Dodaj do ulubionych

Bankowe kantory internetowe

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.13, 22:36
Czy są jakieś banki, które uruchomiły kantory internetowe? Słyszałem tylko o Aliorze, ale może są jakieś inne? Doświadczonych pytam, co wybrać na comiesięczną wymianę kilkuset euro. Istotny oczywiście kurs, ale i łatwość użycia. Najlepiej, gdyby po przyjściu przelewu w euro bank wymieniał po aktualnym kursie internetowym.
Obserwuj wątek
    • damian.pw Re: Bankowe kantory internetowe 02.06.13, 11:07
      To zajrzyj na walutomat czy gdzieś, tam pewnie będzie nawet taniej niż w Aliorze ;) zachęcam też do zapoznania się z Forigami :)
    • Gość: nowy Re: Bankowe kantory internetowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.13, 11:47
      Dziękuję za wszystkie odpowiedzi, niestety ani jedna nie była na temat, ale za to wszystkie zawierały linki nie wiadomo do czego. Proszę zwrócić uwagę na słowo wytłuszczone we wpisie otwierającym wątek.
    • Gość: karola78 Re: Bankowe kantory internetowe IP: 212.127.65.* 10.09.13, 14:10
      Z tego co się orientuje, to tylko Alior Bank ma uruchomione kantory internetowe.
      Ja tez co miesiąc spłacam 'wiadomoco' i zastanawiam się dlaczego chcesz wymieniac tylko przez bank. Ponad trzyletnie doświadczenie w spłacaniu już mnie nauczyło, że w bankach na przewalutowywaniu można mocno przepłacić. Jak zaczynałam spłacać kredyt, tez uważałam, że to najlepsze rozwiązanie, bo wydaje się być najbezpieczniejsze. Jednak z biegiem lat i doświadczenia, przy comiesięcznych ratach zaczęłam korzystać z kantorów internetowych. Musze jednak przyznać, że nie ma jednego najlepszego, którego śmiało można polecić. Mam kilka kont w kilku e-kantorach. Najważniejsze jest teraz dla mnie, żeby kursy były jak najniższe, dlatego za każdym razem przed wymianą, porównuje ich kursy na quantor.pl/.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka