Gość: komik IP: *.hstqtx02.covad.net 24.03.04, 19:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eprace Oto program gospodarczy Samoobrony 24.03.04, 19:43 moze wlasnie tak powinno sie edukowac 20% spoleczenstwa (debili?), ktore chce glosowac na samoobrone - ale czy to do nich dotrze? - przeciez wiadomo, ze to populizm; nie dotrze, wyborcy samoobrony (i ich emisariusze) to albo karierowicze albo opoznione w rozwoju emerytki/robole i wiesniaki itp obawiam sie, ze jesli nie daj boze ten ciemny autokrata lepper zostanie premierem to czekaja nas stracone cztery lata, bo nie sadze, aby takie kosmiczne "ustawy" weszlyby w zycie - daje wowczas pol roku "zycia" naszemu panstwu i z tym lepper (jego doradcy) musza sie liczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śtęźń... Jeszcze zera oto program szaletowy Leppera! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 20:36 Program wydrapany na drzwiach szaletu"ten.h.. musi odejść', niech odejdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KNIGHT MY TO WIEMY, GORZEJ Z ... IP: 81.210.69.* 24.03.04, 21:56 ...LUDZMI BIEDDNYMI BEZROBOTNYMI KTORZY TEGO NIE PRZECZYTAJA...MUSICIE DO NICH DOTRZEC I POKAZAC LEPPERA JAKO SKONCZONEGO CIULA I OSZOLOMA ! TAKA STARSZA BABCIA NIE MA POJECIA O TYM CO PISZECIE ALE ROZUMIE SLOWA KTORYMI LEPPER ZDOBYWA TLUM : "WSZYSCY INNI TO ZLODZIEJE" WIEC LEPPER MA WZIECIE. UZYJCIE JEGO METOD !!! NAPISZCIE ZE LEPER TO ZLODZIEJ I DARMOZJAD, NIE PLACi PODATKOW, NI9E SPLACA DLOGOW ITP... WKONCU POKAZCIE GO JAKO ATEISTE !! DLACZEGO NIKT SIE NIE ODWARZYL DOTYCHCZAS W NAJPROSTSZY SPOSOB POKAZAC PUBLICE W POLSCE ZE LEPPER TO WROG NARODU ?!? POLSKA BEZ LEPPEROW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chinczak Ci co prywatyzowali zzielenieli ze strachu IP: 218.14.113.* 25.03.04, 00:19 i to jest problem, a nie brzydki niedoluczony Lepper! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Ci co prywatyzowali zzielenieli ze strachu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.04, 07:36 Może to wyjaśnisz miłośniku wypraw księżycowych - czy też poprzestaniesz na sloganie jak twój idol? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joder Re: Ci co prywatyzowali zzielenieli ze strachu IP: 213.17.190.* 25.03.04, 08:26 szkoda ze Hamas nie wybral go swoim szefem, bo problem rozwiazali by zydzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giew Re: Ci co prywatyzowali zzielenieli ze strachu IP: 12.23.250.* 26.03.04, 10:02 niedopuszczalnosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giew Re: Ci co prywatyzowali zzielenieli ze strachu IP: 12.23.250.* 26.03.04, 10:02 niedopuszczalnosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ./. Re: Ci co prywatyzowali zzielenieli ze strachu IP: *.acn.waw.pl 28.03.04, 00:58 Gość portalu: chinczak napisał(a): > i to jest problem, a nie brzydki niedoluczony Lepper! A ty zżółkłeś , ale z głupoty i naiwności . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha Re: MY TO WIEMY, GORZEJ Z ... IP: *.pp.htv.fi 25.03.04, 11:17 Myslisz KNIGHT, ze jak beda pisac ze Lepper to zlodziej, bo nie placi podatkow, to pomoze? Przeciez, kazdy w Polsce kombinuje jak nie ich nie placic. Problem w tym , ze pewnie nie mozna znalezc na niego nic naprawde kompromitujacego (inaczej juz by to rozglaszano wszez i wzdluz). Ale zgadzam sie , ze wyborcow Leppera nie obchodzi zaden program gospodarczy, ich obchodzi tylko obietnica dowalenia tym z gory. Nie byloby zadnego Leppera, gdyby nie przezarta brudem polska "klasa" polityczna. Na krotka mete oczywiscie mozna jakos walczyc z Lepperaem rownie brudnymi atakami w mediach, na dluzsza- inwestowac w szkolnictwo. Moze za dwadziescia lat bedzie widac jakies efekty. Wyksztalcone spoleczenstwo nie dopusci chamstwa do urzedow a wtedy zaden juz Lepper nie bedzie mial posluchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Go Lepper Go!, Go!, Go! IP: *.qc.sympatico.ca 24.03.04, 22:30 AND F..K THEM WELL AND F..K THEM GOOOOOOD! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Janek z Rudego? Agdzie pies? ... IP: *.qc.sympatico.ca 24.03.04, 23:00 Wlasnie mu odpisuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jb Re: Janek z Rudego? Agdzie pies? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.03.04, 01:20 Pies, dostal wscieklizny po przeczytaniu Jankowych wypocin i pogryzl Janka, ach jaka szkoda Janka a dobry chlop byl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marion Re: Go Lepper Go!, Go!, Go! IP: 207.96.224.* 24.03.04, 23:28 Osobiscie jestem ostrozny z propaganda Gazety Wyborczej. Zalecam ostroznosc bowiem dziennikarze (?) tego pisma szerza nienawisc w straszny sposob. W tym roku nie biora pod uwage zadnej zasady przyzwoitosci. Wstyd. Poluja na swoje ofiary, by je wykonczyc. Nic wiecej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tempus Re: Go Lepper Go!, Go!, Go! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 00:34 Gość portalu: Marion napisał(a): > Osobiscie jestem ostrozny z propaganda Gazety Wyborczej. Zalecam ostroznosc > bowiem dziennikarze (?) tego pisma szerza nienawisc w straszny sposob. W tym > roku nie biora pod uwage zadnej zasady przyzwoitosci. Wstyd. Poluja na swoje > ofiary, by je wykonczyc. Nic wiecej! A może konkrety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chinczak Wybiorcza sie spienila! ale kino! IP: 218.14.113.* 25.03.04, 00:41 a konkretnie to chodzi o zagrozenie zabrania rynku reklamowego, a Pan Aron Michnik? No coz, czas odejsc, skompromitowal sie poprzez okragly stol, i te Kiszczakowo Jaruzelskie koneksje. Ale co mozna oczekiwac od komucha i to z zydowskiej rodziny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgodny a mialy byc konkrety.... IP: 206.124.86.* 25.03.04, 05:33 Ja nie znam zadnych konkretow, ale przeciwnicy GW powinnic cos wymyslec. BTW co ciekawe p. Leper jakos zydowskiego pochodzenia nikomu nie wyzuca, to dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamietamy.tripod.c Re:konkrety to sa http://pamietamy.tripod.com IP: 216.223.169.* 25.03.04, 11:32 pamietamy.tripod.com ferajna janika rzadzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JMK Re: Wybiorcza sie spienila! ale kino! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.04, 08:29 Twoje argumenty sa nic nie warte jak w tym starym dowcipia jak to w zsrr amerykanin wytykal niedostatki a rusek na to au was murzynow bija.CLOWIEKU MOW O SPRAWIE a nie o twoich fobiach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik Re: Wybiorcza sie spienila! ale kino! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 25.03.04, 09:39 Chińczak, odkryłeś/aś całą prawdę w końcu, czyli wszystkiemu są winni żydzi, cykliści no i Gazeta Wyborcza. Jestem pod wrażeniem Twojego umysłu:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winIO Re: Wybiorcza sie spienila! ale kino! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.04, 13:17 Na Twoim miejscu stuliłbym swój głupi py.k i się nie kompromitował. Całą swoją młodość i większość życia Michnik poświęcił działalności dla kraju i walce o jego wolność. W 89 roku to dzięki pragmatyzmowi osób myślących zarówno w "Solidarności" jak i w partii mogło dojść do porozumienia, do zmmiany władzy bez przelewu krwi. Oczywiście Ty pewnie wolałbyś czołgi na ulicach, tysiące ofiar i zrujnowane miasta. Szczęście że wtedy za losy kraju odpowiadali ludzie odpowiedzialni, tacy właśnie jak Michnik i Jaruzelski, a nie Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LS Re: Go Lepper Go!, Go!, Go! IP: *.nlh.no 25.03.04, 09:43 Konlkrety: Artykol Agatki i Rafala jest pelen pomowinien i klamstw oraz przekretow. Prosze poroiwnac z oryginalnym programem Samoobrony W notrmalnym kraju dziennkarze tak lzacy juz by nie istbieli. Nie w Zbzydowie. Styl Materalizm a Empirokrytycyzm Lenina. Program, A. Leppera w oryginale jest najlepszym prgramem ekonomicznym i >BEDZIE REALIZOWANY dla waszego dobra bemozgowe baleyrynkowicze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Go Lepper Go!, Go!, Go! IP: *.sympatico.ca 25.03.04, 14:06 Dziennikarze tak pisza poniewaz midia nie sa niezalezne i nie roba to co potrzeba i jak potrzeba. Midia powinny informowac a nie manipulowac. O stanowisku np. GW powinien informowac EDITORIAL a czytelnik na podstawie prawdziwych i obiektywnych informacji powinien sam formowac sobie opinie. To co sie dzieje w polskich midiach to jest cyrk na kolkach. Dziennikarz piszacy jakis felieton powinien byc odpowiedzialny za to co pisze; przed soba jezeli ma jakies poczucie etyki i osobistej odpowiedzialnosci, przed spoleczenstwem i przed sadem jezeli pisze nieprawde. Dlatego i nie tylko, sadownictwo musi byc niezalezne w demokrcji bo bez tego demokracja nie moze istniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Politechnika Re: Go Lepper Go!, Go!, Go! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.04, 00:44 poczekaj ubeku jak kiedyś cię spotkam w ciemnej ulicy wtedy będziesz miał WELL % GOOD o będziesz miał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Go Lepper Go!, Go!, Go! IP: *.qc.sympatico.ca 25.03.04, 03:55 Well, well to ty piszesz jak UBk, nieszczesniku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja IDIOTO Jeszcze zera oto program szaletowy Leppera! IP: *.alan.krakow.pl 25.03.04, 01:48 Tatuś kupił ci dyplom, szwagier pół świnioka dał ci za naukę , to sdpierdalaj od mediów, s..synu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yt w imie racji stanu IP: *.p4.col.ru 24.03.04, 20:42 Czy naprawde demokracja i praworzadnosc musza byc rownoznaczne z bezsilnoscia panstwa? Czy w obliczu zagrozenia i kataklizmu, ktorego skutki moga byc odczuwalne przez dziesieciolecia, nie mozna tego kretyna zneutralizowac? Dojscie takiego typa do wladzy oznacza ni mniej ni wiecej tylko katastrofe cywilizacyjna. Polska w tej chwili ma cale lata zaleglosci do reszty Europy; po rzadach swiniopasow beda to pokolenia - a to juz nigdy nie bedzie do nadrobienia. Ci, ktorzy nie powstrzymaja tego agenta przed pograzeniem Polski odpowiedza przed historia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielony2 Re: w imie racji stanu IP: *.man.polbox.pl 24.03.04, 21:37 W 100% masz rację... jakby ktoś potrącił hitlera w 1919 to nie mielibyśmy jako Europa 50 lat w plecy... Że też porządni ludzie umierają na zawały i nowotwory a ta świnia się nadal pasie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Politechnika Re: w imie racji stanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 22:01 Ja to mogę nawet zrobić - student Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http://pamietamy.t Re: http://pamietamy.tripod.com ten balcerowicz? IP: 216.223.169.* 25.03.04, 11:39 z ferajny janika? masz racje czas rozliczyc za ekonomie argentynska w polskim wydaniu pamietamy.tripod.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: w imie racji stanu. Go Lepper Go!, Go!, Go! IP: *.qc.sympatico.ca 24.03.04, 22:33 AND F..K THEM WELL AND F..K THEM GOOOOOOD! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepper wiezienie Re: w imie racji stanu IP: *.sympatico.ca 25.03.04, 16:45 leppera do pudla llub do tworek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia Re: Oto program gospodarczy Samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 22:01 Najgroźniejsze w Samoobronie jest to, że chcą zrewidować prywatyzacje. Widomo jak to było i jeśli do tego dojdzie, to wielkie fortuny i ich właściciele będą mieli zasadnicze kłopoty. Dlatego jest taki strach w PO i UW, ale też i w SLD, zatem razem muszą się zjednoczyć aby walczyć o swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NamungoKen Re: Oto program gospodarczy Samoobrony IP: *.acn.waw.pl 24.03.04, 22:48 > Najgroźniejsze w Samoobronie jest to, że chcą zrewidować prywatyzacje. Widomo > jak to było i jeśli do tego dojdzie, to wielkie fortuny i ich właściciele będą > mieli zasadnicze kłopoty. Dlatego jest taki strach w PO i UW, ale też i w SLD, > zatem razem muszą się zjednoczyć aby walczyć o swoje. Oczywiscie, najwazniejsze jest zeby zabrac tym co maja i dac biednym. Towarzyszu Marks, zapraszamy ponownie do Polski. Pewni ludzie to maja naje... zeby po 50 latach PRLu chcieli znowu powrotu do komuny. Zuziu lecz sie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chinczak Te,Amsterdam masz wuja co prywatyzowal? IP: 218.14.113.* 25.03.04, 00:25 O co ci chodzi, zlodzieje maja byc bezkarni? Zwialy nasze miliardy dolarow, kolego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia Re: Oto program gospodarczy Samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.04, 07:59 > Zuziu lecz sie !!!! Prywatyzacja nie została wykonana uczciwie. Część majątku RP oddano za bezcen w obce i polskie ręce. I to trzeba rozliczyć. Nie musi tego robić Lepper, może ktoś inny, ale kiedyś to musi być zrobione. Tylko chętnych nie widać, a Samoobrona zgarnia dzięki temu głosy wyborców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: Oto program gospodarczy Samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.04, 08:57 Jaki majatek droga Zuziu? Rozpadajace sie hale fabryczne ze zdekapitalizowanym wyposazeniem na ktorym mozna bylo wytwarzac co najwyzej anachroniczne, niezbywalne produkty? Jedynem majatkiem byly dzialki na ktorych staly. Nie pamietasz w jakim stanie byla polska gospodarka w poczatkach lat dziewiecdziesiatych ubieglego wieku? Brak bylo trzech podstawowych zasobow niezbednych do rekonstrukcji i rozwoju: kapitalu, technologii i zagranicznych rynkow zbytu (wewnetrzny nie byl w stanie zainicjowac procesow rozwojowych). Wszystkie te elementy pojawily sie w wyniku prywatyzacji realizowanej glownie przy pomocy kapitalu zagranicznego (krajowy byl zbyt nikly).Bez niego do dzis bylibysmy odpowiednikiem Bialorusi. Co zas do ceny za jaka prywatyzowano, to funkcjonowala tu - i slusznie - stara zasada: cos jest warte nie tyle ile wyliczy ksiegowy lub wymarzy sobie polityk lecz tyle ile inwestor chce za to cos zaplacic. Odpowiedz Link Zgłoś
zlewozmywak1 Re: Oto program gospodarczy Samoobrony 25.03.04, 09:06 .... i jesli ktos do dzisiaj tego nie rozumie to znaczy, że dla niego 2+2 to nie jest cztery. Ludzie do szkoły!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http://pamietamy.t Re:program gospodarczy PO -LSD znamy IP: 216.223.169.* 25.03.04, 11:47 rezultat jestesmy za bialorusia na poziomie meksyku gratuluje wyborow przyglupow ktorzy chca glosoac na Po-Lsd pamietamy.tripod.com a co do marksa to oparta jest na jego miedzy innymi pracy cala wspolczesna nauka ekonomi bo pomyslnosc bierze sie z pracy a nie z zydowskich spekulacji rachunkami walutowymi i lichwa obowiazuje stara prawda ze pienidz nie ginie zmienia tylko wlasciciela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semafor Niech ci będzie, "pamiętamy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.04, 13:34 Gość portalu: pamietamy.t napisał(a): > rezultat jestesmy za bialorusia > na poziomie meksyku > gratuluje wyborow przyglupow ktorzy chca glosoac na Po-Lsd Głosuj na samoobronę. Jak dowodzą kariery jej parlamentarzystów, Samoobrona opiera się właśnie na ciężkiej, uczciwej i rzetelnej pracy, i przyniesie nam wszystkim wielki dobrobyt. A właściwie wam wszystkim, bo ja będę już wtedy mieszkał w innym kraju. Kiedy będziesz miał okazję, spytaj kiedyś Jędrka Leppera, jaki ma plan dla Polski na drugą pięciolatkę, po tym jak już ukradnie pieniądze z banków i wypłoszy inwestorów. Ciekawe, czy wtedy będziesz pisał "Pamiętamy" :-) Kocham Polskę, ale przychodzi taki moment, kiedy po prostu nie można marnować sobie życia na użeranie się z wariatami w rodzaju Leppera i jego Samoobrony. Bo oni będą się bronić sami, owszem, ale moim kosztem, a ja mam tylko jedno życie. Zwycięstwo Leppera = emigracja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mazovian patriot Re:program gospodarczy PO -LSD znamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.04, 16:16 a co do marksa to oparta jest na jego miedzy innymi pracy > cala wspolczesna nauka ekonomi co ty bredzisz człowieku , wez dowolny podrecznik ekonomii i sprobuj znalezc tam cos o marksie i jego zaslugach w rozwoju wspolczesnej ekonomii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re:program gospodarczy PO -LSD znamy IP: 80.53.160.* 27.03.04, 18:09 Jestes ekonomista? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikez Re: Oto program gospodarczy Samoobrony IP: *.iem.pw.edu.pl 25.03.04, 18:36 > Prywatyzacja nie została wykonana uczciwie. Część majątku RP oddano za bezcen w > obce i polskie ręce. I to trzeba rozliczyć. Nie musi tego robić Lepper, może > ktoś inny, ale kiedyś to musi być zrobione. tak,niech zrobi to "uczciwy lepper" i jego "uczciwa" ekipa... lyzwinski sfalszowal zeznania podatkowe(potwierdzone wyrokiem sadowym),beger w ciagu krotkiego okresu gdy jest u wladzy dorobila sie milionow(potwierdzone w jej zeznaniu majatkowym),podejzana jest tez o falszowanie glosow wyborczych, ktos tam z samoobrony nie pamietam nazwiska zrobil wielki przekret z panstwowym zbozem, lepper nie splacil kredytow i wyludzal od ludzi pieniadze za zalatwienie roznych spraw,chojarska przekupila klawisza wiezieniu i cos tam jeszcze nie pamietam co chyba tez niesplacone kredyty itd.itp.i sprawy o ktorych nie wiem... i te pierdolone cwaniaki maja sie brac za rozliczanie? moze niech siebie najpierw porozliczaja btw partia leppera liczy sobie bardzo wielu milionerow.lepper tlumaczy ze mimo to samoobrona reprezentuje biednych bo oni nie sa bogaci tylko majetni.a ludzie takie kretynskie tlumaczenia lykaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: li Re: Oto program gospodarczy Samoobrony IP: *.chello.pl 27.03.04, 21:08 Nie ktoś, tylko poseł Bonda z Samoobrony. A konkretnie ukradł 11 tysięcy ton zboża (jakieś 2000 ciężarówek wypełnionych zbożem), które RP przechowywała w jego elewatorach (i płaciła za przechowywanie!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guzy Re: Oto program gospodarczy Samoobrony IP: 62.233.163.* 25.03.04, 06:25 Samoobrona nic nie zrewiduje i nie zmieni . Sami powinni się oczyscic,to są w większości oszuści i kombinatarzy. Biada Polsce ,że myśli o Leperze i daje mu jakie kolwiek szanse żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semafor Re: Oto program gospodarczy Samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.04, 10:03 Zuziu, Przez ostatnie lata ja też się dorobiłem - nie jestem bogaczem, ale jestem zamożny i zapracowałem na ciężką, wieloletnią pracą na studiach i potem w biznesie. "Rewizja prywatyzacji" przez Leppera osiągnie tylko tyle, że rozpieprzy polską gospodarkę, która jest w 90% uzależniona od zachodnich i polskich inwestycji, tak jak wcześniej była w 90% uzależniona od ruskiego gazu i rynków RWPG. Wolta Leppera zrazi jedynych ludzi, którzy trzymają naszą gospodarkę przy życiu - inwestorów. Można oczywiście nazwać mnie złodziejem, bo przecież zarabiam więcej niż wiecznie pijane nieroby, więc na pewno ukradłem, bo jak inaczej, ale ja wiem jedno - nigdy niczego nikomu nie ukradłem, pracuję ciężko i w tym miesiącu odprowadziłem 5000 zł podatków, za które parę osób mogło iść do szkoły, szpitala, itp. Jestem zamożny i jestem z tego dumny. To tacy jak ja zasługują na miano uzdrowicieli ojczyzny, a nie ten tłumok i prostak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http://pamietamy.t Re: Oto program gospodarczy Samoobrony IP: 216.223.169.* 25.03.04, 11:53 pamietamy.tripod.com jak taki tlumok ekonomiczny i prostak mogl zarobic w polsce ? podpowiedz ze wszystko musi importowac bo tlumoki i prostaki w polsce nic nie potrafia zrobic piszacy na tym forum podzielcie sie przypuszczeniami bo ja mam takie ze synalek mullera tez doszedl do majatku tak jak semafor :kiepskimi uslugami oplacanymi z publicznych pieniedzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semafor Re: Oto program gospodarczy Samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.04, 12:46 > piszacy na tym forum podzielcie sie przypuszczeniami > bo ja mam takie ze synalek mullera tez doszedl do majatku tak jak > semafor > :kiepskimi uslugami oplacanymi z publicznych pieniedzy Śmiać mi się chce i płakać. Komunistyczna mentalność w całej krasie. "Zamożny, znaczy oszust". Otóż wyobraź sobie, że w moim przypadku było odwrotnie: oferowałem najwyższej jakości usługi za bardzo marne publiczne pieniądze (wiesz co to takiego "uniwersytet"?), a potem się rozmyśliłem i teraz świadczę najwyższej jakości usługi za duże pieniądze prywatnym firmom. Coś ci powiem, pamiętliwy. Właściwie to ty (i zwykli ludzie, którzy tak liczą na Leppera) stracisz na dojściu Leppera do władzy (chyba że sam należysz do Samoobrony). Ja i inni zamożni ludzie wyjadą z kraju zanim ten prostak zdąży wszystko spieprzyć. Teraz nie robię tego, bo kocham mój kraj i wolę płacić podatki w Polsce, ale nie zamierzam marnować sobie życia w kraju rządzonym przez półgłówków. Rządy półgłówków pamiętam z dzieciństwa i solennie sobie obiecuję - nigdy więcej mieszkania w kraju rządzonym przez ignorantów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdl Re: Oto program gospodarczy Samoobrony IP: 81.15.135.* 25.03.04, 11:18 no wiec zuziu w samoobtona wcale nie chce nic rewidowac tylko chce rozwalic. to nie w po, uw ale w samoobronie sa najbardziej majetni poslowie, pan lepper ma w dupie ciebie (mnie) i kazdego innego polaka on chce tylko wladzy, a prywatyzacji nie rozliczy bo jak tylko dojdzie do wladzy to zagraniczni inwestorzy podwina ogon i uciekna a polscy przedsiebiorcy dostana jeszcze wieksze niz maja obostrznia i przetrwaja jedynie ci co beda lizac poslady wyzej wymienionemu chamowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ./. Oto program gospodarczy Zuzi & Co IP: *.acn.waw.pl 28.03.04, 01:15 Gość portalu: Zuzia napisał(a): Najgroźniejsze u Zuzi w głowie jest to, że komórki mózgowe przeistaczają się w siano i trociny. Wiadomo jak to było i jeśli do tego dojdzie, to wielkie larum i lament we wsi bedzie. Dlatego jest taki strach w powiecie i u Zuzi przyjaciół, zatem razem muszą się zjednoczyć aby walczyć o swoje u boku Ukochanego Przwódcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: Oto program gospodarczy Samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.04, 00:11 Do tych 20 % debili dodaj jeszcze paru oligarchów ,którzy już nawiązali z tym kretynem kontakty ( Gudzowaty i Kulczyk są z nim po rozmowach ). A cała reszta z ESL,który dostaje w pilotkę ? ratuj się kto może !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Oto program gospodarczy Samoobrony IP: *.bb.online.no 25.03.04, 08:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Oto program gospodarczy Samoobrony IP: *.bb.online.no 25.03.04, 08:41 Swiete slowa, ale trzeba pamietac jaka jest srednia intelektualna Polakow. Na tym forum rozmawiaja ludzie, ktorzy maja komputer i czytaja gazety. A gdzie ta reszta z d. PGR popijajaca denaturat przez cale dnie, bez wyksztalcenia, ktorej nie chce sie nawet chciec, dla ktorej jedynym zrodlem wiedzy jest ambona i sasiadka i ktora uwaza ze panstwo powinno DAC i ZAPEWNIC bo im sie NALEZY? To jest prawdziwa Polska i elektorat tego pana. A ich glos jest tak samo wazny jak profesora uniwersytetu. Boze widzisz i nie grzmisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LS Re: Oto program gospodarczy Samoobrony IP: *.nlh.no 25.03.04, 09:44 Na tym forum rozmawiaja durnie z najzadupniejszej prowincji Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: Oto program gospodarczy Samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.04, 10:28 Masz na myśli durniów z obsranego Bergen czy zapyziałego Osro (pardon, Oslo)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http://pamietamy.t Re: http://pamietamy.tripod.com oto program Po-Lsd IP: 216.223.169.* 25.03.04, 12:03 pamietamy.tripod.com jedz ewo na rownik bo w polsce za duze ciazenie i piwo ci sie ulewa i tylko banka pusta zostala lub zastosuj kuracje zagloby pij wiecej oleum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzisiek Re: Durne polskie społeczeństwo IP: *.skanska.pl / 213.17.161.* 25.03.04, 08:55 Od dawna wiadomo, że Polacy to w większości analfabeci funkcjonalni. Mózgi tej części społeczeństwa, która "ufo" przygłupowi, starszemu oborowemu, przewodniczącemu Andrzejowi mają gładź szyby w oknie jego gabinetu. Niestety, nie żywmy nadziei, że analfabeci funkcjonalni zaczną myśleć. Nie zaczną nawet wtedy, kiedy "naleje im się za kołnierz", a "nauki" przygłupa Leppera "załatwią" Polskę na całego... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annette trzeba zrobic jako manifestacje!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 25.03.04, 11:26 tak dalej byc nie moze . kurwa zmac , ten koles juz mi tak dziala na nerwach , ktos tu mial racje -trzeba zrobic to tak zeby masy ZROZUMIALY TO CO MY JUZ WIEMY. manifestacje : przecz z debilem lepperem i jego przydupasami!!!!!!!!! a jak nie .... to tylko polski Van Der Graaf....... kurwa mac!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepper do pudla Re: Oto program gospodarczy Samoobrony IP: *.sympatico.ca 25.03.04, 16:43 wpierw lepper ma isc do pierdla za te wszystkie wyroki w zawieszeniu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesiek Re: Oto program gospodarczy Samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 19:43 Chyba każdy sąd by mnie uniewinnił za uwolnienie kraju od tego debila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yurek Re: Oto program gospodarczy Samoobrony IP: 81.205.65.* 24.03.04, 19:57 Jezeli Samoobrona nie przejmie wladzy to wchodzac na wspanialych warunkach do sejmu(cyrku) wystarczajaco zdestabilizuje Polske, a przeciez o to chodzi jej mocodawcom z Rosji. To samo zadanie ma kolega Leppera z tego samego Instytutu - Ojciec Rydzyk Sromotnik. Ale to wszystko niewazne - wazne, zeby Polska zostala katolicka. A na pewno zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: Oto program gospodarczy Samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.04, 09:05 W tym co piszesz jest jakas doza prawdy. Teskne spogladanie i narodowcow i betonowych postkomunistow ku Rosji jest wielce symptomatyczne i ma swoja dlugo tradycje. Moze zatem najwyzszy czas by blizej przyjrzec sie kontaktom Samoobrony z instytucjami zza naszej wschodniej granicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Oto program gospodarczy Samoobrony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.04, 19:43 I dlatego Lepera trzeba leczyć, a nie wprowadzać na salony, do gnoju panie leper, tam se go będziesz pan mógł poprzerzucać a nie do finansów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JGR Oto program gospodarczy Samoobrony IP: 62.233.145.* 24.03.04, 19:43 Program jest jak z Matriksa. To jasne. Ludzie Leppera i on sam nie mająpojęcia o gospodarce. To też jasne. Obawiam się tylko, że to nie zniechęci potencjalnych wyborców samoobrony do głosowania na nią. Te bzdury trzeba jasno i klarownie wyjaśniać ludziom. Tak, żeby dotarło do nich przed wyborami, że głos na Leppera to głos na totalną anarchię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anarchista żadnej władzy nikomu !!! IP: *.dip.t-dialin.net 25.03.04, 06:10 lepper anarchista ??? obecnie wiecej anarchii w sld i up, niż w samoobronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc Re: żadnej władzy nikomu !!! IP: *.atena.pl / *.atena.pl 25.03.04, 11:41 Masz rację. Lepperowi daleko do anarchii. W Samoobronie jest bezwzględna dyktatura jednego człowieka, a reszta członków to tylko zapełnienie listy, żeby można było nazwać się partią polityczną. Poza tym panu Lepperowi wszystko jedno, czy nazwą go anarchistą, dyktatorem, czy demokratą. Przecież ten człowiek najprawdopodobniej i tak nie rozumie tych terminów. Powtarza stale zasłyszane slogany, których treści nawet nie pojmuje. Podobają mi się debaty sejmowe z jego udziałem. Wszystkie partie podają propozycje mniej lub bardziej słuszne, a jedyną i powtarzalną "propozycją" Leppera jest negowanie wszystkich pozostałych. Ostatnio w TV przez cały czas trwania programu (między innymi o UE, Iraku) odezwał się tylko raz. Rzucił kontrę do wypowiedzi jednego z rozmówców, bo była to jedyna "zrozumiała" wypowiedź dla Leppera. Pozostałe dotyczyły spraw technicznych i specjalistycznych. Zrozumienie terminologii używanej w tych wypowiedziach wymagało wykształcenia co najmniej średniego... i pan Lepper siedział cichutko...