ln10 16.08.06, 19:03 Ktory bank (i dlaczego) moglibyscie polecic gdybyscie chcieli trzymac i troche zbierac finanse? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jk Re: jaki bank 16.08.06, 19:53 Rozumiem, że chodzi ci o oszczędzanie. Jeśli tak, to mBank. Głównie za SFI: www.mbank.com.pl/inwestycje/fundusze/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
ln10 Re: jaki bank 18.08.06, 18:40 dzieki za odpowiedz, ale czy mBank jest tylko bankiem wirtualnym czy tez ma swoje "kasy" w miastach? Odpowiedz Link Zgłoś
jk Re: jaki bank 18.08.06, 19:06 Ma mKioski, w których znajdziesz wpłatomaty. Tam można wpłacać bez prowizji bezpośrednio na konto. Dokładna lista na www. Odpowiedz Link Zgłoś
ln10 Re: jaki bank 19.08.06, 12:47 Dzieki za odpowiedz. Poczytalem: emax - wplaty przez "kioski" emax plus - tylko przelewy. Oprocentowanie emax plus jest bardziej interesujace (oprocentowanie!) ale chce uniknac przelwow z mojego banku (nie mieszkam w kraju) z roznych wzgledow. Chce wplacac gotowke. Jakie inne rozwiazania oszczedzania moge wybrac? W jakim banku, w jakiej formie. Interesuje mnie oszczedzanie dlugoterminowe bez czestych wyplat. Odpowiedz Link Zgłoś
ln10 Re: jaki bank 20.08.06, 12:56 ale moge miec dwa konta w mBank: emax i emax plus ? czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
jk Re: jaki bank 20.08.06, 13:16 Możesz mieć po trzy emaxy i trzy emaxy plus, do tego też ekonto (wszystkie darmowe). Wpłacasz we wpłatomacie na ekonto i przelewasz online na emax plus. Ale 3,6 nie zwala z nóg, dam tego linka jeszcze raz, bo naprawdę warto: www.mbank.com.pl/inwestycje/fundusze/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
ln10 Re: jaki bank 21.08.06, 22:38 nic z tego, dostalem wiadomosc, ze poniewaz nie mam stalego zameldowania w Pl to nie moge sie zarejestrowac i byc klientem mBank. Czy wszystkie banki wymagaja stalego zameldowania? Odpowiedz Link Zgłoś