Dodaj do ulubionych

Oszukany przez Open Life!!

IP: *.merinet.pl 13.08.13, 23:23
Zostałe oszukany przez Towarzystow ubezpieczeniowe Open Life. Wiele kosztowało mnie żeby z nimi wygrać. Wszystkim oszukanym podaje e-maila: stk1949@autograf.pl

Nie poddawajcie się. Ja wygrałem , wy też mozecie. Pozdrawiam, Stanisław.
Obserwuj wątek
    • bwportal.pl Re: Oszukany przez Open Life!! 14.08.13, 13:03
      Ale o co chodzi?
    • Gość: stk1949@autgraf.pl Re: Oszukany przez Open Life!! IP: *.dynamic.chello.pl 10.04.14, 22:06
      Witam.Panie Stanislawie.Gratuluje,ze Panu sie udalo wygrac z Open Life.Jestem,w tym ubezpieczeniu dwa lata.Bardzo,prosze o informacje od czego zaczac.Serdecznie pozdrawiam.Danuta
      • Gość: Stanisław Re: Oszukany przez Open Life!! IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.14, 21:53
        Witam Pani Danuto,
        proszę pisać na stk1949@autgraf.pl
        Pozdr
      • 1954k Re: Oszukany przez Open Life!! 07.09.14, 10:30
        Witam serdecznie i mam prośbę o radę jak wywinąć sie z tej machiny oszustwa.Wplatalismy się razem z mężem i co m-c bank zabiera nam po *136,00zł*Pozdrawiam -:) Krystyna
    • natleb7090 Re: Oszukany przez Open Life!! 31.08.15, 14:17
      Gość portalu: J.P. Gdynia napisał(a):

> Zostałe oszukany przez Towarzystow ubezpieczeniowe Open Life. Wiele kosztowało
      > mnie żeby z nimi wygrać. Wszystkim oszukanym podaje e-maila: stk1949@autograf.p
      > l
      >
      > Nie poddawajcie się. Ja wygrałem , wy też mozecie. Pozdrawiam, Stanisław.
    • leop1 Re: Oszukany przez Open Life!! 24.02.16, 03:15
      Getin wcisnal mamie (78 lat) w 2012 produkt Swiatowe Rynki z UBEZPIECZENIEM za 32000. OWU,ktore otrzymala tuz przed podpisaniem nie mogla przeczytac (5pt szara czcionka) , wiec ufajac pracownikowi banku w bajke o fortunie podpisala kwity. Nie dawno zmarla, a ci zlodzieje wyplacili 20000, reszte sobie przygarneli jako koszty. Tak wiec ubezpieczony po smierci nie dostal nawet wkladu wlasnego. GetOut bank, Banda cwaniakow, skoncza jak Amber G. Czy ktos z nimi wygral ? Dla zasady, nie odpuszcze.
      • asiaiwa Re: Oszukany przez Open Life!! 08.01.21, 20:13
        Mam to samo.Nie bardzo wiem jak to ugryżć.Proszę o kontakt na emaila iwank@vp.pl
    • jkrukar Re: Oszukany przez Open Life!! 16.08.17, 21:06
      Czy od lipca 2017r. dalej naciągają w tym ubezpieczeniu open life, bo moją żonę wciągnęli i umowa jest do roku 2044, może ktoś mnie uświadomi co to jest.
      • Gość: Bogdan Re: Oszukany przez Open Life!! IP: *.play-internet.pl 30.08.17, 05:08
        Ja mam umowę do 2043 niby podpisanie umowy na ametyst obniżają kredyt i dodatkowo zbieram sobie 150 zł i za 15 lat mogę to całe wyjąć.A wczoraj dowiaduje się tj.po4 latach że wpłaciłem 9000 a do wyplaty jest teraz ok.4500.Prosze o pomoc kogoś kto potrafił jakoś wyplatac się z tego.Adres to kstomasz@onet.eu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka