Dodaj do ulubionych

Czym różni się kredyt świąteczny od zwykłej poż...

29.11.10, 11:35
Nie ma czegoś takiego jak "tani kredyt gotówkowy". I pewnie nigdy nie będzie. Warto za to edukować i informować jak największą ilość osób co kryje się niezrozumiałą dla większości umową i ile zapłacą za szybki dostęp do gotówki.
Obserwuj wątek
    • errdos113 Czemuś biedny? Boś głupi! 29.11.10, 12:39
      Branie wieloletniego kredytu na wydatki związane ze świętami (przypominam: święta są co roku) to idiotyzm.

Kredyt ma największy sens, gdy służy do sfinansowania czegoś, co poprawi naszą sytuację (np. samochód, opłacenie szkolenia, zakup sprzętu). Dzięki kredytowi dostajemy możliwość poprawienia swojego dobrostanu już teraz.
    • panbramkarz Czym różni się kredyt świąteczny od zwykłej poż... 29.11.10, 13:29
      Znaczy jak co roku zwieksza sie ilosc klientow firm windykacyjnych i osob tracacych tzw. zdolnosc kredytowa:)))) ciekawe co banki zrobia jak juz wszyscy klienci bankow jednoczesnie stana sie klientami firm windykacyjnych?
      Dobry kredyt to nie taki ktory ma niskie oprocentowanie ............... dobry kredyt to taki ktorego nie trzeba splacac:))))) wbrew pozorom najlepsze kredyty sa z providenta:)))) pozornie drogie ......... ale provident nie stawia na windykacje niesplacanych kredytow stawia na tych naiwnych co splacaja pokrywajac straty na nieplacacych:))
      A wprew pozorom podanie klienta do sadu to koszty bez pewnosci ich zwrotu no i trzeba sie wyrobic w ciagu 3 lat bo potem to juz przedawnienie:))))
      • Gość: memo Re: Czym różni się kredyt świąteczny od zwykłej p IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.12.10, 07:31
        Jak to kiedyś mawiał mój dziadek "pitolicie Hipolicie". Właśnie na windykacji zarabiają nawięcej. Poza tym, tego typu firmy to taka działalność przestępcza tylko pod płaszczykiem legalności. jedną ręką przynoszą Ci pieniądze, a już zabierają za pierwszą ratę. Po kolejną przyjdą za parę dni. Oczywiście, za to, że to oni przyjdą też Ty zapłacisz. Najbardziej śmieszą mnie reklamy, że dają kredyt "bez BIK-u" - co to oznacza? ano, że mają "lepsze" metody egzekwowana długów niż inne instytucje. Jakie? Domyśl się.
    • Gość: Konsument Czym różni się kredyt świąteczny od zwykłej poż... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 19:10
      Działalność banków w Polsce, podobnie jak operatorów komórkowych (w tym dostawców Internetu) dla konsumenta niczym się nie różni od działalności gangsterskiej. Ale co się dziwić, jak tak samo prowadzona jest w tym kraju polityka.
    • Gość: bajar Re: Czym różni się kredyt świąteczny od zwykłej p IP: *.54.18.31.static.telsat.wroc.pl 30.11.10, 08:25
      warto brać kartę z dłuższym okresem spłaty jak ta w getin tylko trzeba z głową z tego korzystać a te świąteczne... jeszcze tydzień temu trąbili że będą strasznie drogie...
      • Gość: xxx Re: Czym różni się kredyt świąteczny od zwykłej p IP: *.hotsplots.net 08.12.10, 19:44
        Spier..lajcie z tego forum, naganiacze getina! Już nawet Fąfel nie chce mieć nic wspólnego z waszym bankiem.
    • Gość: getinDNO tylko nie GETIN IP: *.multimo.pl 08.12.10, 08:10
      znowu spamerzy z Getin banku uderzają. kiedy skończy się syfienie tego banku po forach. wszędzie tylko Getin i Getin, rzygać już mi się chce, jak idę do pracy i przechodzę obok Getinu.
      • matt.cobosco Re: tylko nie GETIN 12.01.11, 19:01
        Kiedyś zapytałem administrację, czy nie da się założyć opcji blokady przez konkretnego zalogowanego użytkownika postów zawierających konkretne słowa (tak jak się da zablokować konkretnego użytkownika) i jako przykład podałem takich słów podałem właśnie m.in. "getin" i "noble". Odpisali mi wtedy, że na razie nie ma takiej możliwości, ale.... nic nie pisali, że tak będzie zawsze:) Mam nadzieję, że już pracują nad taką opcją. Z przyjemnością bym z niej skorzystał:)
        • jan-w Re: tylko nie GETIN 14.01.11, 17:57
          Warto też taki post zgłosić e-mailem do moderatora. To naprawdę skuteczna metoda ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka