnie, mieszkamy w sąsiednich regionach Skoro Cię ten układ irytuje, walnij pięścią w stół. Albo w prawo albo w lewo. Daj mu tydzień na zastanowienie, zamknij na ten czas alkowę. Lata Ci lecą, szkoda życia. Wiem, wiem też nowego kogoś wcale nie jest latwo poznać.... oj, nie ma lekko łatwo żyć... Odpowiedz Link
milleniusz Re: Dola mam :( 27.07.09, 16:36 No, niech będzie i czekolada. Też lubię czekoladę. Wracaj na Wilanów więc. :] Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Dola mam :( 27.07.09, 08:03 znam to... i jak widzę, tylko kobiety mogą zrozumieć drugą kobietę faceci myślą zupełnie inaczej ale rady pewnego pana....pomagają Odpowiedz Link
w_jak_wruda Re: Dola mam :( 27.07.09, 10:09 Tetika w relacjach miedzyludzkich jest tyle logiki co piachu w sloiku dzemu. Trzeba szukac radosci we wszystkim, chociaz wiadomo, ze to nie zastapi milosci . Ale rym czestochowski . Trzymaj sie . Kiedys napewno bedzie lepiej Odpowiedz Link
tetika Re: Dola mam :( 27.07.09, 16:09 Daziewczyny strasznie wam dziekuje za wasze wsparcie,cholera pomoglo . Nie zostawie go bo ten smieszny uklad juz za dlugo trwa , przywyczailam sie do niego i nie drazni mnie w domu, tylko czasem mam nawrot wlasnie pod tytulem dlaczego on mnie nie kocha.Tak wogole to zachowuje sie lepiej niz niejeden maz , tylko mnie szlag trafia ze nie chce ze mna mieszkac i ciesze sie z tego co mam , tylko czasem jakies stadne ciagoty sie we mnie odzywaja. Ale kochane jestescie bardzo i w pracy dzis cieplo o was myslalam , co tam ciekawego mi napisalyscie DZIEKUJE Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Dola mam :( 27.07.09, 16:24 nie chcę psuć nastroju.... tylko co potem? niby jest, a jakoby go nie było.... nie czujesz się wykorzystywana? Odpowiedz Link
tetika Re: Dola mam :( 27.07.09, 17:28 Pewnie ze czuje , dlatego popadam w dola , ale wyplatac sie z tego tez nie umiem.Moze sie boje ze juz na zawsze calkiem sama bede. Z jednej strony facet ktory mnie nie zlosci i nie przeszkadza , a z drugiej..... oczywiscie ze widze plusy i minusy.Jak kazda chcialabym miec normalny dom a w nim normalnego faceta , ale porozwodowe doswiadczenia jakos nie nastrajaly optymistycznie , a z tym jest tak jak sobie chcialam, z tym ze nie do konca.I tak tkwie z dobrodziejstwem inwentarza. Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: Dola mam :( 27.07.09, 17:41 obiecaj mi coś, co? wstań jutro pół gdziny wczesniej niż zwykle wystrój się jak na randkę, staranny makijaż i taaak do końca tygodnia masz chodzić do pracy. Ahaa i koniecznie załóż szpilki, nie ma zmiłuj, codziennie ) Przy czym ważne jest samopoczucie. Masz się czuć atrakcyjna, absolutnie wyjątkowa i masz się uśmiechać do siebie w myślach obiecujesz? Odpowiedz Link
tetika Re: Dola mam :( 27.07.09, 19:38 Nie mam szpilek ale za to pracuje z super przystojnym ,ladnym i sympatycznym lekarzem , zawsze mi humor poprawia.A do pracy zawsze sie maluje.Ale faktycznie przydalby sie jakis maly flirt dla lepszego samopoczucia a moze posta napisac pt> kto ze mna poflirtuje? Odpowiedz Link
tetika Re: Dola mam :( 27.07.09, 19:39 I ZA ZADNE SKARBY NIE BEDE WSTAWALA POL GODZINY WCZESNIEJ )))))) Odpowiedz Link
elokwentna_marysia :) 27.07.09, 20:02 Ty jestes bardziej figlarna niż pierwotnie sądziłam I Ty nam tu ściemniasz, że jesteś z kimś bo ... wygodnie Ci tak. Coś mnie się wydaje, że jesteś 3x obrotniejsza ode mnie Odpowiedz Link
tetika Re: :) 27.07.09, 20:37 Ja tez z przyjemnoscia czytam wszystkie Twoje posty maja dobra energie Obrotna? chyba nie bardzo , posmiac sie poflirtowac (wirtualnie) a jak cos wiecej to uciekam A z tym moim (nie moim) to dluga i zawila historia, nie ma co wywlekac bo nawet wrozka nie ma na niego sposobu Co ma byc to bedzie.Przywiozlam sobie od brata duuuuzo czekolady firmy Lint wiec bedzie sie czym pocieszac.Dzis zjadlam cale opakowanie fitnesow jogurtowych z lakomstwa ledwo siedze Odpowiedz Link