Dodaj do ulubionych

Pomocy!!!!

20.01.12, 23:30
Witam wszystkich!
Wiem, że to niezbyt dobre miejsce na poszukiwania, ale może znajdzie się choć jedna osoba, której nie zalewa żółć na wieść, że ktoś szuka pomocy... Kilka miesięcy temu otworzyłam niewielki sklep w miejscowości 30000 mieszkańców. Na początku było całkiem nieźle, bo nie ma tu zbyt wielkiej konkurencji, ale z towarem było coraz gorzej. Próbowałam już i niesortu i "cremu" , zjeździłam wiele kilometrów w poszukiwaniu tego "wspaniałego" towaru od "uczciwych " hurtowników i dziś efekt jest taki, że jestem kilkanaście tysięcy w plecy a sklep stoi u skraju bankructwa. Jeśli szybko nie znajdę dobrego, uczciwego dostawcy, będę musiała zamknąć sklep, a to oznacza dla mnie ruinę. Wiem, że każdy tu ciężko pracuje na swoje kontakty, ale może znajdzie się ktoś, kto podzieli się ze mną swoimi bez obawy o konkurencję. Jestem z okolic Włocławka. Proszę, pomóżcie, bo już nie wiem, co robić? Za rady typu "poszukaj w googlach" serdecznie dziękuję. Teresa
Obserwuj wątek
    • miniu765 Re: Pomocy!!!! 21.01.12, 11:03
      nie podałaś kontaktu do siebie...
      • filia.greenluck Re: Pomocy!!!! 11.04.12, 11:25
        Zapraszamy do Green Luck z nami ci się uda!
        Klient czuje się u nas bezpiecznie ponieważ zawsze może
        sprawdzić zawartość worka.
        sprzedaż również na allegro nick greenluck

Promocyjna wyprzedaż Lux / Lux mix tylko 19,90 zł/kg
        Nowe niższe ceny na wiosnę 2012!

Można obejrzeć towar na hurtowni przed zakupem!
        Sorty w cenie niesortu!

www.greenluck.pl
        tel. 503 633 066
        tel. 58 555 16 33
        tel. 509 543 965
        tel. 500 501 339
        • kudlaty333 Re: Pomocy!!!! 18.06.12, 14:32
          jestem z wami greenluck tak trzymać!!!
    • madziuneczka Re: Pomocy!!!! 21.01.12, 17:22
      Mam tak samo - już nawet zastanawiałam się czy niezmienic branzy, myślałam nad outletem, ale to też nie wiadome dla mnie jest do końca.... tylko załamac ręce nie wiem już też co mam robic !!!
      Pomóżcie!!
      stylgwiazd@interia.pl
      Magda
      • marcin99990 Re: Pomocy!!!! 13.03.12, 16:38
        mieszkam na terenie niemiec, ciuchy najlepszej jakości , sortowane cena 6 euro za kilo.. przy wiekszych ilościach cena do uzgodnienia.. prosze o kontakt 726640145..
    • terada12 Re: Pomocy!!!! 21.01.12, 21:49
      Przepraszam, z tego wszystkiego faktycznie zapomniałam o kontakcie, choć tak naprawdę to... nie wierzyłam, że ktoś zechce pomóc. Mój mail adamtere123@gmail.com
    • ladylux Re: Pomocy!!!! 24.01.12, 21:24
      nie załamuj rak tylko weź się w garść dziewczyno, bo naprawdę zbankrutujesz. Wierz mi, wiem, co czujesz, bo nie dalej jak dwa lata temu, byłam w identycznej sytuacji, setki kilometrów i wypalonego paliwa i wielu hurtowników, którzy za pieniądze są w stanie wcisnąć ci największe badziewie. Spotkałam wielu dostawców, ale niewiele dobrego towaru, a tak jak ty próbowałam już wszystkiego i sort i niesort i krem, który od niesortu różnił się tylko ceną. Poważnie zastanawiałam się nad zlikwidowaniem działalności, która przynosiła mi same straty, już nawet dałam ogłoszenie i sprzedaży wyposażenia, kiedy przez zupełny przypadek natrafiłam na hurtownię, której nie znajdziesz ani w googlach ani na żadnym forum. Fakt, że mam do niej spory kawał, ale było warto. Nie tylko nie zamknęłam sklepu, ale dzisiaj mam ich cztery, a wszystko dzięki jednej uczciwej hurtowni. Oprócz dobrego, stabilnego towaru "dla każdego" dodam sympatyczną właścicielkę, która nie wpycha niczego na siłe, lecz dyskretnie doradza i każdego klienta traktuje jak gościa. No, może nie każdego, bo osobiście byłam świadkiem, kiedy w grzeczny sposób zdjęła z wagi już przygotowany towar i wyprosiła klienta tylko dlatego, że obraził jej pracownicę. Tam traktuje się ludzi tak jak na to zasługują.
      wierzę, Tereso, że i ty w końcu znajdziesz swojego dostawcę i staniesz na nogi, musisz tylko w to wierzyć. Pozdrawiam i życzę powodzenia. Lucyna ze śląska
      • angie488 Re: Pomocy!!!! 24.01.12, 22:50
        No to rzeczywiście Twój post pomógł. Kobieta jest zrozpaczona bo nie idzie jej tak jak należy a słowa typu: "nie załamuj się, weż w garść...." nie są jej potrzebne.
        Skoro byłaś w podobnej sytuacji i wiesz co ona teraz przechodzi to nie opisuj swojej kariery tylko podaj kobiecie na priv dane do tej hurtowni i niech działa.
        • ladylux Re: Pomocy!!!! 25.01.12, 21:13
          droga angie, wyobraź sobie, że to zrobiłam. Pozdrawiam i tobie również życzę wszystkiego dobregosmile
          • outlet_mix Re: Pomocy!!!! 22.02.12, 14:52
            buhahahahah buhahahahha...przecież tylko o to chodziło...ta rzewna bajeczka o upadajacym sklepie i szlachetnym hurtowniku ktory jak rycerz sie zjawił na białym koniu i kobite uratował.....ba...wiecej dzieki niemu otworzyła kolejne sklepy.....i dotego jest szlachetny dla pracowników..łzy wzruszenia zalały mi oczy........buahahha ludzie czy wy naprawde łykacie takie bujdy jak pelikany????.......nenenne....jezu......
        • terada12 Re: Pomocy!!!! 26.01.12, 08:27
          potwierdzam, dostałam namiary od p.Lucyny na priva i umówiłam się na wtoreksmile
          • angie488 Re: Pomocy!!!! 26.01.12, 21:55
            Wiem, że moja poprzednia wypowiedź zabrzmiała niezbyt miło ale na forum (nie tylko tym) przewija się wiele wątków z prośbą o pomoc i całe mnóstwo odpowiedzi typu : "wiem ale nie powiem". Takie wpisy uważam za zbędne i wręcz dobijające osoby szukające jakiejkolwiek pomocy. To miło, że udało się Paniom skontaktować i oby ta znajomosć i namiary na tą hurtownię pomogły założycielce tego wątku na odbudowanie swojej działalności. Zyczę obu Paniom dalszego rozwoju i przede wszystkim wysokich utargów.Pozdrawiam.
            • outlet_mix Re: Pomocy!!!! 22.02.12, 14:52
              weż daj spokój buhahahahaha
          • haski_1 Re: Pomocy!!!! 26.01.12, 22:29
            Pisze do Pani bo otwieram sklep z odzieża tylko dla dzieci jż zjeździłam hurtowni pełno i faktycznie załamka , zamówiłam lux crem wtopiłam pieniądze które odkłądałam przez jakis czas a twoaru dalej dobrego nie mam prosze o ta fajna hurtownie dojade wszędzie bo nawet byłam 400 km od domu bo zachwalał pan towar a na mijescu sie okazało ze to po prostu posklepowy , umowe na lokal mam zaliczke dałam ale nie mam towaru prosze o pomoc pozdrawiam
            domo64@wp.pl
          • alka4712 Re: Pomocy!!!! 18.04.12, 15:50
            Kobieto ta cała Lucyna już tu działa dłuzszy czas ciekawe jaki ma w tym interes że wszystkim pomaga , zastanów się ?
      • piotrkomes Re: Pomocy!!!! 21.06.12, 13:42
        no to faktycznie Lucyna mialas szczescie, ale moze pomozesz Kobiecie w nieszczesciu nie tylko krzepiacym slowem ale tez adresem tejze hurtownie.
    • mmkupciuszek Re: Pomocy!!!! 24.01.12, 23:29
      hej;]
      Jeżeli potrzebujesz dobrego towaru to taki posiadam.
      Mam do sprzedania około 500kg creamu damskiego, oraz obuwia.
      tel. 785 332 903
      gg 103 49 82
    • terada12 Re: Pomocy!!!! 29.01.12, 21:17
      Witam wszystkich ponownie
      Serdecznie dziękuję za wszystkie miłe maile, a że większość z nich są to jednocześnie prosby o podanie namiarów na hurtownię poleconą mi przez Panią Lucynę, a jest ich tak wiele, że nie jestem w stanie odpowiedzieć na każdą indywidualnie, mam nadzieję, że nie będziecie Państwo mieli mi za złe, jeśli odpowiem tutaj...
      Po pierwsze i chyba najważniejsze JESZCZE NIE BYŁAM W TEJ HURTOWNI! więc absolutnie nie mogę jej z czystym sumieniem nikomu polecić. Na razie oczywiście. Hurtownia ta mieści się 160 km ode mnie i umówiłam się dopiero na wtorek. Obiecuję, że najpóźnie w środę opowiem na tym forum o moich wrażeniach z wizyty i o towarzę jaki zobaczę lub mam nadzieję, kupię. Proszę więc o troszkę cierpliwości (to do tych, którzy pytali czy już tam byłam).
      Po drugie, po rozmowie z właścicielką odniosłam wrażenie, że faktycznie nigdzie się nie ogłaszają bazując na swojej stałej klienteli, a nowych klientów przyjmują tylko z polecenia. Nie chciałabym ingerować w politykę tej firmy i rozdawać kontaktów, jeśli właścicielka sobie tego nie życzy na przykład. Ja powołałam się na Panią Lucynę, która mnie do tego upoważniła. Obiecuję, że jeśli moja wizyta będzie owocna i towar będzie dobry (oczywiście to będzie tylko moje zdanie), zapytam czy będę mogła podać namiary innym osobom, które się do mnie zgłoszą. Ja również bardzo chciałaby pomóc tym, którzy są w podobnej sytuacji jak ja, a po ilości maili, które dostałam widzę, że jest nas, niestety, sporo.
      Pozdrawiam wszystkich, do środysmile Trzymajcie kciukismile
      • drugikokos Re: Pomocy!!!! 25.04.12, 10:43
        witam to ja proszę o ten adres bo jestem w podobnej sytaucji margarita1973@tlen.pl dziekuję
    • terada12 Re: Pomocy!!!! 31.01.12, 07:34
      za pół godziny wyruszam smile
      • agulka24_2005 Re: Pomocy!!!! 31.01.12, 12:15
        terada12 napisała:

> za pół godziny wyruszam smile
        Powodzenia
    • mal-dex Re: Pomocy!!!! 31.01.12, 12:46
      Pani Tereso proszę niezwłocznie skontaktować się ze mną...pomogę na pewno ponieważ oferuję tylko i wyłącznie odzież gwarantowaną czystą modną bezodrzutową w CIĄGŁEJ sprzedaży.Jest to mix europejski w workach do 20 kg gdzie cena za kg to 8.10zł brutto.Zaznaczę jeszcze tylko ,że nie prowadzę sprzedazy asortymentu poprzez osobny sort dziecka ,młodzieżówki czy tzw.cremów itd. wszystko jest w zawarte w workach.Pozdrawiam Hurtownia Maldex woj.opolskie tel.606684365
      • agulka24_2005 Re: Pomocy!!!! 31.01.12, 20:31
        mal-dex napisała:

> Pani Tereso proszę niezwłocznie skontaktować się ze mną...pomogę na pewno ponie
        > waż oferuję tylko i wyłącznie odzież gwarantowaną czystą modną bezodrzutową w C
        > IĄGŁEJ sprzedaży.Jest to mix europejski w workach do 20 kg gdzie cena za kg to
        > 8.10zł brutto.Zaznaczę jeszcze tylko ,że nie prowadzę sprzedazy asortymentu pop
        > rzez osobny sort dziecka ,młodzieżówki czy tzw.cremów itd. wszystko jest w zawa
        > rte w workach.Pozdrawiam Hurtownia Maldex woj.opolskie tel.606684365
        Witam jest szanse na przykladowe zdjecia , ile minimalne zamowienie i czy wysyla pan do inny mjast np trojmiasto pozdrawiam
      • terada12 Re: Pomocy!!!! 31.01.12, 21:56
        Bardzo serdecznie Panu/Pani dziękuję. Być może moje kłopoty wynikały również z braku doświadczenia w branży, ale na pewno mam go na tyle, żeby nie spodziewać się wiele po "odzieży czystej, MODNEJ i bezodrzutowej" w cenie poniżej kilograma niesortu... Ale jeszcze raz dziękuję za chęć pomocy. Teresa
        • mal-dex Re: Pomocy!!!! 01.02.12, 08:04
          Witam..bez wątpienia nie ma Pani doświadczenia w branzy ale też nie dziwi mnie brak zaufania po nieudanych transakcjach.Moją jednak intencją była chęć pomocy a nie odwrotnie.No ale cóż to nie ja sobie ograniczam możliwość poprawy finansów lecz Pani Tereso.Nie mniej moja oferta jak zarówno jej atrakcyjność w ciągłej sprzedazy jest aktualna...to tyle z mojej strony reszta inicjatywy nalezy do Pani..Pozdrawiam serdecznie Małgorzata Mróz Hurtownia Maldex tel.606684365
    • terada12 Re: Pomocy!!!! 31.01.12, 21:51
      smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile
      Pani Lucyno DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ!
    • terada12 Re: Pomocy!!!! 01.02.12, 19:15
      witam serdecznie
      Tak jak obiecałam, postaram się opisać moje wrażenia z zakupów.
      Po pierwsze jestem zadowolona, nawet bardzo choć muszę przyznać, że ta hurtownia nie przypomina miejsc, które odwiedzałam do tej pory. Jest niewielka, klimatyczna i taka jakaś...rodzinna. Właścicielka sympatyczna, ale konkretna. Własciwie to jest mała sortownia, która handluje i nowym creamem i typową używką. Myślę, że każdy może znaleźć coś dla siebie, ja przynajmniej znalazłamsmile Szczerze powiem, że niewiele wiem na temat rzeczy używanych, nawet cen nie znam, wiem tylko, że pochodzą z różnych krajów, podzielone na dwa gatunki, jest też domówka, dzieciak, buty, torebki, ale tak dokładniej się nie interesowałam, bo kupowałam tylko cream plus czyli rzeczy nowe, większość z metkami, czyściutkie i w dobrym gatunku. I dla młodych i dla starszych. WSZYSTKO na wieszak. Dziecka nie brałam, bo nim nie handluję, ale widziałam, że jest śliczny. Wzięłam 80 kg mixu damskiego i 20 męskiego. Męski po prostu rewelacja. Zaznaczam, że jest to tylko moja osobista opinia. Mam klientelę zróżnicowaną, dlatego dla mnie towar jest bardzo trafiony (widać to zresztą po dzisiejszym handlu). Mam nadzieję, że na tym towarze podźwignę swój sklep.
      I na koniec to, co myślę, że wszystkich interesuje najbardziej czyli namiary. Zasada "tylko z polecenia" to nie znaczy, że nikt inny nie może przyjechać. Tak jak my, odbiorcy, mamy swoje problemy z dostawcami, tak samo hurtownicy unikają "problemowych" klientów, którzy sami nie wiedzą czego chcą. Klient, który jest polecony, zna opinię polecającego i przyjeżdżając wie już, mniej więcej oczywiście, czego ma się spodziewać i jest pozytywnie nastawiony. Uzyskałam zgodę na podanie adresu mailowego, osobom, które napiszą do mnie na priva, pod warunkiem, że te osoby:
      -prowadzą legalną działalność i nie unikają faktur vat
      -nie wymagają od właścicielki, aby mailowo opisywała im towar, wymieniała marki, rozmiary itp.
      -nie proszą o żadne zdjęcia, bo nikt nie ma na to czasu
      -nie wymagają aby w używkach były tylko ostatnie hity mody z bieżącego sezonu
      -nie żądają tylko leciutkich rzeczy
      -i ogólnie ...nie marudzą. (to od właścicielki)
      W zamian otrzymują profesjonalną, miłą obsługę, dobry, uczciwy towar w adekwatnej cenie (z możliwością obejrzenia wszystkiego przed zakupem (to ode mnie).
      A więc, jeśli ktoś ma zdroworozsądkowe podejście do tematu, nie oczekuje cudów tylko fajnego towaru, piszcie, podam maila, a reszta w waszych rękach. Pozdrawiam Teresa (wreszcie uśmiechniętasmile

I JESZCZE RAZ PODZIĘKOWANIA DLA PANI LUCYNY, KTÓRA ZUPEŁNIE BEZINTERESOWNIE WYCIĄGNĘŁA DO MNIE RĘKĘ
      • vibri1 Re: Pomocy!!!! 05.02.12, 12:35
        witam-jestem w podobnej sytuacji,o cremie za 44 zł kg ktory potem okazal sie posklepowka nie wspominam,inne sytuacje po ktorych nawet za towar mi sie nie zwróciło-nagminne,hurtownie w tych czasach oferuja "najlepszy towar u mnie" i sprzedaja nam-sklepikarzom-chłam za cene daleko odbiegajaca od normalnej.Prosze o info w sprawie tej hurtowni -jestem z Wrocławia i czuje ze niedługo zasile szeregi bezrobotnych.....
        • bronek1978 Re: Pomocy!!!! 08.12.17, 16:22
          witam,mieszkam obecnie w Irlandii, i moge pomoc,tez jestem z dolnego slaska okolice klodzka ,szukam odbiorcow na super cream z duza iloscia metek glownie damski prosto z Irlandii,odziez pozyskuje od osob pracujacej w irlandzkiej sortowni, obecnie mam w okolicach klodzka 90 kg creamu z tego ok 14 kg to meski reszta to damski masa metek ok 50-60% w towarze sa glownie bluzki i sukienki , troche sportu ok 5 kg butow w tym sportowe-oczywiscie cream ,odziez jest modna i na czasie, zapraszam do osobistego sprawdzenia i to dokladnie , z checia nawiaze wspolprace na stale - cena calkowita razem z wysylka z Irlandii to 37 zl kg posiadam tez niewielkie ilosci dzieciecej odziezy, kontakt na bronek.daniel@interia.pl
      • outlet_mix Re: Pomocy!!!! 22.02.12, 14:58
        buhahahaha od samego poczatku temat SPONSOROWANY......ja pierdykam to juz do tego dochodzi???? heheh to juz nachalne wciskanie swoich ofert w kazdy teamt nie działa? wystarczy poczytac wpisy tej pani i tej leadlux...to jedno i to samo.......najpierw zale i pomocy pomocy...potem szlachetna osoba i jej szlachetny hurtownik w rodzinne hurtowni ... na koncu skierowanie na maila....ale niezbyt nachalne.......PERFECTO!!!!....ale dobre na nowych .......starzy wyjadacze smród poczuj a na kilometr......pozdrawiam i mimo wszystko pozostaje w podziwie dla inwencji i kreatywnosci.
      • kasiula715 Re: Witaj terada12 08.03.12, 21:59
        Cieszę się ,że Tobie się udało:o)))).U mnie jest dokładnie ta sama sytuacja -bankrutuję!!!!! Proszę pomóż ,może hurtownia którą poleciła Ci Lucynka pomoże mi wydostać się z dołka.Ja mieszkam w Częstochowie i jedyna hurtownia która ma fajny(ale tylko cream) mieści się w Czarnym Lesie(VINTAGE)8km od Cze-wy.Pozdrawiam i życzę samych sukcesów i pełnej kasy :o*
        • bronek1978 Re: Witaj terada12 08.12.17, 16:27
          cream prosto z Irlandii , na wysylke ,lub do kupienia na dolnym slasku okolice klodzka-mozna dokladnie sprawdzic przed zakupem, odziez modna i na czasie masa metek, kontakt na bronek.daniel@interia.pl
      • malinka1250 Re: Pomocy!!!! 20.08.15, 00:18
        Witam, jest możliwość podania namiaru na te hurtownię, nie jestem upierdliwa ale jestem już w stanie załamania, jestem z okolicy wawy i czy wysyłaja paczki?
      • malinka1250 Re: Pomocy!!!! 20.08.15, 00:21
        Witam, czy jest możliwość o namiar na tę hurtownię, ja już tracę nadzieję i jestem już w beznadziejnej sytuacji, nie jestem upierdliwa, czy towar wysyłaja czy tylko osobiście można kupić, jestem z pod Warszawy.
    • max-1-958 Re: Pomocy!!!! 01.02.12, 22:09
      zarabianieklikanie.bloog.pl/
    • szachszczoni Re: Pomocy!!!! 06.02.12, 15:27
      Miła Pani .Bardzo mi przykro że nie może Pani znaleźć dobrego towaru.Zapraszam niech Pani sobie sama wybierze wiedząc co potrzebuje.Z 500kg chyba sporo się Pani spodoba. Resztę omówimy na maila: missabus@o2.plPozdrawiam.
      • terada12 Re: Pomocy!!!! 06.02.12, 19:17
        Bardzo pięknie dziękuję, ale już znalazłam dobry towarsmile
        Ale może kontakt do Pani/Pana na pewno się komuś przyda. Jeszcze raz dziękuję za chęć pomocy i pozdrawiam. Teresa
        • haski_1 Re: Pomocy!!!! 11.02.12, 16:06
          Witam jeszcze raz bardzo prosze o nazwe i jakis namiar na ta hurtownie , biore towar z fakturą mam firme itd mój mejl rotta12@wp.pl dziekuje
        • outlet_mix Re: Pomocy!!!! 23.02.12, 19:44
          jaaaasne....a swistak siedzi i zawija...........
    • viola61 Re: Pomocy!!!! 12.02.12, 01:17
      Witam,

Prowadzę sklep już ósmy rok (moja córka drugi) , ale to co się dzieje ostatnio z towarem (bazujemy na nie sorcie) to jest KATASTROFA !!! Sklepy już nawet nie zarabiają na siebie.
      Styczeń, i teraz ten miesiąc najgorszy w historii.
      Towar strasznie drogi a w zamian dostajemy same szmaty których nawet nie idzie wywiesić na wieszak. Nie mamy czym handlować. Klienci odchodzą.Kiedyś w dzień dostawy było po 50 osób pod sklepem a teraz z 2 -3 osoby. MASAKRA
      Jeżeli może Pani pomóc będę wdzięczna. Dziekuję
      • terada12 Re: Pomocy!!!! 12.02.12, 09:22
        proszę o maila. T.
      • 78koziolek Re: Pomocy!!!! 12.02.12, 11:57
        witam
        jak kupujesz ten niesort i juz posegregujesz, wystawisz do handlu
        jak mozesz podziel sie informacja
        ile ci zostaje towaru w % oraz co sie dzieje z towarem jak juz go wywiesisz kilka razy na wieszaki
        dziekuje za odp
        • terada12 Re: Pomocy!!!! 12.02.12, 17:20
          Nie kupuję już niesortu, mam za mały sklep, a poza tym kilka razy już umoczyłam na niesorcie (na kremie zresztą też). Z przedostatniej dostawy nic mi nie zostało, ostatnia ładnie schodzi, a poprzednio robiłam wyprzedaże, jak chyba wszyscy
          • viola61 Re: Pomocy!!!! 14.02.12, 23:58
            Prosiłam o pomoc a zapomniałam podać swojego maila
            viola61@gazeta.pl
            Pełna nadziei czekam na informacje....
            Pozdrawiam
            • kasiula715 Re: Pomocy!!!! 10.03.12, 08:36
              viola61 napisała:

> Prosiłam o pomoc a zapomniałam podać swojego maila
              >f.oxi@wp.pl
              > Pełna nadziei czekam na informacje....
              > Pozdrawiam
          • a.r2 Re: Pomocy!!!! 21.02.12, 15:33
            Tereda czy pomożesz jeszcze mi w sprawie tej dobrej hurtowni mieszkam na podkarpaciu.
            a.r2@o2.pl
            • outlet_mix Re: Pomocy!!!! 23.02.12, 19:43
              taaa poda ci namiary swojej hurtowni,,,,,nie daj sie złapac
      • sylwia-63 Re: Pomocy!!!! 17.02.12, 16:49
        Pani Violu
        Wraz z telefonem straciłam pani nr. Mam Irlandię jak za dawnych czasów z cała pewnością was uratuje i pod sklep wróci te 50 osób. Jesli jest pani zainteresowana prosze dzwonić.
        Pozdrawiam
        • secondhand-wlkp Re: Pomocy!!!! 20.02.12, 19:10
          Witam,
          Jak można się z Panią skontaktować w sprawie towaru z Irlandii?
          • sylwia-63 Re: Pomocy!!!! 21.06.12, 23:52
            607048858
      • kasiula715 Re: Pomocy!!!! 10.03.12, 08:32
        Witam.Próbuję skontaktować się teradą na priv i narazie nic.Może pani się udało,potrzebuję pomocy (szybkiej),bo bankrutuję.Za wszystkie namiary z góry dziękuję.
        • terada12 Re: Pomocy!!!! 10.03.12, 10:33
          Witam. Nie dostałam Pani maila na priva, a sama też nie podała Pani adresu
          • kasiula715 Re: Pomocy!!!! 10.03.12, 15:27
            Witam.Nie wiem co się stało ale wysłałam e-maila 2 dni temu-przepraszam ale musiałam coś żle kliknąć. Wyślę jeszcze raz i bardzo dziękuję za odzew.
            • sayenne Re: Pomocy!!!! 13.03.12, 13:56
              ODZIEŻY TYPU CREAM!!!
              Najlepszy jakościowo CREAM z Grecji w paczkach od 30 kg,do wyboru mixy damskie,męskie,dziecięce i mieszane.
              Cena kg 30 zł netto .
              Cena dotyczy 1 kg odzieży typu CREAM.
              Odzież zawiera tylko cream najwyższej jakości.
              Towar wybierany z wieszaka,czysty,bez plam i dziur-zero odpadu.
              Bez pośredników i ukrytych kosztów.
              Kontakt :
              chillan62@yahoo.com
              casadesuenos.gr@gmail.com
          • kasiula715 Re: Pomocy!!!! 10.03.12, 15:55
            Podaję e-mail f.oxi@wp.pl lub kasiula715gazeta@.pl
    • bety80 Re: Pomocy!!!! 19.02.12, 22:09
      Witam,mam do za oferowania odziez damska i dzieiceca z anglii.Jezeli
      sa panstwo zainterseowani prosze o kontakt na email bety80@interia.eu Pozdrawiam Beata
    • filia.greenluck Re: Pomocy!!!! 20.02.12, 16:00
      e-promocja
      Skorzystaj z okazji i zrób tańsze zakupy.
      Promocja od 18-29.02.2012
      Dla wszystkich klientów na 1-sze zakupy w Hurtowni Internetowej
      www.greenluck.pl
      RABAT 1zł/kg taniej!
      • celina17 Re: Pomocy!!!! 29.02.12, 12:29
        jA ZNAM BARDZO DOBREGO DOSTAWCE! A MIANOWICIE MAŁŻEŃSTWO KTÓRE PRZYWOZI Z NIEMIEC BUSEM BARDZO ŁADNY TOWAR! KILKA MOICH KOLEŻANEK MA LUMPEKSY I BIERZE OD NICH TOWAR! TRZYMAJĄ SIE NA RYNKU I SĄ BARDZO ZADOWOLONE! JA TEŻ MAM DUŻO CIUCHÓW OD NICH I NAPRAWDE DOBRA JAKOŚĆ! MOŻESZ SPRÓBOWAĆ DO NICH ZADZWONIĆ POD 501410406
    • dudo33 Re: Pomocy!!!! 09.03.12, 19:08
      uzywana odziez z usa zdjecia wysle na e-maila
      mam tez stock kurtea wiosennych i futer mam zdjecia
      • dudo33 Re: Pomocy!!!! 09.03.12, 19:09
        dudo33 napisał:

> uzywana odziez z usa zdjecia wysle na e-maila
        > mam tez stock kurtea wiosennych i futer mam zdjecia
        email. slawomirdudek@hotmail.com
    • marcin99990 Re: Pomocy!!!! 13.03.12, 16:36
      witam , mieszkam na terenie niemiec szukam odbiorcy ciuchy sortowane z pierwszej reki, cena 6 euro za kilo. odzież w stanie idealnym . prosze o szybki kontakt.
    • agulha Głos klienta :-) 25.03.12, 16:35
      A tak z ciekawości, czy w Polsce którekolwiek sklepy second hand fatygują się, żeby oznaczać (dokładnie) rozmiary wystawianej odzieży i wystawiać je oddzielnie?
      Jako osobnik o wymiarach nietypowych (niska i gruba, wprost mówiąc) nie mogę prawie niczego kupić w sklepach z nową odzieżą _w Polsce_ (spodnie muszę przywozić z Austrii lub Niemiec), do second-hand czasami wstępuję, ale nie mam umiejętności oceniania w mig rozmiaru. I dlatego większość moich bluzek, kurtek itp. pochodzi z Londynu, gdzie grasuję po charity shops - w 90% z nich każda rzecz wisi na wieszaczku oznaczonym kolorową plastykową kosteczką z rozmiarem, i wiszą według kategorii i rozmiaru (np. tu bluzki od 8 do 12, a ówdzie żakiety od 16 do 24).
      • szachszczoni Re: Głos klienta :-) 26.03.12, 11:19
        Witam. Proszę na maila missabus@o2.plwysłać swoje wymiary,to wyślę Pani fotki dużych rozmiarów odzieży. POZDRAWIAM.
    • kaiman15 Re: Pomocy!!!! 15.04.12, 15:44
      Ja kupowałam w różnych hurtowniach odzież używaną i jest różnie ale kupuję teraz od takiej kobiety i ma bardzo ładny segregowany towar za bardzo tanie pieniądze nieraz ma wystawiony na allegro ale to rzadko .
      podaje jej nic na allegro ela1579
      tel 668387356
      • terada12 Re: Pomocy!!!! 17.04.12, 21:06
        Droga Kaiman. Dobrego towaru nigdy nie za wiele, więc czasami sprawdzam, to co "z życzliwości" oferują forumowicze. Polecana przez Ciebie Pani z Allegro, owszem, oferuje towar, ale... POSKLEPOWY. Towar zapewne jest nie tylko segregowany, ale nawet... PRZESEGREGOWANY do bólu. Dzięki za takie rady, ale raczej nie skorzystam. T.
        • sendoa Re: Pomocy!!!! 18.04.12, 21:47
          Witam Pani Teresę i wszystkich Postowiczów wink Potrzebuję pomocy i porady . Już od dawana marzę o własnym interesie i dlatego chciałabym otworzyć sklepik z odzieżą używaną .Boje się ,że nie podołam i bardziej pogrąże swoje długi ,ale jestem skłonna zaryzykować , czego się nie robi dla swoich marzeńsmile . Miasto ok. 9 tys mieszkańców 30 km od Wrocławia,lokal do wynajęcia prawie w centrum , bezrobocie w sumie niewielkie, za to konkurencja spora. Ogólnie zarys swojej działalności mam opracowany , lecz nie mam żadnego kontaktu na hurtownię ,czy sortownię dobrej odzieży (nie wiem co lepsze) a przy takiej konkurencji potrzebowałabym naprawdę solidnego dostawcy. Dlatego proszę Panią o pomoc i wszystkich ,którzy posiadają takowe kontakty . Mam jeszcze dodatkowy pomysł ,może się Pani spodoba mianowicie komis (skup )odzieży używanej , dziecięcej ,butów , torebek oczywiście w dobrym stanie ,najlepiej markowe za odpowiednią cenę i rozliczenie . Co Pani myśli ? Proszę również innych o opinie Pozdr. kontakt: sendoa2@o2.pl
    • bozenka06 Re: Pomocy!!!! 28.04.12, 18:55
      Witam! Oferuje super cream z Angilii. Odziez w 100 % modna i na czasie, zero odrzutów. Mix damski pakowany w worki po 15 kg. Co najwazniejsze dostosowujemy sie do wymagan klienta! Zainteresowanym wysle przykladowe zdjecia na meila. Kontakt: 504-892-183
    • kudlaty333 Re: Pomocy!!!! 18.06.12, 14:31
      moze juz za późno ale dobry towar mają w Green Luck opinie mają dobre i ja potwierdzam bo kupuje, mozna luknac do worków tzkże jest spoko
    • szachszczoni Re: Pomocy!!!! 18.06.12, 15:40
      Witaj. W dalszym ciągu polecam wybranie odzieży z 400kg. Może nie będzie Ci się chciało przebierać jak zobaczysz i zabierzesz wszystko jak leci. Zapraszam.missabus@o2.pl
      • zohameg01 Re: Pomocy!!!! 08.11.12, 20:24
        Witam serdecznie
        Pani Tereso,czy Pani tutaj jeszcze zagląda?Potrzebuję Pani pomocy,spełniam Pani warunki,proszę o kontakt fhu.zoha@o2.pl
        Pozdrawiam,Magda
    • hurtownia-cream Re: Pomocy!!!! 08.10.15, 19:29
      Nasza firma zajmuje się sprzedażą sortownej odzieży używanej oraz odzieży typu CREAM pochodzącej z bogatych rejonów Europy jakimi są kraje skandynawskie takie jak Norwegia, Dania i Szwecja. Zarówno odzież sortowana jak i cream (dużo odzieży nowej z metkami!) to odzież, ktorą możecie Państwo od razu po rozpakowaniu eksponować na wieszakach w swoich sklepach. Aby zapewnić Państwu zakup towaru najwyższej jakości współpracujemy tylko ze sprawdzonymi przez nas osobiście dostawcami.W towarze oferowanym przez naszą hurtownię znajduje się odzież znanych i cenionych marek takich jak ZARA, H&M, Cubus, Bik Bok, Tara, Ginatricot, Desigual, Elisa Cavaletti, Napapijri, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren oraz szeroki wachlarz odzieży sportowej (w tym także polarowej) takich firm jak: Nike, Adidas, Converse, Helly Hansen, Stormberg. Znajdą też Państwo sporo ubrań wykonanych ze szlachetnych materiałów jak jedwab, len, wełna merinosów, alpaka, a firmy te są znanymi w Europie zachodniej skandynawskimi markami i tu wymienić można między innymi Chillnorway, Noa Noa, Gudrun Sjoden, Ilse Jacobsen, Day Birger et Mikkelsen, Uno Danmark, Masai. Skandynawowie lubią nosić dobre ubrania więc nie brakuje też marek z domów mody Missoni, Prada, Armani, Dolce & Gabbana, Christian Lacroix, Marc Jacobs i wielu innych! Zapraszamy serdecznie do współpracy z naszą Hurtownią Odzieży Używanej CREAM zarówno tych z Państwa, którzy znają i cenią sobie najwyższej jakości odzież sknadynawską jak i osoby pragnące urozmaicić swój asortyment wyselekcjonowaną odzieżą. Istnieje możliwość przesłania ubrań kurierem w atrakcyjnej cenie.

Cream damski jesień/zima pakowane po 15 kg cena 40 zł / kg
      Cream męski jesień/zima pakowane po 15 kg cena 35 zł / kg
      Sort obuwie jesień/zima mix pakowane po 10 kg cena 25 zł / kg
      Sort damski jesień/zima pakowane po 15 kg cena 22 zł/ kg
      Sort męski jesień/zima pakowane po 15 kg cena 22 zł/ kg

*cenna kg brutto
      Oferujemy wysyłkę towaru za pośrednictwem firmy kurierskiej w cenie 18,50 brutto za paczkę do 30 kg

W celu poznania aktualnych cen oraz dostępności interesującego Państwa towaru, prosimy o kontakt telefoniczny lub mailowy.

ZAPRASZAMY NA ZAKUPY!!!

hurtownia-cream.pl/
    • elaciuszek Re: Pomocy!!!! 10.12.17, 19:55
      Ja, tez mialam spory problem z dobrym towarem, mam maly sklepik, na mazowszu i zakladalam go z mysla ze bede sie z tego mogla utrzymac, na poczatku szlo fajnie, pozniej towar byl coraz gorszy i gorszy a placilam duzo za niby cream, W ostatni piatek, dostalam przesylke z Irlandii, strasznie sie balam, pozyczylam kase od mamy i siostry, zaplacilam dosyc duzo, ale towar super, prawdziwy cream w tym buty i torebki, buty firmowe, i wyjsciowe, ciuchy glownie bluzki, sukienki, troche dzieciecego i to super mam w tym wszystkim duzo metek i nie jakies tam babcine, a modne, moja siostra zwariowala z kolezamkami wykupily mase ciuchow, zanim jeszcze wrzucilam na sklep, a towar mam od goscia ktory oglasza sie na tym portalu, fajny i mily facet, pozdrawiam
      • ciuchofan Re: Pomocy!!!! 14.12.17, 01:10
        A świstak siedzi i zawija w sreberka. Ile to ja już takich kryptoreklam widziałem. Tylko czekać aż ktoś zapyta co to za Mikołaj taki towar wysyła. Tylko dziwnie jakoś nikt nie pyta. Naiwni też się kiedyś kończą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka