professional_scoffer 30.07.12, 13:51 Mnie to zastanawia skąd taki zapał wśród dziennikarzy i KNF do 'jechania' po Amber G. Jakoś w przypadku ewenementów przy IPO czy akcjach an NC (albo WGI) to KNF 'nie zuważa nieprawidłowości'. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość jak było WGI, naprawę z przekrętami, to nikogo nie IP: *.warszawa.vectranet.pl 30.07.12, 14:16 ..nie interesowało. nie słyszałem też aby właściciele WGI wylądowali w jakimś "centrum resocjalizacyjnym", pewnie używają życia w najlepsze. może dla przedstawienia pełnego obrazu przydałyby się opinie klientów. w internecie ich nie uświadczysz za to dziennikarskiego bełkotu i darcia mordy aż nadto. Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: jak było WGI, naprawę z przekrętami, to nikog 30.07.12, 14:37 Jak na razie to najgłośniej drą mordy posłowie PiS-u. W porównaniu ze złożeniem interpelacji poselskiej największe darcie mordy przez dziennikarzy to mały pikuś. Ale rozumiem, że posłowie PiSu czują się w obowiązku wesprzeć półgłówków, którzy najpierw lokują pieniądze w firmach tego typu, a później kwiczą ze strachu, jak zaczynają się przekręty. W końcu muszą bronić swojego elektoratu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chochol Re: jak było WGI, naprawę z przekrętami, to nikog IP: *.as13285.net 30.07.12, 14:45 Nie chcesz - nie wiesz. Jesli chcesz wiedziec: pl.wikipedia.org/wiki/Warszawska_Grupa_Inwestycyjna. Rozsadnie i ze spokojem, bez wielkiego oburzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: jak było WGI, naprawę z przekrętami, to nikog IP: *.warszawa.mm.pl 09.08.12, 20:02 samcik.blox.pl/2012/08/Raz-im-nie-wyszlo-ale-sie-nie-przejeli-Teraz.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaziuniek-is-one Posłowie na odsiecz klientom Amber Gold. Interp... IP: *.netline.pl 30.07.12, 14:18 Czy p. premier wreszcie zajmie się babcią sprzedającą zgniłe owoce na ulicy Krakowskiej we Wrocławiu? - posłowie PiS - ratujcie! Odpowiedz Link Zgłoś
sibex Posłowie na odsiecz klientom Amber Gold. Interp... 30.07.12, 17:14 Za chwilę się okaże, że Amber Gold to piramida finansowa typu Madoffa i wkłady inwestorów się utopiły w OLT Express. Za ok. tydzień, dwa się dowiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxx Re: Posłowie na odsiecz klientom Amber Gold... IP: 173.233.214.* 30.07.12, 17:47 Praktycznie wszystko wskazuje na to, ze "Amber Gold" to faktycznie JEST tylko "piramida finansowa". Nie sadze bowiem, aby wlasciciel(e) posiedli jakas magiczna recepte na "rozmnozenie" pieniedzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onen Posłowie na odsiecz klientom Amber Gold. Interp... IP: *.lublin.mm.pl 30.07.12, 20:07 Dobrze, że ktoś w tym kraju chce uchronić przed utratą oszczędności. Złoto traci na wartosci, ale od lipca ub r. do lipca b. r. można było zarobić 15%. Jeżeli rzeczywiście A-Gold inwestował w złoto to miał zysk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukany Re: Posłowie na odsiecz klientom Amber Gold. Inte IP: *.play-internet.pl 07.08.12, 20:09 Co to właśnie ma znaczyć, Amber Gold za wcześniejsze zerwanie umowy zabiera w sumie ok 37,5% i to jest taki ból a ja przy wzięciu kredytu zostałem zmuszony do ubezpieczenia go 1 wplata 9000zł i co miesiąc ok 250 zł teraz gdy wpłaciłem prawie 17000 zł ,kredyt spłaciłem i napisałem wypowiedzenie umowy ubezpieczenia przyszło pismo że 1 wpłaty tych 9000 zł nie mogę odzyskać a z dalszych wpłat ok 8000zł zostanie wypłacona mi kwota bez odsetek z której oni zabiorą 80% czyli dostane grosze ok 10% wpłaconych pieniędzy i to według wszystkich jest sprawiedliwe. I za takich bandytów nikt się nie weźmie bo to bank i jest na tyle bogaty że ma sztab prawników którzy potrafią wszystko załatwić. Oczywiście do tego wszystkiego nakłonił mnie doradca finansowy z najlepszej na rynku firmy. Odpowiedz Link Zgłoś