Dodaj do ulubionych

Banków punktowanie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 22:51
www.emoney.pl
SUPER wyszukiwarka kredytów - szczegółowe porównanie ! Naprawde polecam.
Obserwuj wątek
    • Gość: chali Re: Banków punktowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 07:41
      gdyby jeszcze jakiś wykres, bądź zestawienie danych i oprocentowania....
    • Gość: Jacek Re: Banków punktowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 19:18
      Boże! Kiedy Ci kredytobiorcy się obudzą i zrozumieją, że GE Money Bank jest
      najlepszy lub "zajmuje czołową pozycję" ze względu na fakt, że EXPANDER jest
      jego spółką zależną. Dodatkowo niektóre inne Banki zostały umieszczone w
      rankingu ze względu na wysokość prowizji, którą płacą firmie EXPANDER. Reszta
      Banków nie istnieje!!! Zapytajcie w EXPANDERZE o ofertę np. DomBanku /udzielają
      naprawdę trudnych kredytów hipotecznych, oczywiście z odpowiednio podniesioną
      marżą/?! Pan Maciej Kossowski - przedstawiciel EXPANDERA powie Wam, że "z tym
      Bankiem nam nie po drodze" :-) Niezależność - polecam Panu Maciejowi znalezienie
      tego hasła w encyklopedii i koniecznie przeczytanie /ze zrozumieniem :-)/
      • Gość: Piotr Re: Banków punktowanie IP: 83.238.120.* 19.05.05, 00:12
        Zgadzam sie Expander to porazka. Kompletny brak profesjonalizmu. Mialem z nim
        doczynienie w Krakowie.To ja musialem przypominac kobiecie ze istnieje.
        Wlasciwie to ich testowalem.Ja chyba wezme w WBK.A nie bardzo widze zeby tu byl
        w rankingu. A jakos przejrzalem oferty wszytstkich bankow.
        • Gość: shrek Re: Banków punktowanie IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 19.05.05, 22:33
          yo stary czemu decydujesz sie na zlotowki w wbk? oszlales? coz takiego uczynila
          niewiasta ze pogardzasz expanderem i kobiecina w nim pracujaca?
          • Gość: gosc Re: Banków punktowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 11:32
            Witam, ja zgodze sie z osobą twierdzącą ze Expander nic wiecej nie oferuje co
            wizyta w banku bezposrednio. Bylem trzy razy w punkcie expandera, dwa razy
            zostalem potraktowany beznadziejnie, i nie oferowano mi kredytu mieszkaniowego
            tylko usilnie chcieli mi wcisnąć fundusze inwestycyjne.
            Inna sprawa, nie wiem jak to jest z nimi i z bankami ale kiedyś zaproponowano mi
            BOŚ a tym razem dla nich okazal sie najlepszy kredyt w BPH, prawdopodobnie mają
            wiecej z tego kasy. W expanderze zaproponowano mi gorsze warunki jesli chodzi o
            kredyt niż bezposrednio w BPH. Troche sie zdziwilem. No i ostatnia sprawa.
            Zostalem tam wprowadzony w błąd, tzn: czlowiek ktory mnie obslugiwal powiedzial
            ze tylko oni mają możliwość złozyc moje dokumenty do kilku banków i oni mają
            szanse przyśpieszyć procedurę wydawania kredytu. Okazuje sie ze i pierwsze i
            drugie okazało sie "kłamstwem". Hmm na poczatku polecałem znajomym, teraz
            dzwonie i mowie zeby sobie sami zalatwiali. A no i jak idziecie do banku, macie
            osobę ktora prowadzi wasz kredyt od poczatku do konca, w expanderze jak
            przyszedlem okazalo sie ze nikt nie wiedzial o poprzedniej wizycie i od nowa
            wszystko tlumaczylem.
        • Gość: Witek Re: Banków punktowanie IP: *.aster.pl 16.12.05, 20:40
          > Zgadzam sie Expander to porazka. Kompletny brak profesjonalizmu. Mialem z nim
          > doczynienie w Krakowie.To ja musialem przypominac kobiecie ze istnieje.

W Warszawce wygląda to niestety podobnie. Można z nimi pogadac, aby sie troche
          rozeznac w tym co jest dostepne na rynku. Nie ma jednak co liczyc na to, ze
          skorzystanie z pomocy Expandera oszczedzi zachodu, nerwow etc. Niestety ich
          pomoc, delikatnie mowiac, mozna nazwac iluzoryczna.
      • Gość: zuzanna Re: Banków punktowanie IP: *.orange.pl 20.11.05, 18:52
        Akurat niedawno brałam kredyt na własne M i skorzystałam z pomocy Expandera. Nie
        podzielam wypowiedzi Jacka, pełen profesjonalizm, dyskrecja i chęci pomocy
        widoczne w czasie każdego spotkania i rozmowy telefonicznej, bo doradca dzwonił
        do nas często i informował na bieżąco o postępach sprawy... a ta nie była
        najprostsza. Wcześniej trafiliśmy wprawdzie do innej, podobnie działającej
        firmy, ale okazało się to totalną stratą czasu. Podobno właścicielem owej firmy
        jest DomBank, którego to pan tak zachwala. Z grzeczności nie wymienię nazwy.
        • jk Re: Banków punktowanie 20.11.05, 19:23
          Gość portalu: zuzanna napisał(a):

> Wcześniej trafiliśmy wprawdzie do innej, podobnie działającej
          > firmy, ale okazało się to totalną stratą czasu. Podobno właścicielem owej
          > firmy jest DomBank, którego to pan tak zachwala. Z grzeczności nie wymienię
          > nazwy.

wymień, wymień, chętnie poczytamy :)

a DomBank nie jest właścicielem żadnego pośrednika, bo DomBank to tylko marka
          hipoteczna Getin Banku, a do Getinu właśnie (Holdingu co prawda, nie Banku, ale
          to akurat mała różnica) należy Open Finance, PDK oraz Fiolet
          • Gość: arfer Re: Banków punktowanie IP: *.kg.net.pl / 80.51.254.* 26.11.05, 17:09
            Witaj, podejrzewam, że piszesz o RB Expert, którego inwestorem jest Grupa Getin
            ( podobnie jak Open Finance ).

• Gość: justyna Re: Banków punktowanie IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 23.11.05, 13:26
      a czy ktos moze mi cos powiedziec o PTF bank? jakos skutecznie pomijany jest we
      wszystkich rankingach mimo ze dosc atrakcyjnie reklamuja swoj kredyt
      mieszkaniowy ostatnimi czasy? bardzo byla bym wdzieczna za rady i ewentualne
      ostrzezenia co do tego banku zouza2@poczta.onet.pl Dzieki za wszelka pomoc
      • Gość: arfer Re: Banków punktowanie IP: *.kg.net.pl / 80.51.254.* 26.11.05, 17:12
        PTF jest bardzo ciekawą propozycją. Sam nie wiem, czy OF i Expander nie mają go
        w swej ofercie albo z pewnych nieznanych powodów nie chca go sprzedawać ?

Ma go Goldenegg - fakt, procedura jest nieco skomplikowana (dla pośrednika,
        nie - klienta), może to jest powodem w/w.

Całkiem fajna oferta, kredyt na oświadczenie o zarobkach, potrafią przygarnąć
        ciekawe duże tematy, nie boją się trudnych spraw. Szybka obsługa. Bardzo fajna
        ocena zdolności kredytowej - bodaj najlepsza na rynku. Niewielki spread.
        Mogę polecić. Chcesz więcej wiedzieć, arfer@gazeta.pl.
    • Gość: cisza Re: Banków punktowanie IP: *.eckrakow.pl 29.11.05, 08:58
      Wszystko pieknie, ale ... dla przykladu w Millenium procedura weryfikacyjna
      trwa grubo ponad miesiac ... przeciez to chore :) Osobiscie jestem przychylnie
      nastawiony do tego banku, ale mogliby troszke przyspieszyc :)
    • Gość: LESTER Re: Banków punktowanie IP: 82.146.247.* 10.12.05, 12:55
      Porownanie jest do bani ja wlasnie wzialem kredyt w BZ WBK i ni jak sie maja
      wylicznia wyszukiwarki, takich wartosci jak ona pokazuje nigdy w banku nie
      widzialem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka