Dodaj do ulubionych

"Puls Biznesu": Niestandardowo wysoka gaża Szym...

IP: *.robbo.pl 21.03.11, 09:21
Całe szczęście, że nie jestem w tym banku bo bym musiał płacić za darmozjada na klipie PKO BP.
Tak się żyje darmozjadom ekranowym, pirdzieli w tych swoich wstawkach głupoty i dostaje 3,32 mln gdy inni nie mają pracy. Tak wygląda demokracja kapitalistyczna wzorem z lat 30-tych !!!
Obserwuj wątek
    • ooj_tam_oj_tam Re: "Puls Biznesu": Niestandardowo wysoka gaża Sz 21.03.11, 09:54
      Spokojnie!
      Na jednego emeryta, z tych którzy tam mają konto, wypadnie pewnie z 20 groszy... ;-)
      • billy.the.kid Re: "Puls Biznesu": Niestandardowo wysoka gaża Sz 21.03.11, 10:01
        eeetam,gdzie indzuiej darmozjad fronczewski/kiedyś dobry aktor/,
        gdzie indziej ten z filmu psy, i jeszcze paru innych.

jak mawiał sierż.łopatko-toż to jeden ch...
        • kamikadze82 Re: "Puls Biznesu": Niestandardowo wysoka gaża Sz 21.03.11, 10:05
          a zarobki szeregowego "szczura" w pko gó***ne...ktoś musi pracować na takie "gwiazdy" i na prezesia...
          • krzych.korab Zapłacą za to klienci PKO. Bo prezes swojej pensji 21.03.11, 12:07
            nie zmniejszy.
          • 4krzych1 zero artystyczne reklamuje zero opłat bankowych 21.03.11, 14:28
            ...
    • Gość: jan2 "Puls Biznesu": Niestandardowo wysoka gaża Szym... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.11, 10:06
      Czy nie za wcześnie na taki news? Do 1 Kwietnia jest dużo czasu :-)
      • Gość: pzpr-lpr Re: "Puls Biznesu": Niestandardowo wysoka gaża Sz IP: *.ip.netia.com.pl 21.03.11, 18:49
        nie, nie za wcześnie. jak bzwbk jest jednym z udziałowców Agory, to na newsa, który dyskredytuje konkurencję bzwbk nigdy nie jest za wcześnie.
    • Gość: Colib "Puls Biznesu": Niestandardowo wysoka gaża Szym... IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.03.11, 10:12
      reklama ktora widzialem z Majewkim jako koszykarzem jest tak debilna ze odrazu jak widze to przelaczam kanal ale chyba niestety nasze spoleczenstwo lubi reklamy z błaznami: Netia, PKO, Plus itp. Pozdrowienia dla klientow PKO buahahah
      • nkab Re: "Puls Biznesu": Niestandardowo wysoka gaża Sz 21.03.11, 11:43
        No ale ta z tym dzieckiem co miga się od brania kredytu
        muszę przyznać, że inteligentna.

Więcej takich.

Andrzej.
      • Gość: edrg Re: "Puls Biznesu": Niestandardowo wysoka gaża Sz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.11, 13:47
        > reklama ktora widzialem z Majewkim jako koszykarzem jest tak debilna ze odrazu
        > jak widze to przelaczam kanal ale chyba niestety nasze spoleczenstwo lubi rekla
        > my z błaznami: Netia, PKO, Plus itp. Pozdrowienia dla klientow PKO buahahah

bo te reklamy adresowane są do idiotów i błaznów. nikt normalny przecież nie ogląda reklam a tym bardziej nie pójdzie do banku po kredyt tylko dlatego że w tv mówi tak człowiek o aparycji idioty. banki wiedzą o tym i reklamy kroją pod idiotę który ogląda bębniącego idiotę i rechoce do zośki 'patrzaj jaki głupek'
        • Gość: pm Re: "Puls Biznesu": Niestandardowo wysoka gaża Sz IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.03.11, 17:08
          'normalnym' to i owszem zwisa

ale boję się, że jak teraz podam do przelewu konto w PKO, to mogą mnie z tą, udającą nastolatka (jak Kadafi!) miernotą kojarzyć

chyba nadszedł czas, coby bank zmienić?
    • Gość: na-plus To jest chore ... IP: *.netfala.pl 21.03.11, 10:18
      ... ale w tych instytucjach nic nie powinno dziwić ...

Generalnie gadka i wygłupy Majewskiego są mało istotne, istotna jest oferta i to ona się będzie musiała bronić na rynku, a nie jakieś pitum, pitum reklamowe ...

"na plus"
      na-plus.blogspot.com
      • Gość: kibic Re: To jest chore ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.11, 10:33
        Od razu podejde do oferty PKO jak do beznadziejnych programow Majewskiego (dla bezmozgowcow), przeniose sie do innego banku.
        Od wielu lat jestem klientem PKO tolerujac wzrost prowizji, ale jesli tak wydaje sie moje pieniadze to dziekuje banku ktory zmierza do poziomu matolow.
        Rozstania sa trudne i kosztowne ale lepiej wczesniej niz pozniej.
        PKO szuka klientow wsrod bezmozgowia, chyba ze na latwy kredycik, a kto to splaci to juz problem nastepcow.
        Dla obecnych liczy sie wskaznik
    • Gość: gośćbr "Puls Biznesu": Niestandardowo wysoka gaża Szym... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.11, 10:25
      Jak bank nie ma ciekawej oferty, to...., a głupi ludzie to kupią
    • Gość: sceptyk2009 "Puls Biznesu": Niestandardowo wysoka gaża Szym... IP: 193.138.241.* 21.03.11, 10:27
      ...a na wyrównanie strat z tytułu gaży Majewskiego
      złodziejski bank podniesie wszystkie opłaty z tytułu
      posiadanego tam konta!
      Zresztą już to zrobił po cichu!
      Czy p.Jagiełło -nazywający się prezesem byłby taki hojny,
      gdyby miał to wysupłać z własnej kieszeni?
      W końcu stać go na taki gest...
      • takitamfacet Re: "Puls Biznesu": Niestandardowo wysoka gaża Sz 21.03.11, 10:51
        Przecież zerują wszystkie opłaty w nowej ofercie - za konto, kartę i przelewy. Zanim się skomentuje może lepiej mieć odrobinę pojęcia o czym się pisze.
        • Gość: sceptyk2009 Re: "Puls Biznesu": Niestandardowo wysoka gaża Sz IP: 193.138.241.* 21.03.11, 11:21
          ...komu zerują opłaty,temu zerują!
          Doczytaj ofertę do końca...
    • cheyenne20 "Puls Biznesu": Niestandardowo wysoka gaża Szym... 21.03.11, 10:43
      Zazdrośnicy ujadają jak zwykle.
      Akcjonariusze PKO zaakceptowali pulę na reklamę, więc o co chodzi ?
      Chyba nie ma przymusu korzystania z określonych banków w Polsce ?
      A co do meritum, Majewski bardzo tanio się sprzedał !
      • Gość: antyHipokryta Re: "Puls Biznesu": Niestandardowo wysoka gaża Sz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.11, 11:36
        jacy akcjonariusze? ja nie zaakceptowalem!! to jest panstwowy bank, probuja kase wyciagnac ze spolki !!
        • Gość: mlx Re: "Puls Biznesu": Niestandardowo wysoka gaża Sz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.11, 12:12
          Ano tacy akcjonariusze: SKARB PAŃSTWA 40,99%, BANK GOSPODARSTWA KRAJOWEGO 10,25%, POZOSTALI AKCJONARIUSZE PRYWATNI 48,76%. A zysk netto w 2010 to 3,216 mld złotych, więc rzeczywiście skok na kasę na 3 mln zł buhahaha
      • erg_samowzbudnik Re: "Puls Biznesu": Niestandardowo wysoka gaża Sz 21.03.11, 13:00
        cheyenne20 napisał:

> Zazdrośnicy ujadają jak zwykle.
        > Akcjonariusze PKO zaakceptowali pulę na reklamę, więc o co chodzi ?
        > Chyba nie ma przymusu korzystania z określonych banków w Polsce ?
        > A co do meritum, Majewski bardzo tanio się sprzedał !

