elokwentna_marysia 09.08.09, 10:36 Matkoooooooo, gdzie wszyscy? W Kościele? W łóżku? czuję się absolutnie wyjątkowa, nikt poza mną nie wybrał takiej formy spędzania poranka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mojave777 Re: piżamowy poranek 09.08.09, 11:29 > czuję się absolutnie wyjątkowa, nikt poza mną nie wybrał takiej formy > spędzania poranka I to by było na tyle, jeśli chodzi o Twoją wyjątkowość eM. ___ "Prawie" sprawdza się tylko w przpadku rzutu podkową lub granatem Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: piżamowy poranek 09.08.09, 12:23 dobrze, że nie pisałeś tego serio, będąc absolutnie trzeźwym Odpowiedz Link
mojave777 Re: piżamowy poranek 09.08.09, 13:33 Nie mam zwyczaju upijać się w niedzielne poranki, a koleżanka? Wyczułem delikatną groźbę w tym zdaniu, słusznie? eM. ___ "Prawie" sprawdza się tylko w przypadku rzutu podkową lub granatem Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: piżamowy poranek 09.08.09, 14:03 również nie praktykuje poza kawą niczego popijać przed południem... A ja wyczuwam, że Cię irytuje. Może ... udaj, że mnie nie widzisz? Odpowiedz Link
w_jak_wruda Re: piżamowy poranek 09.08.09, 15:18 A ja dzis rano bylam u konia . Z niecierpliwoscia czekam na niedzielny poranek w pizamie Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: piżamowy poranek 09.08.09, 18:43 a nie mogłabyś napisać u Grzesia, Radzia, Zbysia Koniu nie ma imienia? Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: piżamowy poranek 09.08.09, 19:12 Tego konia widocznie jej nie przedstawiono A Ty tak pospolicie chciałabyś: Grześ, Zbyś, a np. tak... Najistotniejszym koniem jest dla niego "Pinta" - córka ogiera "Ekstern" i kuzynka "Pianissimy" oraz "Pilar" - młoda równie obiecująca klacz. Na sprzedaż wystawiono też - "Falladę" z Michałowa, córkę ogiera "Monogramm". za dzisiejszą prasą o aukcji w Janowie... Egoztycznie, ale fakt, chyba żaden z tych arabów nie zostaje w Polsce. Odpowiedz Link
w_jak_wruda Re: piżamowy poranek 09.08.09, 21:09 Kon ma na imie Louis, ale przeciez nie moglam napisac: "bylam dzis rano u Louisa", bo zabrzmialo by to niejednoznacznie . Prosze, o to i to zwierzatko Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: piżamowy poranek 09.08.09, 21:12 Ale my lubimy niejednoznaczności . Jakbyś napisała; byłam dzisiaj rano z Louisem to byłoby jednoznaczne Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: piżamowy poranek 09.08.09, 21:46 piękny... trochu brudząca maść mnie podobają się taranty.... ale nigdy nie jeździłam konno, chyba się boję koni... Odpowiedz Link
w_jak_wruda Re: piżamowy poranek 09.08.09, 21:55 )))) ja mam dzis nastroj na jednoznacznosci jednoznaczne Odpowiedz Link
goryswietokrzyskie Na plaży;)))) 10.08.09, 07:43 ale tam laptopa ze sobą nie ciągnę... Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: Na plaży;)))) 10.08.09, 09:04 wracaj, co masz mieć lepiej niż ja )))) Odpowiedz Link
goryswietokrzyskie Re: Na plaży;)))) 10.08.09, 10:51 Już w pracy z powrotem, ale tylko do środy. Potem znowu plaża Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: Na plaży;)))) 10.08.09, 12:12 chłopie, weź sie do roboty, kryzys a Ty się szlajał będziesz i kasę tracił Odpowiedz Link