Gość: Voqo IP: 80.48.246.* 03.12.04, 15:58 Przydałoby się... Ale nie wierzę w brak prowizji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . prowizja jest na poziomie 3,5 % od tranzakcji kart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 16:16 zadziwiające że przy tak złodziejskiej marży banków i operatorów kart te plastikowe gó.. tak się przyjęło wystarczy że nie spłaci się w terminie a już 40 zł opłaty karnej opłata za używanie karty 25-wzwyż zł na rok to jest dopiero sztuka nowoczesna !!!! .... openmind.desk.pl ekstrema dla każdego ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Gotówka ze sklepu IP: *.range217-43.btcentralplus.com 03.12.04, 16:45 Smieszne w Anglii jest to normą od kilku lat , a ja nawet nie wiedziałem iż w Polsce nie moge dostac "cashback" . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BZWBK Re: Gotówka ze sklepu IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 04.12.04, 22:03 Od kilku miesięcy dostępna jest usługa CASHBACK - wdrożona przez Bank Zachodni WBK i CardPoint S.A., polegająca na możliwości wypłaty gotówki kartą Visa Electron lub Maestro w kasach terminali POS należących do CardPoint S.A. Warunkiem wypłaty jest dokonanie zakupów kartą na kwotę nie niższą od pobrana gotówka. Na razie usługa jest bezpłatna! Odpowiedz Link Zgłoś