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snajper Co sie tak wszyscy boicie tego Leppera? IP: 199.243.74.* 24.03.04, 19:44 Co sie tak wszyscy boicie tego Leppera? Wymysl praktyczniejszy plan i wtedy wlacz sie do dyskusji... Niech zyje Lepper! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JGR Re: Co sie tak wszyscy boicie tego Leppera? IP: 62.233.145.* 24.03.04, 19:49 Nawet plan Hausnera jest lepszy. Trudniej to byłoby wymyślić plan gorszy. Precz z Lepperem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx A cóż to qrwa za plan ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.03.04, 21:47 Przecież to jest zlepek sprzecznych pomysłów z programów innych partii, od lewicowych do konserwatywnych, dobrany tak aby każdy z jego punktów mógł sie przypodobać jak największej ilości tępawych wyborców. A że całośc nie trzyma się kupy to nieważne. Wykastrowac Trędowatego !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chinczak Plan nie pomoze, trza dokopac SLD, UW itp IP: 218.14.113.* 25.03.04, 00:34 ot i caly temat, dlatego tak grozny dla wszystkich zlodziejaszkow. Ludzie czuje, ze w tej sytuacji planu dobrego nie ma, zbyt roszczeniowe spoleczenstwo, ale dokopac , czemu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielony Re: Co sie tak wszyscy boicie tego Leppera? IP: 80.51.195.* 24.03.04, 19:58 głosujcie na Pro Europejską Nową Polskę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blurb Re: Co sie tak wszyscy boicie tego Leppera? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.03.04, 20:04 Snajper strzel sobie lepiej w stope- bo w leb juz sie postrzeliles. Odpowiedz Link Zgłoś
sarah75 Re: Co sie tak wszyscy boicie tego Leppera? 24.03.04, 20:45 lepiej w reke to może już nic więcej nie napisze. takie pierdoły bez sensu każdy może napisać ale przeciez nie o to chodzi. No cóz z buraka można zrobic tylko ćwikłe albo cukier, a ten się do polityki pcha:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiszczak bo nic na niego nie mam, a na Michnika mam IP: 218.14.113.* 25.03.04, 00:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerber. Re: Co sie tak wszyscy boicie tego Leppera? IP: *.chello.pl 24.03.04, 21:35 NIECH ŻYJE LEPPER ! BĘDZIEMY MIELI DUUUUUUUUŻO ZER !!! Odpowiedz Link Zgłoś
sajjitarius Re: Co sie tak wszyscy boicie tego Leppera? 24.03.04, 22:18 Co to znaczy praktyczniejszy plan ? Czerwoni Khmerzy W Kambodzy mieli bardzo praktyczny plan, i co z tego ? A poza tym to jest mocno porabana logika sprowadzajaca sie do tego, ze Ci co nie maja dobrego planu nie moga skrytykowac planu zlego, szczegolnie jesli akurat to, ze plany Leppera sa bezsensowne az rzuca sie w oczy... Nie musze chyba znac prawidlowej odpowiedzi na pytanie ile wynosi suma 1254 i 84657 zeby moc zauwazyc ze nie wynosi ona 10 i glosno o tym mowic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http://pamietamy.t Re: http://pamietamy.tripod.com sens planow Po-Lsd IP: 216.223.169.* 25.03.04, 12:07 juz znamy my przy korycie innym wara heheh witamy zwolenikow ferajny janika pamietamy.tripod.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Snajper? A jednak debili jest więcej. IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 24.03.04, 22:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brudne kalosze Re: Oto program gospodarczy Samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 19:44 skoro budzet ma byc zrownowazony, to po co Lepper zajmuje sie tym 60 proc. progiem dlugu publicznego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Gnojówka Wodzu Prowadź IP: *.acn.waw.pl 24.03.04, 19:45 Gnojówka popłynie za tobą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Wodzu Prowadź IP: 80.51.220.* 24.03.04, 20:00 Elektorat Leppera nie przyjmuje do wiadomości ,że biedni będą biedniejsi za 900zł kupi 100kilo burakow.Będzie wymiana pieniędzy 1złoty-1 burak 1-grosz - 1liśc buraka Odpowiedz Link Zgłoś
viper39 Re: Wodzu Prowadź.. do grobu 24.03.04, 20:09 no coz na tym polega demokracja kazdy moze glosowac i kazdy moze byc kandydatem... od ludzi zalezy na kogo beda glosowac, i nie wazne ze ktos jest matolem wazne ze wie jak i co powiedziec w danej chwili (albo ktos mu to podpowie)... i co wazniejsze wazne ze mowi.. z drugiej strony mamy ludzi ktorzy nie umieja sprzedac tego co w sumie ma sens.. wiec co prosty czlowiek ma zrobic slucha tego co rozumie glosuje na tego ktory do niego doiciera (czyli populisty).. teraz najgorsze w tym wszystkim jest to ze tych ktorzy nie rozumieja sytuacji jest w polsce okolo 70% (lekko liczac optymistycznie, a moje pesymistyczne szacunki podpowiadaja mi 80%)... i tu trzeba sie panowie bac.... i to juz od wczoraj... Odpowiedz Link Zgłoś
sarah75 Re: Wodzu Prowadź.. do grobu 24.03.04, 20:48 i tutaj niestety Viper z Toba się zgodze, żadna partia nie ma w swoich szeregach człowieka który byłby alternatywa dla aLeppera jeśli chodzi o relacje z prostym ludem, że się tak wyraże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Gnojówka Wodzu Prowadź.. do grobu IP: *.acn.waw.pl 24.03.04, 21:23 Moim zdaniem Lepper nie nawiązuje kontaktu z prostym ludem, ile z polskim chamem. A polski cham jest krótko mówiąc niemal wszędzie, stąd też i elektorat Leppera nie ogranicza się do ludzi z popsutymi zembami. On jest tak treściwy w sobie jak burak cukrowy, który ma 120% procent cukru w cukrze. Niech nam żyje polski cukier! Nie oddamy go Cukiermanowi! Chamstwo Lepper jest wiejskie; cieknące gówno wysokiej jakości, program takoż. Ale sam Lepper jest gruncie rzeczy reprezentacyjny dla poziomu polskiego społeczeństwa en mass. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chinczak Pozbylismy sie swego czasu arystokracji i mamy IP: 218.14.113.* 25.03.04, 00:44 i nic innego z jajami nie ma, niestety! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http://pamietamy.t Re:pamietamy.tripod.com zembami bedziem bronic IP: 216.223.169.* 25.03.04, 12:13 pamietamy.tripod.com ferajny janika :0) scisniemy i nie popuscimy az polski burak bedzie mial zero cukru a 100% importowanego slodziku bo zdrowie polskiego buraka jest nam najdrozsze :-P i wiemy co dla nas tfu buraka najlepsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: indis wymiana walut na złote IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.03.04, 19:50 "Sprowadzenie rezerw do kraju oznaczałoby jednak wymianę walut na złote" to w Polsce banki nie mogą prowadzić rachunków w obcych walutach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzych Re: wymiana walut na złote IP: *.adsl.highway.telekom.at 24.03.04, 20:57 Jeszcze moga ale po czyms takim to albo posiadanie walut bedzie nielegalne,albo zastapia zlotego w rzeczywistym obiegu.Znamy przeciez to bylo wcale niedawno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidek Re: Oto program gospodarczy Samoobrony IP: *.TKK.net.pl / 83.145.128.* 24.03.04, 19:51 He he głupota ludzka jednak nie zna granic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAM SMITH Lepper musi odejsc!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.04, 19:55 ......... Do Zimbabwe ... nie tam go nie zechca, moze na Antarktyde - niech eksperymentuje na pingiwnach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JGR Milionerzy z samoobrony... IP: 62.233.145.* 24.03.04, 19:57 No to już wiadomo na czym dorobili się kokosów milionerzy z samoobrony. Mają taką kasę a nie znają podstaw ekonomii i prawa. Śmierdzi lewizną na kilometr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Re: Oto program gospodarczy Samoobrony IP: *.ne.client2.attbi.com 24.03.04, 20:00 BRAWO ANDRZEJ.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oj_Katka Jeśli Rokita nie da rady... IP: *.alfa.pl / 212.122.215.* 24.03.04, 20:01 Rodacy! Ogłaszam narodowe poszukiwania człowieka zdolnego wytłumaczyć masom, dlaczego LEPPEROWI MÓWIMY NIE! Szukasz dla włsnego dobra. Swiadomość zobowiązuje. DO DZIAŁANIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inteligent ZAORAĆ PO i Rokite IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 22:38 Leper do władzy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Oto program gospodarczy Samoobrony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.04, 20:02 Oto kolejny projekt eksperymentu na społeczeństwie. Nie wiadomo tylko jaki będzie efekt realizowania tego pomysłu. Ja też mam parę podobnych. Njagorszyjest taki. Jeden miesiąc w roku wszystkie, absolutmnie dochody przechodzą na skarb panstwa. Po roku mamy problemy gospodarcze z głowy. Inny mój projekt mówi że wszystkie pieniądze oddajemy ludziom nie zbierając ani złotowki z podatków. Ludzie lecą do sklepów, robi sią ruch w interesie, wprowadzamy podatki ale pieniądze znów sa w kieszenie państwa które likwiduje wszystkie budżetowe dziury. Kolejny projekt mówi: Wyłapujemy wszystkich złodzieji kradnących państowową forsę a że jest ich bardzo bardzo dużo to znów państwo ma czym załatać dziury. Żaden z tych projektów nie został dokładnie przeanalizowany. Ale to nie szkodzi. Co chwilę wchodzą w życie jakieś durne nieprzemyślane przepisy i wdrażane sa głupawe pomysły a społeczeństwo wciąż żyje. Jak któryś z moich pomysłów nie zadziała to weźniemy kolejny. Nie jestem tak mądry jak Pan Leper ale swój rozumek mam. A teraz moja deklaracja. Jak p. Leper udowodni czrno na białym, że jego propozycja będzie skuteczna to będę na niego głosował. A nawet postawię mu pomnik w swoim ogródku. Tylko zanim wprowadzi to w życie niech udowodni że ma rację. Szczerze mówiąc to ja już ledwo żyję od tych eksperymentów i geniuszów politycznych. Zastanawiam się dokąd uciec. Zna ktos jakąś bezludna wyspę? Musi być tam las, woda i zwierzęta i jak najdalej od świata cywilizowanego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blurb Re: Oto program gospodarczy Samoobrony IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.03.04, 20:12 Na ten pomnik uzyj g..na jako tworzywa-nie bedzie problemow z opalenizna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: webkurier Re: Oto program gospodarczy Samoobrony IP: *.pool.mediaWays.net 24.03.04, 20:03 Jakbym czytał dzieła Lenina: gówno - wszyscy muszą mieć po równo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śtęźń... Każdemu po równo tyle co gó wno,reszta dla tych co IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 20:49 DZIELĄ! Ci co dzielą biorą marną resztę to program SLD i Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishcanadian "mocny impuls inflacyjny" - IP: 5.3.1R* / 63.68.196.* 24.03.04, 20:06 Juz samo sformulowanie smierdzi PRL-em. "Bodzce ekonomiczne", "manewr gospodarczy", "eksport wewnetrzny", "ujemny przyrost", itd. itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzeg Re: Oto program gospodarczy Samoobrony IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 24.03.04, 20:08 I oto nadszedł ten dzień w którym stała się jasność dla tych, co jeszcze wątpili w ekonomiczną wiedzę WIELKIEGO JĘDRKA. Ps. Zastanówmy sie nad propozycją Czesia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komunista Re: Oto program gospodarczy Samoobrony IP: *.wp.pl / *.kutno.mediaclub.pl 24.03.04, 20:14 Towarzysze nie atakujcie Leppera. My, (tzn. tow. Miller i Balcerowicz) dalismy juz dowód jak potrafimy rządzić. Przez nas upadła już SLD i AWS. Przez nas jest nędza i bezrobocie i potworne zadłużenie. Na co nas stać to na plan Hausnera, który jest (plan)wielką hucpą,który oprócz tego, że zabiera najbiedniejszym to nie wprowadza żadnych oszczedności w administracji to kpina z Polaków. Pytam się jakimi debilami byli ci Polacy, ktorzy głosowali na nas poprzednio. Myslę, że pójdę do Leppera, mimo że do tej pory nie należałem do żadnej partii. Dosyć juz głupców z SLD i PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JGR Nie p......l! IP: 62.233.145.* 24.03.04, 20:27 Lepper nic nie pokazał poza chamstwem. Inni może pokazali niewiele ale przynajmniej nie pierdolili takich głupot jak samoobrona. A samoobrona już z góry zapowiada cyrk. Trzeba być idiotą lub po prostu nieświadomym niczego ignorantem żeby ją popierać. Jak myślisz, jak dorobili się milionów nie mając pojęcia o funkcjonowaniu rynku? A może wiedzą jak on funkcjonuje i specjalnie chcą rozpieprzyć gospodarkę, żeby na tym zarobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chinczak Pojecia to jednak nie masz, majatki to nie to samo IP: 218.14.113.* 25.03.04, 00:51 zobacz ile ma Suchocka hektarow, kiedy ona zaczela a kiedy Leppera rodzina. On jestchamowaty i ma luki w wyksztalceniu, ale nie jest glupi, wie na ktorych strunach Polakow grac, i ma jaja w odroznieniu od wiekszosci politykierow za diety w sejmie, poza tym moze wejsc w uklad z PiS, LPR i PSL i dlatego jest bardzo grozny dla calej zydokomuny, hehe, i Wybiorcza sie pieni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Re: Pojecia to jednak nie masz, majatki to nie to IP: *.proxy.aol.com 25.03.04, 01:42 No i ten Lepper nic nie ukradl jak dotad w przeciwienstwie do tych z prawa i lewa i z Kosciola. Musi byc zrobiona lustracja majatkowa wszystkich co byli u wladzy przede wszystkim Kosciola, zydostwa i tych roznych kulczyko-gudzowatych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JGR Nie wybielaj Leppera - jest gorszy od poprzednich IP: 212.14.38.* 25.03.04, 08:46 Przecież Leppera też ściga prokuratura. A kierownictwo samoobrony ma wyroki za wyłudzenia i inne przekręty. Lepper jest gorszy od wszystkich, którzy już rządzili. Oni przynajmniej przed wyborami zapowiadali coś w miaręsensownego. A Lepper jużprzed wyborami bredzi. Co będzie dalej? Strach się bać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JGR To nie powod zeby na niego glosowac! IP: 212.14.38.* 25.03.04, 08:48 No i co? dlatego mam na niego głosować,? Że inni też mają kasę a nie znają się na ekonomii? Pieni się nie tyle żydokomuna, co myślący ludzie. Zauważ że SLDowcy przechodzą do teraz do samoobrony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IYLEBBER LeeBBer PolandBashi IP: 193.229.6.* / *.kolumbus.fi 24.03.04, 20:20 lebber prezdent for life Turkmenistanu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Racja! NBP trzyma kase - to zwiazek z grupą ... IP: *.dobiegniew.sdi.tpnet.pl 24.03.04, 20:21 trzymającą władzę! taak. pospolstwo o tym nie wie i nawet nie pospolstwo. doja kase z panstwa i wszystko idzie do garstki najbogatszych. pisano juz o tym obszerne materialy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan Ho A aferzyści to na pewno zaczekają na Lepera IP: *.dmz.infor.pl / 195.205.179.* 25.03.04, 09:29 Juz to widzę. Oni wszyscy poczekają aż zgłosi sie do nich Milicja Obywatelska (Policję trzeba będzie zmienić), oddadzą paszporty i otworzą konta. Moim zdaniem ta nawinośc nierze się z bezpośredniej bliskości dobranocki i programów informacyjnych. Ludziom te programy sie mylą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $tefan PROGRAM GOSPODARCZY JEST JASNY! IP: *.chcgilgm.covad.net 24.03.04, 20:25 PROGRAM GOSPODARCZY SAMMOBRONY JEST JASNY I PROSTY - BALCEROWICZ MUSI ODEJŚĆ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek 1 TEN WARCHOŁ MA DO ODSIEDZENA WYROKI SĄDOWE IP: 5.5D* / 213.40.3.* 24.03.04, 20:26 Pan przewodniczący Lepper jest człowiekiem porąbanym. Ma on do odsiedzenia wyroki sądowe. Jego obecność w Polsce jest wysoce szkodliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chinczak Michnik tez siedzial, a jego brat wsadzal hehehe IP: 218.14.113.* 25.03.04, 00:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Absolwenci 34 LO Re: Do Srebrnego vel Chinczaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.04, 11:07 Neofito, jeszcze ci nie ufaja nowi suwereni? Nadal sie musisz uwiarygadniac? Taki juz los przechrzt. Nie miej jednak zludzen - pewnego dnia zjawi sie wiekszy lobuz od ciebie i przypomni ci twoje pochodzenie ktorego tak sie wstydzisz. Dla uczciwych ludzi juz od dawna jestes zerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LebberBasza Lebber nasze dziecko IP: 193.229.6.* / *.kolumbus.fi 24.03.04, 20:26 Z czego sie smiejecie, barany. 20 % Polakow popiera tego durnia. Sami z siebie sie smiejecie. To nie blad,to wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Lebber nasze dziecko IP: *.ztpnet.pl 24.03.04, 20:39 20%? Myslę że do wyborów będzie 30-40%. A po następnych wyborach, kto wcześniej nie zwieje zapłaci za wybory współzoiomków. Ot, uroda demokracji. Ale nie chciabym być działaczem Sammoobrony, po kilku latach ich rządów. Bo jak ludzie się obudzą (rzeczywistość ich obudzi) będzie strasznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Lebber nasze dziecko IP: *.gdynia.mm.pl 24.03.04, 21:02 Spokojnie -Lebber, ale przeszło 70 % tego niebezpiecznego faszysty nie popiera . Odpowiedz Link Zgłoś