Dodaj do ulubionych

Pożyczka od ręki BPH

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 21:03
Kurde, mam dosc czekania na decyzje. Chce wziac 5000 kredytu na 3 lata i
potrzebowalam go na piatek. Poszlam z zaswiadczeniem o zarobkach (umowa o
dzielo, 2000 netto) w piatek a tu... poniedzialek a analiza jeszcze nie
skonczona, a ja swiece oczami w agencji gdzie powinnam wplacic kase i przed
wlascicielka mieszkania ktore chce kupic!
Tak wyglada "pozyczka od reki"...
Obserwuj wątek
    • Gość: kaja Re: Pożyczka od ręki BPH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 21:55
      ja tez tak czekałam , oferta nieciekawa i jeszcze co chwilke dzwonili do mnie o byle co ....
    • czuk1 Re: Pożyczka od ręki BPH 03.04.06, 22:28
      W PKO BP już po godzinie miał bys forsa.
      m
      • Gość: Andrzej Re: Pożyczka od ręki BPH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 20:33
        Z tą pożyczką żle trafiłeś - klienci w moim biurze mają pieniądze na drugi
        dzień od złożenia wniosku. wszystko zależy od tego jak sprawnie się działa.
        • Gość: maestitia Re: Pożyczka od ręki BPH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 22:00
          "trafilas" :)

Nadal nie ma pieniedzy, nie ma decyzji. Podobno przeciaga sie analiza bo to
          umowa o dzielo!
          • viggo1977 Re: Pożyczka od ręki BPH 05.04.06, 21:53
            i tak mnie nie pobijesz..ja złozyłem wniosek w polowie lutego a dokladnie
            miesiąc potem dostalem gotowkę- bo pani nie wiedziala jak przejśc system..a
            potem jedna pani drugiej pani ..centrala i w kółko..
            a mam tam konto juz 8 lat...
            :))
            • Gość: maestitia Re: Pożyczka od ręki BPH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 06:43
              No coz... ja nadal czekam
              Chociaz obawiam sie ze jak zadzwonia to bedzie po ptakach.
              A w ogole wczoraj poszlam tez do dominetu i zobaczymy co bedzie wczesniej :)
              • czuk1 Re: Pożyczka od ręki BPH 06.04.06, 08:08
                Maestrio szukasz , coraz droższego banku - trzeba mieć w tym wiele maestrii.
                Faktycznie.
                m
                • Gość: maestitia Re: Pożyczka od ręki BPH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 12:42
                • Gość: maestitia Re: Pożyczka od ręki BPH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 12:43
                  Wiesz, ja potrzebuje tej kasy tylko na miesiac, po miesiacu oddam od razu
                  calosc, wiec w sumie duzej roznicy mi to nie robi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka