Gość: Mar IP: *.zagiel.com.pl / *.vlan15.enoch.lubman.net.pl 26.05.06, 10:57 Mam pytanie, jak uważacie. Gdzie można zaciągnąć kredyt gotówkowy, nie chodzi juz o oprocentowanie i opłaty, ale warunki udzielenia. Oświadczenia, z dowodem osobistym Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bwportal.pl Re: Gdzie kredyt gotówkowy 26.05.06, 19:05 Jak bralismy w mBanku (kredyt ratalny plus) to potrzebowalismy tylko 2 dok. tozsamosci i zaswiadczenie o zatrudnieniu. Kasa byla na koncie na nastepny dzien po wypelnieniu wniosku w internecie (i wizycie w mKiosku). Odpowiedz Link Zgłoś
jarinio Re: Gdzie kredyt gotówkowy 26.05.06, 19:58 Pomogę w Ci w uzyskaniu kredytu - decyzja tego samego lub następnego dnia od złożenia wniosku, wystarczy dowód osobisty i zaświadczenie o zarobkach. Napisz: amstel15@wp.pl, albo zadzwoń 501 826 100. Odpowiedz Link Zgłoś
nakredyt.pl Re: Gdzie kredyt gotówkowy 27.05.06, 12:09 Ja również polecam mBank Wniosek wysłałem w niedzielę, we wtorek podpisałem dokumenty w mkiosku (dwa dokumenty + zaświadczenie o dochodach) a już we czwartek pieniądze były na koncie. Fakt faktem, klientem mBanku jestem już 5 rok. ----------------------- www.nakredyt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Gdzie kredyt gotówkowy 27.05.06, 12:24 Powinno liczyć sie wszystko - też w domowym biznesie - cena kredytu {głównie!!!),szybkość jego udzielenia, jak najmniej formalności, kultura obsługi. Kredyt gotówkowy w PKO BP SA spełnia te oczekiwania. m Odpowiedz Link Zgłoś