Przymusu nie ma , ale we wszystkich to samo : depozyty 4% kredyty 25% . To co? pozostaje skarpeta.
    • fc-inter "Puls Biznesu": Niestandardowo wysoka gaża Szym... 21.03.11, 10:52
      W końcu dobra nagroda gwiazdorkowi się należy za wspieranie jedynie słusznej ideologicznie linii . A kto tyle może dać jak nie państwowy bank?
    • Gość: adam 11Kraków "Puls Biznesu": Niestandardowo wysoka gaża Szym... IP: 89.174.214.* 21.03.11, 11:01
      DZISIAJ ZAMYKAM Z ŻONĄ SWOJE KONTO W TYM BANKU...nie będę z tych groszy które zarabiam finansował komika! od tego są kabarety i na nie chodzę i płace za bilety ,komu potrzebna jest ta reklama???
      • Gość: mlx Re: "Puls Biznesu": Niestandardowo wysoka gaża Sz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.11, 12:58
        Aj waj, ale ich zaboli :)
    • Gość: waldi_46 "Puls Biznesu": Niestandardowo wysoka gaża Szym... IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.03.11, 11:07
      dawno uciekłem z tego banku który kosztem małych procentów od lokat napycha sobie kasę . rozdawnictwo za pseudo reklamy i rozrzutność płacowa bez uzasadnienia .
    • Gość: dolphin32 "Puls Biznesu": Niestandardowo wysoka gaża Szym... IP: *.mtvk.pl 21.03.11, 11:10
      Partia odwdziecza się medialnym naganiaczom.

Jedni reklamuja banki, inni jakieś eurofunduszowe bzdety. Nie ma nic za darmo.

• Gość: gosc7 Re: "Puls Biznesu": Niestandardowo wysoka gaża Sz IP: *.warszawa.dialog.net.pl 21.03.11, 11:20
      Idz na jego miejsce do TVN, ciekawe kto bedzie Cie chcial ogladac.
      • Gość: dolphin32 Re: "Puls Biznesu": Niestandardowo wysoka gaża Sz IP: *.mtvk.pl 21.03.11, 11:29
        Z ostatnich danych o oglądalności wynika, że chętnych na oglądanie wygłupów jest coraz mniej i mozliwy jest nawet wylot z ramówki.

Państwowe instytucje płacą cieżkie miliony funkcjonariuszom medialnym - liczą na pełną dyspozycyjność przed wyborami?
    • Gość: czytelnik A ja wybrałem B.P.H. IP: *.mtu.de 21.03.11, 11:37
      Czy widział ktoś w telewizji reklamy Rolls-Royce'a albo Cocal-Coli?

Nie. ponieważ takie marki nie wymagają reklamy.

Podobnie jak bank BPH, którego klientem jestem od 12 lat.

A co do Majewskiego, to nieźle się trzyma jak na swój wiek. Dałbym mu nie więcej niż 50 lat, a jak się młodzieżowo ubierze, to najwyżej 45.

• kleopatriks Re: A ja wybrałem B.P.H. 21.03.11, 13:04
        > A co do Majewskiego, to nieźle się trzyma jak na swój wiek. Dałbym mu nie więce
        > j niż 50 lat, a jak się młodzieżowo ubierze, to najwyżej 45.

Aha, tylko że on ma 43 lata.
        • dalton78 Re: A ja wybrałem B.P.H. 21.03.11, 13:55
          Nie zauważyłeś/aś ironii? Nie szkoda i nie przykro i nie wiem po co odpowiadam. Ironia pierwsza klasa:-)
          • kleopatriks Re: A ja wybrałem B.P.H. 21.03.11, 14:13
            To z Coca-Colą to też taka zaszyta ironia, mądralo?
            • dalton78 Re: A ja wybrałem B.P.H. 21.03.11, 14:28
              Tylko do wieku i poprawiło mi nastrój. Ale możesz się trzymać braku reklam coli i aut żeby czuć się lepiej:-) Każdy ma do tego prawo tylko niektóre wypowiedzi czasami kogoś... Pozdrawiam czekając na czwartek godzinę 16:00:-)
      • globus_polski Re: A ja wybrałem B.P.H. 21.03.11, 13:08
        Z całym szacunkiem, ale chyba się szanowny Pan dzisiaj urodził. Co do Rollsa się zgodzę , ale Coca-Cola reklamuje się co roku, zwłaszcza przed Świętami (coraz bliżej święta ...)
      • Gość: g Re: A ja wybrałem B.P.H. IP: 193.200.51.* 21.03.11, 14:01
        bph tez sie reklamuje (reklama z mlodym opania) tak jak cola
      • szeregowy_agent Konta BPH są zawirusowane! 23.03.11, 08:26
        Konta BPH są atakowane przez wirus Zeus/Zbot, który umożliwia przeprowadzenie ataku na klienta korzystającego z bankowości internetowej i wykorzystującego kody SMS. Na kontach klientów księgowania pojawiają się w sposób losowy. Formularz do kontaktu z bankiem ma pole o wielkości 10 znaków.
    • Gość: kjsodmm "Puls Biznesu": Niestandardowo wysoka gaża Szym... IP: *.surfert.nl 21.03.11, 11:38
      popatrz sobie też tutaj:

bardzo-dobra-praca.blogspot.com
    • Gość: guha "Puls Biznesu": Niestandardowo wysoka gaża Szym... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.11, 11:50
      Cóż.... moloch powinien byś zmieciony z powierzchni ziemi ale musi dychać. Stąd próby reanimacji trupa. Bez względu na koszty. Po co ? No a gdzie pójdą do pracy posełki którzy nie zdobędą głosów na kolejna kadencje ? A ich rodziny ? A dzieci ich dzieci ? a ..... krewni i znajomi królika ?
    • vispar Raczej nie odniesie sukcesu... 21.03.11, 11:53
      Drugi odcinek reklamy (ten z rzucaniem do kosza) sugeruje, że w banku pracują bezmyślni debile i głupio zachowujący się kretyn jest od nich mądrzejszy. Ciekawe czy u przeciętnego odbiorcy taki przekaz wzbudza zaufanie do banku? U mnie nie - a o zaufanie w działalności bankowej chodzi przede wszystkim...
      • Gość: an Re: Raczej nie odniesie sukcesu... IP: *.internetia.net.pl 21.03.11, 14:39
        DNO j/w.
      • Gość: Specodmarketingu Re: Raczej nie odniesie sukcesu... IP: *.230.90.194.rzeszow.mm.pl 21.03.11, 21:09
        Dokładnie takie samo wrazenie odniosłam - na pewno nie załoze tam konta i żadne 0 mnie nie przekona...
    • Gość: H2O Najłatwiej wydaje się nie swoje pieniądze... IP: *.croy.cable.virginmedia.com 21.03.11, 12:01
      Czym różni się współczesny "kapitalizm" od "socjalizmu" - w obu przypadkach polityczni nominaci szastają nie swoimi pieniędzmi...
      Różnica tkwi wyłącznie w skali. Za "komuny" różnica w zarobkach "Dyrektor-Robotnik" była 3-4 krotna dzisiaj jest 100 krotna, a kompetencje te same....
    • na-pohybel Ten idiota ma reklamować bank? Chore... 21.03.11, 12:06
    • Gość: big_chlebowski Szkoda, że w reklamie przemilczają jeszcze jedno, IP: *.hupo.pl 21.03.11, 12:10
      bardzo ważne dla klienta zero. Mianowicie środki na rachunku oprocentowane na ZERO PROCENT, dokładnie 0,01 % /JEDNA SETNA PROCENTA W SKALI ROKU!!!!!/. Np. Eurobank daje 3,5 % w skali roku na koncie, czyli dokładnie 350 RAZY WIĘCEJ. Szukajcie sobie jeleni na nową ofertę, złodzieje :)
      • Gość: PKO Re: Szkoda, że w reklamie przemilczają jeszcze je IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.11, 12:23
        Zastanawiam się czy nie zrezygnować z usług tego banku , ta rekalma to kpiny.
        • Gość: kmita Re: Szkoda, że w reklamie przemilczają jeszcze je IP: 217.116.100.* 21.03.11, 18:43
          Mam to samo. Zatrudnianie tego debila już mnie wkurzyło ale za taką kasę to już przesada.
          Zmieniam bank.
      • dallia-x Re: Szkoda, że w reklamie przemilczają jeszcze je 11.08.11, 00:41
        A to ciekawe... Od kiedy to na rachunku oszczędnościowo-rozliczeniowym w mBanku jest takie oprocentowanie??? Na oszczędnościowym to rozumiem. Ale PKO BP też ma rachunek oszczędnościowy i nie jest oprocentowany w wysokości 0,01%.
        Jeśli ktoś nie odróżnia tych dwóch produktów to niech się nie wypowiada.
        PS. Oprocentowanie rachunku OSZCZĘDNOŚCIOWO-ROZLICZENIOWEGO w mBanku to 0,00% - gratuluję porównania. To jak strzał w kolano ;)
    • arahat1 dziekuje za bank gdzie ma mnie obslugiwac pajac 21.03.11, 12:31
      zeszli do pzoiomu kabaretu a klienci zaplaca za zabawy dyrekcji...

buddha.blog.onet.pl/
    • Gość: nieoglądamtv A co to za jeden ten Szymon Majewski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.11, 12:46
      Pierwsze słyszę...
    • gnom_opluwacz Ciekawa wiadomość 21.03.11, 13:08
      Dobrze wiedzieć, że te pieniądze, które bank pobiera łaskawie za "prowadzenie konta" idą, by tak rzec, na konto byłego śmieszka. Przemyślę to sobie przy najbliższej okazji, gdy przyjdzie mi decydować, zostać, czy nie.
    • Gość: gecoon "Puls Biznesu": Niestandardowo wysoka gaża Szym... IP: *.static.sitel.net.pl 21.03.11, 13:23
      Ludzie to są przecież nasze pieniądze, zobaczcie na co oni je wydają, ja wiem, że jest demokracja i wolny rynek i reklamy i takie tam ch...jowiny, ale do ku...wy nędzy czy to nie jest lekka przesada wypie...lać takie kwoty na reklamę, premie prezesów, nowe gmachy, wille, przyjęcia? MY TAM ZARABIAMY PO 1500zł!!!!!!!!!!! CZY KTOŚ SIĘ W KOŃCU ZA TO GÓWNO ZABIERZE?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
      • dalton78 Re: "Puls Biznesu": Niestandardowo wysoka gaża Sz 21.03.11, 14:00
        Zrób pierwszy krok i zabierz się ... z tego Banku... Jak każdy pomyśli o sobie to o wszystkich będzie pomyślane. Wtedy prezesowi nie będzie tak łatwo wydać kilku baniek od tak sobie bo odkrył w sobie duszę podrzędnego błaznowania i gest... a jak...
    • Gość: fiki miki "Puls Biznesu": Niestandardowo wysoka gaża Szym... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.03.11, 13:59
      majeski super gwiazda osobowośc i niezwykły mamager jagieło ja robię tak zabieram swoje zabawki z tego pb i idę w stronę innych konkurencji bo to co się tu dzieje to cyrk na resorach jakich mało całe to towarzystwo łącznie z jagieło powinno wylecieć tego samego dnia w którym dało zgodę majeskiemu na reklame tych niby bezpłatnych kont nie wiem jak inni ale ja mówię adieu temu bankowi za takie numery

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka