Gość: Adam IP: 200.118.2.* 10.04.06, 15:56 Co sadzicie o tym banku? Wiem tyle ze nie sprawdzaja biku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bwportal.pl Re: GE Money 10.04.06, 22:27 General Electric Money Bank. Jedna z największych (jak nie największa) firma na świecie. Tyle wiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziula201 Re: GE Money IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 16:59 Wedlug mnie sa w porzadku.2 razy juz bralam tam kredyt mimo wpisu w BIk-u.Wszystko ok.Jesli sa trudnosci z zaplaceniem jakies raty zgadzaja sie na prolongate.Prolongate mozna uzykac na 3 miesiace.Konsoliduja tez kredyty i o ile da sie to dodaja rowniez gotowke do tej konsolidacji{jesli oczywiscie chce sie dodatkowa gotowke}Jesli splaci sie kredyt wczesniej ,dalsze odsetki anuluja.Nie mam z tym bankiem zadnych problemow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: GE Money IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 17:23 bank ok ale na pewno sprawdzaja w bik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziula201 Re: GE Money IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 18:04 Jestem w Bik-u ,a jakos dostalam tam kredyt bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
muza24 Re: GE Money 24.04.06, 20:30 wpis w raporcie BIk nie przekreśla szans na kredyt Odpowiedz Link Zgłoś
nakredyt.pl Re: GE Money 12.04.06, 22:29 GE Money Bank zajął pierwsze miejsce w rankingu najlepszych banków oferujących kredyty hipoteczne opublikowanym przez miesięcznik Home&Market (marzec 2006) ----------------------- www.nakredyt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik GE Re: GE Money IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.06, 18:34 Pracuje w GE w windykacji. Dopóki sie płaci terminowo wszystko jest ok. Jak są już dwie raty nie zapłacone (powyże 60 dni opoznienia w spłacie) klient przestaje byc traktowany jak klient ... windykacja pracuje sprawnie, szybko i bezlitośnie :-) Normą jest zajmowanie wynagrodzeń bez informowania kredytobiorcy, albo jednoczesne umawianie się na spłatę zadłużenia i wypowiadanie umowy, żeby delikwenta zdopingować do zapłaty przez wysłanie mu ostatecznego wezwania. Prolongata owszem - koszt 50zl za każdy aneks do umowy (dla kredytów wziętych po wejsciu ustawy antylichwiarskiej). Horrendalne opłaty na kartach kredytowych (np opłaty do 70zl za opoznienie w splacie na karcie Visa). Ale po wejsciu ust antylichwiarskiej to chyba norma wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś