holyfido nowy layout internetowy BZWBK do kitu 30.06.10, 11:57 Już choćby z tego powodu należy opuścić BZWBK. Skończę spłacać kredyty i spadam do innego banku. Po 15 latach bycia klientem BZWBK (konto zakładałem jeszcze w BZ). Kolejnym powodem rezygnacji jest także to, że nowych klientów traktują lepiej niż starych. To niech się bujają za burtą z taką filozofią. Nie będę żałował, niech tracą pracę menadżerowie, którzy w pogoni za chwilowym sukcesem (przyciągnięcia nowych klientów - niepewnych) nie chcą się zająć tymi, którzy są ich klientami od wielu lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga PKO BP czy globalny bank. Kto lepszy dla klient... IP: *.chello.pl 30.06.10, 12:15 Makabra! Kilka lat temu uwolniłam się od okropnego PKO, wieczne kolejki, problemy i te wciąż rosnące opłaty. Z uśmiechem na twarzy przeszłam do BZ WBK i jak teraz pomyślę, że znowu powtórka z rozrywki to jeśli fuzja nastąpi i przyślą łaskawie jakiś papier dotyczący zmiany TOiP czy warunków umowy o prowadzony rachunek, jeszcze tego samego dnia zlikwiduję konto i przejdę najprawdopodobniej do ING. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exklient pekało PKO BP czy globalny bank. Kto lepszy dla klient... IP: *.51.akron.net.pl 30.06.10, 12:59 Wszystko fajnie też chętnie dałbym nogę ale zostało jeszcze 18 lat spłacania kredytu i co poradzicie??? Kredyt też można przenieść? No to kuwazong!!! A tak chętnie kiedyś spieprzałem z Pekao. Po likwidacji konta liczyli mi jeszcze pół roku odsetki karne za brak środków na koncie i musiałem łazić do tego zawalonego oddziału tłumaczyć debilom że ten debet co mi naliczają z odsetek to mogą sobie zwinąć w rulon w wsadzić w deeee! bo ja tam konta już nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieinternetowa każdy kredyt mona przenieść! IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.07.10, 19:50 każdy kredyt można przenieść, bo jeden bank spłaca drugi i nazywają się refinansowe, w bankach są oferty nawet kredytów hipotecznych, gdzie nie tylko spłacają Ci tamten kredyt i dają nowy, dostajesz najczęściej inne oprocentowanie (przy przenoszeniu najczęściej niższe, wiadomo) i dostajesz jeszce gotówkę na remont, wiem, bo moja siostra tak właśnie zrobiła, bo miała okropnie drogi kredyt kiedyśtam wzięty, dostała tańszy i jeszcze dostała gotówkę na remont, bo chciała wyremontować kuchnię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie PKOBP PKO BP czy globalny bank. Kto lepszy dla klient... IP: *.bonair.com.pl 30.06.10, 13:28 Przeniosłem się w grudniu z PKO BP. Po wchłonięciu BZWBK przez PKO BP natychmiast przenoszę się do innego banku. Pisanie przez psudoanalityków, że PKO BP jest nowoczesnym bankiem pokazuje jedynie ich niekompetencje. W ramach bankowości elektronicznej nie chcę korzystać z czytnika i tokenu, (z archaicznych "zdrapek" chyba niedawno się wycofali) . Co z technologią 3D secure dla transakcji internetowych oraz z kartami z chipem? A monstrualne koszty korzystania z PKO BP? Odpowiedz Link Zgłoś
samentu Jako klient wybieram HSBC lub BNP Paribas 30.06.10, 13:37 z całą pewnością NIE dla PKOBP PO i Jasia Krzysia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baron PKO BP czy globalny bank. Kto lepszy dla klient... IP: 195.42.249.* 30.06.10, 13:38 PKO kupi WBK, to ja zabieram moje 6 produktów jakie tam mam (tak, cross-selling na mnie to 6.0) i spie... do innego banku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieinternetowa niepotrzebny głos doradcy bankowego IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.07.10, 20:04 Łatwo Cię zidentyfikować, też przez IP :d 6 produktów, cross selling, hmmm -PROSTE! 1. rachunek bankowy 2. karta debetowa 3. usługa internetowa (+ abonament itp, dostęp do konta przez internet) 4. usługa sms (+ abonament itp, powiadomienia sms) 5. usługa telefoniczna (+ abonament itp, dostęp do konta przez telefon) 6. konto oszczędnościowe (jak wszędzie darmowe) No bo po wypowiedzi i w myśl logice nie sądzę, żebyś miała: 1. konto + cały pakiet usług 2. kartę kredytową + pakiet ubezpieczeń 3. kredyt hipoteczny + pakiet ubezpieczeń 4. Lokaty 5. Fundusze (4 i 5 - jak masz kredyty to nie masz oszczędności!!! , a jak masz oszczędności to nie masz kredytów!!!!) 6. Kredyt gotówkowy + pakiet ubezpiczeń Tak więc cały Twój wyeksponowany xsell to standard podstawowy każdego w tym kraju Odpowiedz Link Zgłoś
nowaczynska_76 PKO BP czy globalny bank. Kto lepszy dla klient... 30.06.10, 13:46 Żaden z klientów nie będzie miał na to absolutnie żadnego wpływu. Za to ktokolwiek by nie przejął BZWBK będzie się starał o każdego klienta - a to żywa gotówka przecież... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norbi PKO BP czy globalny bank. Kto lepszy dla klient... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.10, 13:47 Klientem BZWBK jestem od zawsze. Odpowiada mi panujący tu klimat, podejście do mnie jako klienta. Okazjonalne spotkania z PKO BP nie napawają mnie optymizmem. Szkoda byłoby, żeby znikła z rynku porządna, solidna marka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a PKO BP czy globalny bank. Kto lepszy dla klient... IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.06.10, 14:12 Ja wiem,klienci mają trzymać kciuki za Pana Prezesa BZ WBK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q PKO BP czy globalny bank. Kto lepszy dla klient... IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.06.10, 14:15 Oczywiście , że PKO BP jest be, wszystkie inne banki są cacy Odpowiedz Link Zgłoś
kamel_65 Re: PKO BP czy globalny bank. Kto lepszy dla klie 30.06.10, 19:47 Moja mamuśka jak chce sprawdzić stan konta czy coś, to musi stać w długaśnych kolejkach w PKO BP. Mi jakoś w BRE to nigdy nie zdarzyło się (hehe, nawet rymnęło mi się). Zawsze byłem obsługiwany błyskawicznie i profesjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc PKO BP czy globalny bank. Kto lepszy dla klient... IP: *.dyn.optonline.net 30.06.10, 14:25 Sam ucieklem kilka lat temu z PKOBP do BZWBK. ZAjelo mi to 2 godziny oczekiwania (bo stalem w 2 kolejkach - w jednej wyplacilem pieniadze a w drugiej zlikwidowalem konto). Normalnie to bym juz dawno zrezygnowal, ale caly czas sobie powtarzalem, zeby wytrzymac, ze to juz ostatni raz... I rzeczywiscie odetchnalem z ulga. Roznica byla taka jak kiedys w czasach PRL po raz pierwszy wyjechalem za Zachod... Nie wierze w to, zeby sie PKO BP zmienil - tak jak nie wierze w garbate aniolki. Jedyna nadzieja to to, ze jednak inny bank kupi BZWBK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KK PKO BP czy globalny bank. Kto lepszy dla klient... IP: *.deutsche-boerse.com 30.06.10, 15:24 o nie!! ja tez sie wyniose jak PKO przejmie! i gdzie wtedy?? Odpowiedz Link Zgłoś
kamel_65 Re: PKO BP czy globalny bank. Kto lepszy dla klie 30.06.10, 19:44 Masz zawężony wybór - ING, BRE, Pekao. Odradzam Citi, bo to globalny bank, czyli - klienci, stosujcie się do naszych zasad albo wynocha. GE też odradzam, miałem tam wzięty kredyt. Nigdy więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieinternetowa zawężony wybór??? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.07.10, 20:11 gdzie Ty żyjesz, że masz tylko 4-5 banków, to Włoszczowa może... wpisz "bank" w google i wyszuka Ci ze 40 i więcej różnych banków! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agelais PKO BP czy globalny bank. Kto lepszy dla klient... IP: 109.243.188.* 30.06.10, 15:24 Najważniejsze, żeby Bank Zachodni WBK mógł swobodnie kształtować swój portfel produktów. Do tej pory jestem bardzo zadowolona z oferty BZ i mam nadzieję, że to się nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieinternetowa portfel produktów? miało brzmieć mądrze..? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.07.10, 20:19 a wyszło głupio, portfel klientów - jest bardziej poprawnie, oferta produktowa, paleta produktów,tym podobne będą właściwsze, produkty nigdy nie stanowią portfela, zapoznaj się z definicją "portfela finansowego". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiku PKO BP czy globalny bank. Kto lepszy dla klient... IP: 62.153.75.* 30.06.10, 15:33 nidgy więcej nie będę PKO- takiego dziadostwa i spychologii u obsługujących w życiu nie widziełam, byłem klientem i żałuję, że byłem- to byl starcony czas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojo66 PKO BP czy globalny bank. Kto lepszy dla klient... IP: 212.180.146.* 30.06.10, 16:00 jestem klientem WBK od ponad 18 lat. Jeśli jakieś PKO BP się tam wmiesza idę do konkurencji z całym dobytkiem.Nieodwołalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartii PKO BP czy globalny bank. Kto lepszy dla klient... IP: 109.243.139.* 30.06.10, 23:34 Powiem tak mialem konto w PKO BP przez 6 miesiecy!!! i odszedlem bo poziom obslugi, ceny kurcze przelew inetrenetowy 0.50 pln hmm masakra odszelem do innego banku i w oddziale bylem osttani raz kiedy zakladalem rachunek przenioslem takze rachunki rodzicow bo tam tez ich zdzierali masakra ja nie mam konta w bzwbk ale to chyba zly pmysl chyba ze pko zmieni radykalnie, baaardzo szybko polityke co chyba jest tak prawdopodobne jak to ze andrzej lepper zostanie prezydentem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient rozżalony Pko bp nie! mało tego w trakcie fuzji! żegnam... IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.07.10, 17:57 ja się wyniosę, moja siostra, matka, ojciec taż ii wszyscy, których znam.Nie zamierzamy mieć nic wspólnego z zacofanym bankiem, który hamuje rozwój społeczeństwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as PKO BP biorę w obronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 21:51 mamy tam rachunek, dwa kredyty (CHF) i jest OK. Żadnych problemów. Obsługa indywidualna w programie Aurum jest naprawdę do polecenia! Odpowiedz Link Zgłoś