Gość: login IP: 81.210.81.* 24.08.06, 09:57 Mam pytanie.Czy ktoś z Was miał doświadczenie z lokatą z PKO BP, połączoną z funduszem inwestycyjnym lub standardową? Jakie macie doświadczenia?czy sie w miare opłaca czy to tylko przechowywanie pieniędzy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: Lokata w PKO BP IP: 217.116.110.* 24.08.06, 15:33 z pewnościa nie dadza zbyt wysokich zysków, znając banki. Sami zarobią na tym a klientowi dadza ochłap. A jak zerwiesz lokate wcześniej to możesz nic nie dostać z zysków. Najlepiej inwestować w fundusze zewnętrzne. Jak na dłuższy okres czasu to akcje. Jeśli masz jakies pytania polecam się.Sama zajmuje sie doradctwem w inwestowaniu i coś na temat banków wiem. Choc oczywiście nie wszedzie tak ograbiają klienta. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lootek1 Re: Lokata w PKO BP IP: *.whirlpool.com 25.08.06, 09:39 Witam, to jak sie z Toba skontaktowac? Podaj moze maila - chcialbym sie czegos wiecej dowiedziec na temat funduszy inwestycyjnych Pozdrawiam Lootek Odpowiedz Link Zgłoś
lootek1 Re: Lokata w PKO BP 25.08.06, 09:43 Witam jeszcze raz, albo napisz mi na maila 'gazetowego' pozdrawiam Lootek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Lokata w PKO BP IP: 217.116.110.* 25.08.06, 10:12 kowalskaa@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tete Re: Lokata w PKO BP IP: *.tczew.net.pl 02.09.06, 20:39 Drogi Lootku Powiem o funduszach bardzo wiele i to o różnych. pytaj pod e-mailem doradcabankowy@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kol Re: Lokata w PKO BP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 10:24 Zaloz sobie ekonto w mBanku i konto supermarket TFI. Mozesz kupowac i sprzedawac fundusze bez prowizji. Zamiast lokaty w PKOBP kup jednostki funduszu pienieznego. Niezle sobie radzi Unikorona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Lokata w PKO BP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 12:52 Popieram przedmówcę, wybierz produkty mBanku lub Multibanku. mBank ma wysokooprocentowane konto o nazwie emax plus, lepsze niż lokata w PKO --------------- kredyty24.systempartnerski.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
lukjach Re: Lokata w PKO BP 03.09.06, 15:54 Ja dla mamy chce ulokowac 10tys ale nie mam pojecia jak i co. Najlepiej jezeli obsluga bylaby przez net (pkobp). Co wybrac lokate czy fundusz? Pomoze ktos? Odpowiedz Link Zgłoś
ksana5 Re: Lokata w PKO BP 04.09.06, 12:01 Witam Mogę pomóc proszę pisać na e-maila gazetowego .\ Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś