lukask73 Co za frustraci 13.04.11, 08:58 Czyli jak kiedyś w sklepie zapomnicie odebrać reszty albo zostanie jakaś inna zguba to należy ją natychmiast zlicytować i potraktować jako przychód nadzwyczajny? Nie znacie zwyczaju oddawania zguby właścicielowi? Zguba to nie tylko to, co wypadnie na ulicę przez dziurę w kieszeni. Różne są sytuacje i czasami coś wydaje się absurdalne, ale w rzeczywistości wielu ludzi zrobiłoby w danym momencie ten sam błąd. Przyznaję, że jestem według waszych kategorii grupą docelową produktu Bilobil, ponieważ czasami na stoisku mięsnym zapominam zabrać pojedyncze zawiniątko a raz nawet przy kasie został cały portfel. Na szczęście wokół mnie jest więcej ludzi niż świń i portfel został oddany. Nikt nie robił z tego powodu problemu. Może kierownictwo sklepu wie, że zwiększa to jego wiarygodność, w przeciwieństwie do wspomnianego w artykule banku. Odpowiedz Link Zgłoś
egipcjanka222 bankomat cofnął pieniądze, reklamacja odrzucona 19.09.15, 14:19 no cóż! ostrzegam przed bankiem PKO BP. Bankomat cofnął mi 500 zł. Być może się zagapiłam, choć nie wydaje mi się, że minęło 30 sekund od pojawienia się banknotów. Od razu poszłam do banku. Kazali przyjść dopiero wtedy, jak pieniądze zostaną zdjęte z mojego konta. Przychodzę w dniu następnym, składam reklamację. Na kopii mam, że telefonicznie zostanę powiadomiona o wyniku.Nikt do mnie nie zadzwonił. Zupełnie przypadkiem na internetowym koncie zauważam,że mam odpowiedź - reklamacja nie została uwzględniona. Nie było w ich systemie niczego o błędnej transakcji bankomatu. Nie ma takiej opcji, by ktoś inny wziął te pieniądze, gdy odeszłam od bankomatu z wydrukiem transakcji w ręku. Jestem nie tylko zdołowana, ale i totalnie zszokowana. Pójdę do banku i poporoszę o zapis z monitoringu. Ale nie wierzę w efekt pozytywny. Skoro taka jest reakcja banku, to ktoś, kto ukradł moją kasę pewnie dobrze wie, że nie sprawdzą tego koledzy z banku. Przeglądając różne fora znalazłam informację, że identyczną sytuację w tym banku juz ktoś miał. Ale w grę wchodziło tylko 50 zł Odpowiedz Link Zgłoś