Gość: Pafcio IP: *.pul.tke.pl 17.03.04, 02:39 Co śadzicie o BPH. Ich ror-ach, lokatach itp. ? Pytam powąznie bo mam zamiar w najbliższum czasie korzystac z banku i słyszałem , że ten jest niezły. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mk Re: ocena BPH-u IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.04, 17:07 niezłe waru nki kredytow hipotecznych.reszta poziom gierkowski Odpowiedz Link Zgłoś
kluska39 Re: ocena BPH-u 11.04.04, 19:42 ja osobiscie jestem tym bankiem zazenowana. mialam w nim kredyt hipoteczny i obluga w oddzialach w szczecinie wolala o pomste do nieba. kwestie braku umiejetnosci wczesniejszej splaty przez pracownice banku pozostawiam swobodnej ocenie (hmm, czlowiek zawsze sie uczy, moge to jeszcze wybaczyc), ale to, ze po zlozeniu mojej dyspozycji pracownice swoj blad obracaja w moja pomylke i wykazuja sie wobec mnie wrogoscia, to juz uwazam za szczyty. ogolem rzecz biorac pracownicy nie znaja wlasnych produktow ani procedur, jest to jedna wielka amatorszczyzna. moge dodac jeszcze pare kwiatkow na zyczenie dot. balaganu w tym banku. baaardzo odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
qqryq6 Re: ocena BPH-u 13.04.04, 18:50 z jakich produktow bedziesz kozystac?jezeli chodzi o karty kredytowe to polecam Raiffeisen Bank Polska.Maja najtansza i najnizej oprocentowana karte kredytowa na rynku.ror i lokata tez jest ciekawie rozwiazana.chcesz wiecej szczegolow,napisz do mnie na e-mail: qqryq6@poczta.gazeta.pl pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina1 Re: ocena BPH-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 09:28 Mam tam konto od kilku lat i jestem bardzo zadowolona. Nie są tak restrykcyjni jak City, oprocentowanie i opłaty są do przyjęcia. W moim mieście obsługa jest w porządku, miła, rzeczowa. Ja polecam ten bank. Odpowiedz Link Zgłoś
agnie_szka9 Re: ocena BPH-u 21.07.04, 15:18 podciągam, bo może ktoś się jeszcze wypowie na temat:-) jestem baaardzo zainteresowana. choć po pekao sa każdy inny bedzie super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TMG Re: ocena BPH-u IP: 62.111.149.* 28.07.04, 09:36 Ja tam bym się na Twoim miejscu zastanowił, moze maja niezła ofertę ale są drodzy! Wczoraj mnie wkurzyli bo znow wprowadzili dodatkowa opłatę ukryta oplate za to ze nie uzywasz czesto karty to przegiecie. Ja ma u nich ROR i kredytowke ale jak widze coraz wiecej mnie to kosztuje 9 zł ROR 2,5 za karte bankomatowa i dodatkowo po 2 zł za kazdą kare jak nie uzyje jej minimum 4 razy na miesiac a do platnosci w sklepie a oprocentowanie na ROR nikłe a na kredytowce wysokie w porownianiu z konkurencja bo 23% i 27% dla transakcji gotowkowych u konkurencji np. oba po 19% wiec chyba sie powaznie zastanowie nad "Ewakuacja" z BPH. Ale potwierdzam Twoje opinie ze po Pekao wszedzie bedze lepiej. Przemysl i porownaj oplaty bo tak na prawde poziom uslug jest podobny a kasa rozna! Odpowiedz Link Zgłoś
chris1970 Re: ocena BPH-u 28.07.04, 11:40 najtańszą ofertę ma nie Raiffeisen, a ING... opłata roczna 0 zł, a oprocentowanie wynosi 17%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiak Re: ocena BPH-u IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 12:43 Mam kredyt w tym banku. Oprocentowanie na umowie 3,1, tymczasem wyliczone odsetki przeze mnie były inne niż te podane przez bank. Miesiąc mailowałam, bo nie umieli tego wyjaśnić, nie podpisywałam harmonogramu spłat, więc w końcu telefon i zirytowany głos "mojego doradcy": Ale o co Pani chodzi! Powiedziałam, jak liczę odsetki i że to nie zgadza się z tymi, które widnieją na harmonogranie spłat. Rozmowa była długa, ale w końcu udało mi się uzyskać wyjaśnienie. Bank liczy odsetki przyjmując pięć miejsc po przecinku, a na umowach z klientami podaje do 2 miejsc po przecinku, bo do pięciu "nie musi". Uważam, że to złodziejstwo i skandal! Ja, decydując się na duży kredyt, nie wycofam się z powodu odsetek wyższych o 0,5 ChF miesięcznie, ale dlaczego to nie jest jawne. Co o tym sądzicie? Podobno nikt wcześniej z podobnym problemem sie nie zgłosił... Naprawdę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: ocena BPH-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 15:28 Jejku, całe pół franka. Normalnie oszuści! Ja Ci powiem jak sobie to zrekompensować. Zapytaj sąsiada czy chce, żeby mu przynieść piwo, a w zamian weźmiesz kaucję za butelki. Na pewno się zgodzi i odrobisz ze 2 franki jak nic. Odpowiedz Link Zgłoś
strzygacz Re: ocena BPH-u 11.08.04, 15:56 Drobiazdzek nie? Tylko ze dziwnie zawsze na swoja korzysc. Jak sie te pol franeczka pomnozy przez np. sto tysiecy kredycikow to juz jest niezle. Takich co to w bankach przy komputerach robili i sobie te zaokragelnia od transkacji na konto przepsiywali to sie posadzilo do ciupy, ze tu zauwaze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiak Re: ocena BPH-u IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.04, 11:37 Może Tobie skoczę po piwo? Chociaż, nie, właściwie boje się takich ludzi, bo wam zawsze jest tak cynicznie i smiesznie, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: ocena BPH-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 23:03 Ehhh. Ogólnie, oddziały BPH rządzą. Ostatnio pękła mi karta i wystąpiłam o nową. Okazało się, że trzeba czekać 2 tygodnie. Na moją dyskretnie złośliwą uwagę, że w Citi dostaje się od ręki drugą pani obrzuciła mnie zirytowanym spojrzeniem "Przecież to pani pękła...Pani wina". Super. Pracuję w BPH w centrali i czytam sobie czasem wytyczne dla klientów i pękam ze śmiechu. Pkt.1 "Klient ma zawsze rację", pkt.2 "Nie należy stosować wobec klienta słów typu- niemożliwe, nie da się". Yeah! W innym wątku opisuję jak derekcja podwarszawskiego oddziału BPH źle odczytała informacje z BIKu, w wyniku czego o mało co nie straciłam mieszkania (kredyt przepadł) :). Ale i tak lubię ten bank, bo dobrze płacą :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś