Dodaj do ulubionych

Zadłużony-pomocy

IP: 212.160.138.* 30.08.04, 16:47
Potrzebuję kredytu na spłatę zadłużenia u komornika z tytułu zadłużeń
kredytowych.W przeszłości wziąłem kredyty, chciałem dorobić się własnej
działalnośći, ale niestety mój partner w interesach zniknął, a wraz z nim
kapitał.Wszystkie kredyty były na mnie. Nie dająć rady spłacać wszystkich rat
zdecydowałem się na komornika , który pobiera 1/2 części mojego
uposażenia.Jestem jeszcze winien bankowi i chciałbyć się z nim dogadać , ale
nie mam już środków do spłaty.Przekazanie sprawy dalej wiąże za sobą dalsze
kwoty zadłużenia. Pracuję na stałe mój dochód netto( bez zajęcia) wynosi 3500
zł.Czy jest bank który pomógł by mi spłacić te zadłużenia? Nie posiadam nic
czym mógłbym zastawić kredyt, a i z poręczeniem ciężko.Potrzebuję ok 50 000
zł.Miesięcznie mogę spłacać ok. 1 200 zł.Jeśli możecie mi polecić coś to
proszę.
Obserwuj wątek
    • Gość: mirelle Re: Zadłużony-pomocy IP: *.autoguard.pl / *.autoguard.pl 31.08.04, 10:42
      Podaj adres priv to coś Ci spróbuję doradzić.

Pozdrawiam
      • Gość: Jacek Re: Zadłużony-pomocy IP: 212.160.138.* 31.08.04, 11:41
        jjj2@gazeta.pl
        dzięki
      • stropss do MIRELLE 02.09.04, 00:00
        Czy ja tez mogę liczyć na twoją poradę ???
        stropss@gazeta.pl
      • stropss Re: Zadłużony-pomocy 03.09.04, 05:20
        Mirelle ponawiam prośbę:
        Czy ja tez mogę liczyć na twoją poradę ???
        stropss@gazeta.pl
      • Gość: ELZA Re: Zadłużony-pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 08:01
        jESTEM W BARDZO PODOBNEJ SYTUACJI JEŻELI MOŻNA TO PROSZĘ O POMOC - elzsaw@wp.pl
      • Gość: ELZA Re: Zadłużony-pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 07:51
        MIRELLE PONAWIAM PROŚBĘ - elzsaw@wp.pl
      • Gość: agarek Re: Zadłużony-pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 13:36
        mirelle ja też mam nóż na gardle - jestem w podobnej sytuacji. Bardzo proszę o
        pomoc bo żyć mi się już nie chce.Mój adres email beataglab@poczta.onet.pl.
        • Gość: megi Re: Zadłużony-pomocy DO MIRELLE IP: 212.160.172.* 29.09.04, 15:51
          Mirelle czy jest szansa otrzymania przeze mnie kredytu konsolidacyjnego, ale
          bez hipoteki jako zabezpieczenia. Zadłużenie ok. 41 tys. (wliczając do tego
          kredyt odnawialny w PKO BP w wys.10 tys. PLN) . Zarobki moje i męża ok. 5200
          brutto miesięcznie + dwoje dzieci na utrzymaniu?
          megi

mój adres jar.ko@wp.pl
      • Gość: bozenad Re: Zadłużony-pomocy IP: *.polkomtel.com.pl 14.10.04, 12:18
        Ja również prosze o pomoc, Mirelle, mój adres bozenad@gazeta.pl
      • Gość: bozenad Re: Zadłużony-pomocy IP: *.polkomtel.com.pl 14.10.04, 12:29
        Mirelle, bardzo prosze podaj jakis tel kontaktowy do Siebie, moja sprawa jest
        bardzo trudna
      • Gość: jestem45@gazeta.pl Re: Zadłużony-pomocy IP: *.eltronik.net.pl 12.11.04, 10:16
        potrzebuje kredyt okolo 50 tys jako zabezpieczenie moje mieszkanie
        kiedys mialam drobne problemy i teraz moj bank mi nie pozyczy po bik..., mam
        trochę zadłużeń nieregularnie spłacanych ,ale wziąść to wszystko do kupy
        tospłaciłabym to i jeszcze by zostało mam po drodze pobrojone niestety.GE
        mieszkaniowy odrzucił moje prośby o pożyczkę a do tego trwało to około 5 m-
        cy ,że jeszcze bardziej mnie to pogrążyło.Ktoś mi mówił ,że MILLENIUM jest
        ugodowe i tolerancyjne jak widzi szanse na spłatę?Jestem zaskoczona zawsze
        było inaczej.Jesli ktos zna jakis bank to prosze o
        informacje.jestem45@gazeta.pl
        pozdrawiam
        ps. chodzi mi o pozyczke hipoteczna , ale w banku nie w jakims podejrzanym
        interesie, pozdrawiam

• Gość: duch6 Re: Zadłużony-pomocy IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 12:47
          Mirelle proszę o pomoc i kontakt.

duch6@gazeta.pl
          • Gość: duch6 Re: Zadłużony-pomocy IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 17:53
            Mirelle ponawiam prośbę, bardzo proszę odezwij się, pilnie potrzebuję
            pomocy.........

duch6@gazeta.pl
    • jjj2 Re: Zadłużony-pomocy 01.09.04, 10:18
      Mirelle miałaś pomóc, czekam, dzięki
      • Gość: mirelle Re: Zadłużony-pomocy IP: *.autoguard.pl / *.autoguard.pl 01.09.04, 11:50
        Chetnie pomoge, ale czekam na Twoj adres e-mail.
        Pozdrawiam
        • Gość: kaśka Re: Zadłużony-pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 12:27
          Mirelle czy mogłabyś mi też pomóc kaja16@tlen.pl
        • jjj2 Re: Zadłużony-pomocy 01.09.04, 14:55
          Gość portalu: mirelle napisał(a):

> Chetnie pomoge, ale czekam na Twoj adres e-mail.
          > Pozdrawiam
          podałem wyżej
          jjj2@gazeta.pl
          Jacek
          • Gość: Mirelle Re: Zadłużony-pomocy IP: *.autoguard.pl / *.autoguard.pl 01.09.04, 15:18
            Kasiu, Jacku - właśnie wysłałam do Was e-maile.

Pzdr
        • Gość: anros Re: Zadłużony-pomocy IP: 83.168.74.* 16.12.04, 18:02
          do mirelli: prosze napisz na moj adres : anros@o2.pl. potrzebuje pomocy
          • Gość: Waldek Re: Zadłużony-pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 13:23
            Mirello, rowniez znajduje sie w oplakanej sytuacji,
            login605@wp.pl

pozdrawiam

waldek
        • Gość: marta Re: Zadłużony-pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 18:26
          Mirelle ja też proszę o pomoc potrzebuję 23 000 zł, mój adres marta147@gazeta.pl
      • czuk1 Re: Zadłużony-pomocy 19.12.04, 11:11
        Mirelle - to jakiś blef.
        Może lepiej uśiądżcie w swoich bankach (KTÓRE SĄ I MUSZĄ BYĆ ZAINTERESOWANE)
        do ugody. Nie ma wyjścia. Napewno uzyskacie - zmianę kolejności zarachowania,
        umorzenie odsetek karnych, wydłużenie okresu kredytowania, przywrócenie
        oprocentoweania normalnego. Warunkie -dobra wola, dodatkowe zabezpieczenie (np.
        poręczenie kogoś), niezła obecnie i trwała zdolność kredytowa.
        NIE MOŻNA SIE PODDAWAĆ.
      • czuk1 Re: Zadłużony-pomocy 19.12.04, 11:16
        Mirelle - to jakiś blef.
        Może lepiej uśiądżcie w swoich bankach (KTÓRE SĄ I MUSZĄ BYĆ ZAINTERESOWANE)
        do ugody. Nie ma wyjścia. Napewno uzyskacie - zmianę kolejności zarachowania,
        umorzenie odsetek karnych, wydłużenie okresu kredytowania, przywrócenie
        oprocentoweania normalnego. Warunkie -dobra wola, dodatkowe zabezpieczenie (np.
        poręczenie kogoś), niezła obecnie i trwała zdolność kredytowa.
        NIE MOŻNA SIE PODDAWAĆ. Trzeba niestety udać się do przelożonych nad komórka
        windykacyjna banku. Poprosic o ugode na piśmie. ... Łaski Wam nikt nie robi.
        Kredyt konsolidacyjny w innym banku napewno też uzyskacie - ale istnienie w
        kartotece klientow niesolidnych przekreśla (znacznie) Wasze szanse. Szanse są w
        banku w którym Wasz znają, maja, czekają na spłatę, muszą zmienić warunki spłaty
        (bo zmienily sie Wasze możliwości spłaty z okresu udzielania kredytu).
        Gorzej jeśli świadomie, ponad miarę zadłużamy sie w różnych bankach. Wtedy
        banmki jak sępy (konkurując między sobą) będą w sposób nieskorodynowany robić
        wszystko (nawet zniszczyć Was finansowo) odebrać swoją część należności.
        Takie jest życie. m
    • openfinance.pl Re: Zadłużony-pomocy 02.09.04, 10:09
      Jest bank, który pomaga osobom z wpisem w BIK-u i podobnymi problemami. Jeśli
      dysponował byś nieruchomością (nie koniecznie swoją), wydaje mi się, że mógłby
      Ci pomóc.

W razie pytań, napisz.
      Pozdrawiam!
    • Gość: ILKA Do Mirelle IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.04, 11:12
      Mirelle ,ja również proszę Ciebie o kontakt i poradę ,mam sytuację podobną
      bardzo do sytuacji Jacka ,tylko kwota potrzebna na spłatę jest mniejsza.
      Pozdrawiam ./ falida@op.pl /
      • hermann4 Re: Do Mirelle 10.09.04, 15:20
        Mirelle, mniemam sobie po cichutku, że może ja też mógłbym cię prosić o
        pomoc...Sytuację mamy podobną, jest nas dwoje + maleństwo i pętla kredytowa
        zaciska się na nas coraz bardziej. Oboje pracujemy, ale po prostu trochę nas
        przerosła suma rat. Czy mogę prosić o kontakt i poradę ?
        Z góry dziękuję
        hermann@op.pl
    • Gość: agent Re: Zadłużony-pomocy IP: 212.180.161.* 08.09.04, 21:25
      SzanownyPanie jśli mógłby Pan załatwić użyczenie hipoteki od innej osoby
      mógłbym pomóc w załatwieniu kredytu hipotecznego proszę o kontakt na adres
      cik-f@gazeta.pl Pozdrawiam agent
    • Gość: ania Re: Zadłużony-pomocy IP: *.bibl.pcz.czest.pl 15.09.04, 14:00
      ja również liczę na poradę, z góry dziękuję.Mój adres herbarze@gazeta.pl. Anna.
    • jjj2 Re: Zadłużony-pomocy 14.10.04, 11:28
      Ta firma którą podałaś, twierdzi że nie użycza hipotek?
    • trusik1 do MIRELLI 03.12.04, 17:41
      Prosze Cie tez o kontakt, moja sytuacja jest podobna do zalozyciela watku
      trusik1@gazeta.pl
    • jolanta1958 Re: Zadłużony-pomocy 05.12.04, 21:15
      Nie licz na kredyt w banku. Jesteś pewnie w wykazie klientów niesolidnych. Na
      każdym zaświadczeniu o zarobkach będziesz miał wykazane zajęcie komornicze.
      Pozostaje pożyczyć u rodziny lub znajomych a do jedzenia pozostaje najwyzej
      suchy chleb. Nie liczyć na cud. Ograniczyć wydatki. Jeżeli będziesz miał
      dodatkowy grosz to nieś do banku nie do komornika bo poniesiesz dodatkowe
      koszty od tego wyrwigrosza. Najpierw bierze na koszty postępownia, a potem
      bankowi.Poproś bank aby pieniądze które przyniesiesz zaliczył ci na poczet
      kredytu a nie odsetek. Może ustapi parę razy. Mimo egzekucji bank musi przyjąc
      pieniadze od ciebie.
    • anros1 Re: Zadłużony-pomocy 16.12.04, 18:08
      do mirelli : PROSZE NAPISZ NA MOJ ADRES :anros@o2.pl potrzebuje twojej pomocy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka