IP: 200.118.2.* 10.04.06, 15:56
Co sadzicie o tym banku? Wiem tyle ze nie sprawdzaja biku.
Obserwuj wątek
    • bwportal.pl Re: GE Money 10.04.06, 22:27
      General Electric Money Bank. Jedna z największych (jak nie największa) firma na świecie. Tyle wiem ;)
      • Gość: madziula201 Re: GE Money IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 16:59
        Wedlug mnie sa w porzadku.2 razy juz bralam tam kredyt mimo wpisu w
        BIk-u.Wszystko ok.Jesli sa trudnosci z zaplaceniem jakies raty zgadzaja sie na
        prolongate.Prolongate mozna uzykac na 3 miesiace.Konsoliduja tez kredyty i o ile
        da sie to dodaja rowniez gotowke do tej konsolidacji{jesli oczywiscie chce sie
        dodatkowa gotowke}Jesli splaci sie kredyt wczesniej ,dalsze odsetki anuluja.Nie
        mam z tym bankiem zadnych problemow
        • Gość: ola Re: GE Money IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 17:23
          bank ok ale na pewno sprawdzaja w bik
          • Gość: madziula201 Re: GE Money IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 18:04
            Jestem w Bik-u ,a jakos dostalam tam kredyt bez problemu.
            • muza24 Re: GE Money 24.04.06, 20:30
              wpis w raporcie BIk nie przekreśla szans na kredyt
      • nakredyt.pl Re: GE Money 12.04.06, 22:29
        GE Money Bank zajął pierwsze miejsce w rankingu najlepszych banków oferujących
        kredyty hipoteczne opublikowanym przez miesięcznik Home&Market (marzec 2006)

-----------------------
        www.nakredyt.pl
        • sara125 Re: GE Money 19.04.06, 09:31
          czy Ge daje kredyt na oswiadczenie?
          • Gość: pracownik GE Re: GE Money IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.06, 18:34
            Pracuje w GE w windykacji. Dopóki sie płaci terminowo wszystko jest ok. Jak są
            już dwie raty nie zapłacone (powyże 60 dni opoznienia w spłacie) klient
            przestaje byc traktowany jak klient ... windykacja pracuje sprawnie, szybko i
            bezlitośnie :-) Normą jest zajmowanie wynagrodzeń bez informowania
            kredytobiorcy, albo jednoczesne umawianie się na spłatę zadłużenia i
            wypowiadanie umowy, żeby delikwenta zdopingować do zapłaty przez wysłanie mu
            ostatecznego wezwania.

Prolongata owszem - koszt 50zl za każdy aneks do umowy (dla kredytów wziętych po
            wejsciu ustawy antylichwiarskiej). Horrendalne opłaty na kartach kredytowych (np
            opłaty do 70zl za opoznienie w splacie na karcie Visa). Ale po wejsciu ust
            antylichwiarskiej to chyba norma wszędzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka