Gość: alga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.10, 19:06 Czy korzystacie z nich? Zdarzyło wam się kiedyś zapłacic za jakiś produkt lub usługę za pośrednictwem telefonu komórkowego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szok Re: płatności mobilne IP: *.centertel.pl 29.12.10, 08:35 Zależy jakie. Jak placilem za parkowanie poprzez mPay i Mobilet oraz za bilet MZK przez mPay. Problemy byly sporadycznie tu i tu - Mobilet nie chciał się połączyć z internetem (pewnie to wina mojego operatora), a mPay wywalal jakis błąd. Ale w wiekszosci oba systemy działają bezproblemowo. Jest jeszcze jakiś SkyCash zarejestrowałem się wysłałem im myślę niezłą sugestię, ale nic nie odpowiedzieli, a ja jakoś nie miałem potrzeby korzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
wronie Re: płatności mobilne 30.12.10, 20:00 za bilet mpk, przez skycash.com, fajna opcja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniolka Re: płatności mobilne IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.11.11, 10:37 hejki, owszem, ja korzystalam z mpaya. mieszkam w wawie i kupowalam tak czasem bilety ztm i doladowywalam tel. bardzo fajna opcja. sprawnie i wygodnie:) nie znam sie, ale wydaje mi sie, ze placenie przez tel jest bardzo przyszlosciowe. teraz widzialam, ze mpay oferuje znizki przy przelewach pomiedzy uzytkownikami. nigdy z tej opcji nie korzystalam, ale widzialam, ze dotychczasowa prowizja to teraz raptem 3gr. kto wie, moze skorzystam... Odpowiedz Link Zgłoś