nufatek Czy gwiazda powinna zarabiać tyle co prezes banku? 29.03.11, 13:02 Czy na nasze oceny ma wplyw blazen? Odpowiedz Link Zgłoś
eleszek Czy gwiazda powinna zarabiać tyle co prezes banku? 29.03.11, 13:39 Najgorsze z tego, że to " jeszcze jest" mój bank. Trudno trzeba szukać takiego, który dba o swoich klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Wolałbym Wojewódzkiego i to za większą kasę IP: *.warszawa.vectranet.pl 29.03.11, 13:57 Wielu porzuciłoby swoje banki, gdyby w reklamie umieścił flagę z napisem PKOBP w psich odchodach. Taka nastała w IIIRP moda, a poza tym i większy od Majewskiego mędrzec. Tylko naród coraz głupszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grey Czy gwiazda powinna zarabiać tyle co prezes banku? IP: *.spray.net.pl 29.03.11, 14:46 Przecież to parodia! Oczywiście że nie pójdę do tego banku założyć konta, skoro wydają tyle kasy na takie szopki. Wynajęli pajaca, żeby przyciągnął młodych do "marmurka"??? To bank oferuje ludziom żenujące oprocentowanie lokat, płaci nędznie pracownikom a na pajaca za takie pieniądze ich stać. Wolne żarty, żebym mial ryzykować swoje oszczędnosci takim malwersantom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ax Czy gwiazda powinna zarabiać tyle co prezes banku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 14:56 "Być może praca Szymona Majewskiego zmieni wizerunek banku zakorzeniony w socjalistycznej przeszłości i przekona do niego młodszych ludzi? Wartość takiej zmiany może być bardzo duża - mówi Sedlak." Czy pan Sedlak jest naprawdę tak głupi, czy tylko udaje, bo mu zapłacili, żeby powiedział coś pozytywnego o tej akcji? Ludzie, zwłaszcza młodzi, potrafią dziś w dziesięć minut sprawdzić w necie, co NAPRAWDĘ oferuje bank i jak to się ma do ofert konkurencji. Ja nie jestem zainteresowany kontem w PKO BP, ale czytając pobieżnie wiadomości na portalach już wiem np., że konto jest darmowe pod warunkiem, ze wpłaca się 2000 miesięcznie (większość Polaków, zwłaszcza młodych, tyle nie zarabia), a poza tym PKO BP nalicza horrendalne odsetki za debet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ax Czy gwiazda powinna zarabiać tyle co prezes banku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 15:07 Bank PKO BP na tym nie zyska. Majewski wprawdzie zarobi kasę, ale straci sympatię i szacunek, bo oferta banku - o czym wszyscy już wiedzą - jest oszukańcza. Szymon, trzeba było przeczytać, co reklamujesz. Wyszło tak, że dołączyłeś do grona prostytutek, takich jak Cichopek, która też reklamowała oszustwo. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena g. Czy gwiazda powinna zarabiać tyle co prezes banku? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.11, 15:13 Dziękuję bankowi za dysponowanie moim kapitałem; d e f i n i t y w n i e Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krajewscy Nie z naszej krwawicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.11, 15:17 Białe trufle zawijane w polędwicy. W PKO BP nasze stopy nie postaną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aw2727 Czy gwiazda powinna zarabiać tyle co prezes banku? IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.11, 15:45 Gwiazda powinna dostawać tyle ile chcą mu zapłacić za jego wizerunek. Nie rozumiem jednak czemu Pan prezes zarabia 90 tyś .....czy to jego prywatny bank? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Co na to pracownicy banku? IP: *.static.chello.pl 29.03.11, 16:15 Zastanawia mnie co mysla teraz szeregowi pracownicy tego banku, ile ich pracodawca wydal kasy na gwaizde.Chyba ich szlak trafia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: am Re: Co na to pracownicy banku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 22:12 No, ale pracownicy banku nie są gwiazdami, nie przyciągają za specjalnie nowych klientów. Ba w przypadku tego banku można chyba nawet pominąć "za specjalnie". Nowe rachunki i klienci to i dla nich dobrze. Co ma wspólnego reklama z pracownikami? Myślisz o pracownikach firm widząc reklamy nie wiem Coca Coli, Biedronki, Barbie czy czego tam? PS Waldi, trafia SzlaG nie szlak. Chyba, że miałeś na myśli trafienie na szlak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senior Klienci tego banku w zdecydowanej większości to .. IP: *.aster.pl 29.03.11, 16:56 ... bezmyślne barany, przyzwyczajone do peerelowskiej bankowości. Ciemny, nie ruchawy motłoch, bojacy sie dotknąć komputera, któremu sie wydaje że wszystkie inne banki to dzieło szatana i zachodnich kapitalistów. Zastanawiam sie jak można zakładać konta w takim złodziejskim banku. Ale ciemny lud wszystko kupi. Odpowiedz Link Zgłoś
n30n A Edek co powie? 29.03.11, 18:40 A co na to powie wielki miszcz polskiej mediosfery Pan Edek Misztrzak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyzłodziej Może i majewski jest pajacem, ale jego kasa..... IP: 89.174.214.* 29.03.11, 19:30 ...to jego sprawa. Ktoś mu chce tyle zapłacić, to niech mu płaci, a lewactwo won od ludzkich portfeli. Odpowiedz Link Zgłoś
dominik1954 Czy Szymon Majewski powinien zarabiać tyle co p... 29.03.11, 19:53 Znowu polskie piekiełko. Chyba konkurencja sposoruje dziennikarzy, którzy już drugi tydzień przeżywają wynagrodzenie Majewskiego, a może jest to element kampanii - wszyscy o niej mówią i to nie konkurencja a agencja Majewskiego. Nie dajmy się wkręcać! Jako prezes firmy nigdy nie miałem problemów z podpisaniem umowy z fachowcem w swojej branży z wynagrodzeniem wyższym od mojego, jeżeli uważałem, że firma na tym zarobi. Poza tym Majewskim się jest, a prezesem bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrrrrrrrrrr Czy Szymon Majewski powinien zarabiać tyle co p... IP: *.net128.okay.pl 29.03.11, 20:16 ale syf !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Czy Szymon Majewski powinien zarabiać tyle co p... IP: *.kwidzyn.mm.pl 29.03.11, 21:38 tak glupiej reklamy to jeszcze niewidzialam a ten bank bede omijac szerokim lukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: am Celebryci i reklamy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 22:06 W tym tygodniu bodaj we "Wprost" był artykuł o udziale celebrytów w reklamach. Według analiz, na które powoływali się autorzy największym sukcesem jeśli chodzi o banki i celebrytów jest współpraca Marka Kondrata z ING . Podano, że aktor zarabia ok. 1 mln zł rocznie, a współpraca trwa od 12 lat. Więc dwuletnia gaża Majewskiego nie rzuca przesadnie na kolana. Porównanie z pensją prezesa (bez premii) też jakoś na mnie nie robi wrażenia, bo zapewne dzięki Majewskiemu te premie będą całkiem, całkiem :-) Ale wracając do artykułu: podano tam, że udział w reklamie jakiegoś banku Antonio Banderasa był porażką, podobnie jak udział Sophii Loren w reklamach Malmy, Brosnana w reklamach Vistuli, a Jeana Reno w reklamie piwa. Ludzie tego "nie kupili". A kupili ponoć reklamę mBanku, który unika celebrytów. A sam Majewski... Cóż, naprawdę sympatyczny facet, ale mnie osobiście teraz kojarzy się z poczuciem humoru raczej niskich lotów. Ja bardziej go pamiętam z baaardzo starego i fajnego programu, który nosił tytuł bodaj "Słów cięcie gięcie". Ktoś to jeszcze pamięta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamus123 Czy Szymon Majewski powinien zarabiać tyle co p... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 22:13 Za tą fanaberię zapłacą klienci banku. Koszt reklamy na pewno nie przełoży się na równie wysoki wzrost liczby klientów. Pieniądze wyrzucone w błoto, choć marketingowcy banku będą przekonywć, że jest inaczej. A to wszystko dlatego, że tak duże firmy tak naprawdę nie mają już właścicieli. Rządzą chore zarządy. Odpowiedz Link Zgłoś
javall Czy Szymon Majewski powinien zarabiać tyle co p... 29.03.11, 23:10 To sa kpiny z ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
sofia19515-3 Czy Szymon Majewski powinien zarabiać tyle co p... 29.03.11, 23:27 To skandal! Na zaplacenie takiej glupkowatej reklamy pracownicy banku pracuja jak mrowki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piggy1 Czy Szymon Majewski powinien zarabiać tyle co p... 30.03.11, 00:01 Do dziś byłam przekonana, że celebryta to ktoś, kto jest po prostu znany z tego, że jest znany. Bo wystąpił w idiotycznym talk show albo pokazuje się w odpowiednim towarzystwie lub lubi skandale i trafia do tabloidów. A oprócz tego mamy ludzi znanych ze swojego autentycznego dorobku artystycznego (albo w innej branzy), ale nikt nie odważa sie ich nazywać celebrytami. Czy to znaczy, że od dziś do jednego worka wrzucamy Frytke, Kammela, Krystynę Jandę i Janusza Englerta? PROTESTUJĘ!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
falco2009 Powinien zarabiać tyle , ile wynosi zysk banku .. 30.03.11, 00:49 W końcu ten postkomunistyczny moloch pieprznąłby na ryj i skończyłyby się takie problemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiRuś Czy Szymon Majewski powinien zarabiać tyle co p... IP: *.elblag.dialog.net.pl 30.03.11, 16:07 Takie stawki są za twarze reklam. Gawiedź to chwyta ale czy Gazeta musi o tym pisać? Nie ma ciekawszych tematów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Majewski powinien zarabiać tyle co np.Kammel itp IP: *.dynamic.mm.pl 31.03.11, 12:59 www.pb.pl/a/2011/03/23/18_chetnych_do_PKO_BP?readcomment=1#comment Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedzony klient Czy Szymon Majewski powinien zarabiać tyle co p... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.04.11, 00:36 Jestem klientem tego banku od 10 lat, ale od dzisiaj rozważam decyzje o likwidacji konta ponieważ nie mogę tak dalej być klientem takiego banku który tak szasta kasa na prawo i lewo na tak beznadziejne reklamy , a za prowadzenie rachunku co miesiąc zabierają 6.90 zamiast obniżyć koszty prowadzenie konta z korzyścią dla klienta dla ludzi którzy zarabiają mniej niż 2tys. to oni taka usługę oferują bogatym , ta reklama na pewno nie zwiększy liczby klientów tylko wiele osób zrezygnuje z usług tego banku i przejdzie do konkurencji gdzie koszty obsługi za konto są bezpłatne. Oto moja odpowiedz! Odpowiedz Link Zgłoś