ola63 25.08.06, 10:48 - 0 opłat za prowadzenie rachunku - 0 ołat za przelewy internetowe - 0 opłatza wypłatę gotówki - wysokie oprocentowanie na ROR CZY JEST TAKI BANK ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bwportal.pl Re: Najlepszy bank 25.08.06, 14:57 > CZY JEST TAKI BANK ? Nie. Albo darmowe prowadzenie i opłaty za przelewy, albo platne prowadzenie i darmowe przelewy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.swistak Re: Najlepszy bank IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.06, 15:13 Takie rzeczy to tylko w Erze :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Najlepszy bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 10:07 mbank: eKONTO 0 oplat za prowadzenie 50gr - ołata za przelewy internetowe > 0 opłatza wypłatę gotówki 0,5% oprocentowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weszka Re: Najlepszy bank IP: *.eranet.pl 28.08.06, 13:59 TYLKO NIE PRÓBUJ TAM BRAĆ KREDYTU HIPOTECZNEGO! KOSZMAR. NA KONTO JEST SUPER ALE NIC POZA TYM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarotka1 Re: Najlepszy bank IP: 213.25.25.* 15.11.06, 17:25 Lukas - ekonto pro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kj Re: Najlepszy bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 19:52 tak, i 10zł za prowadzenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wielorak Re: Najlepszy bank 24.11.06, 16:26 e konto pro- ale za tokena trzeba zapłacić- tego nie napisałaś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: użytkownik Re: Najlepszy bank IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 19:10 Pod pewnymi warunkami nic nie płacisz za prowadzenie konta ani za użtkowanie tokena, w tym ostatnim przypadku trzeba zrobić z jego użyciem przynajmniej 1 przelew w miesiącu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kj Re: Najlepszy bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 14:28 mam e konto pro od 5lat i nie ma takiej opcji że za nie się nie płaci, mam regularne przelewy od 5lat(pensja)i wcale nie małe, mam u nich kartę kredytową, którą rzetelnie spłacam, robię ponad 10przelewów mcznie i jakoś nikt mi jeszcze nie zniósł tej opłaty 10zł (9 konto + 1zł token), bezpłatne konto to ma tylko eurobank, mbank i bz wbk ( bz wbk ale do 30lat). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figar Re: Najlepszy bank IP: *.chello.pl 25.11.06, 20:34 swietna reklama banku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: użytkownik Re: Najlepszy bank IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.06, 16:28 Tabele opłat są dostepne na stronach banku, każdy może sprawdzić. Skoro płacisz 9 zł to znaczy że Twoje wpływy na konto są nieregularne (a co to znaczy jest opisane w tych tabelach). Nie chcę tu wyjść na kogoś kto reklamuje ten bank ale jestem użykownikiem tego konta więc wiem co piszę (chyba:)))). Mnie do szczęścia brakuje na przykład żeby któryś z oddziałów w moim mieście był łatwo dostępny samochodem. Jest 5 oddziałów a wszystkie przy ruchliwych ulicach gdzie trudno zaparkować:(. Brakuje mi też wirtualnej karty kredytowej, takiej do płacenia w internecie, podobno jest taka w m-banku. Tak że opłaty opłatami ale liczą się i inne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kj Re: Najlepszy bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 21:37 od 5lat wpłaywa mi co miesiąc pensja, jak mogę mieć nieregularne przelewy?! co za głupoty wypisujesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: użytkownik Re: Najlepszy bank IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 21:15 Cóżeś taki nerwowy? Jeżeli spełniasz poniższy warunek to znaczy, że masz regularne wpływy (przekopiowane z wyciągu z "Tabeli opłat i prowizji" ze strony banku): "regularne wpływy na konto występują, gdy przez ostatnie trzy miesiące średnie miesięczne wpływy wyniosły min. 1.200 zł na Konto Wygodne lub min. 2.000 zł na LUKAS e-Konto, e-Konto PRO. Przez ostatnie trzy miesiące wpłaty na konto powinny być realizowane regularnie w każdym miesiącu. Przelew środków z zakończonej lokaty (w ramach konta) nie stanowi wpływu na konto, o którym mowa powyżej". Jak widzisz to, że jesteś weteranem w tym banku nie ma nic do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kj Re: Najlepszy bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 01:51 co za głupoty piszesz, wyraźnie napiSAŁAM, że mam regularne wpływy od 5lat PENSJI i nikt mi opłaty 9zł za e konto pro nie anulował a ty mi o nieregularnych wpływach i o tym, że wpływ lokaty to nie wpływ - jeśli nie rozumiesz tego co piszę to nie dykutuj ze mną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: użytkownik Re: Najlepszy bank IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.06, 07:58 Gość portalu: kj napisał(a): > > jeśli nie > rozumiesz tego co piszę to nie dykutuj ze mną. Zrozumiałem, że wkurzją Cię te opłaty. Nie rozumiem dlaczego godzisz się na nie? Dla idei? ps. Jeszcze raz odsyłam Cię to taryfy opłat i prowizji dla konta osobistego. przeczytaj odnośniki 1 i 3. Są tam podane warunki jakie trzeba spełnić żeby za prowadzenie konta płacić 0 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kj Re: Najlepszy bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 22:26 Godzę??? skoro chcę je użytkować to nie mam innego wyjścia, mogę zamknąć konto ale nikt specjalnie mi nie zdejmie opłaty....bzdura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kj Re: Najlepszy bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 22:27 wkurzasz mnie ty a nie bank Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: użytkownik Re: Najlepszy bank IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.06, 18:01 :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarotka1 Re: Najlepszy bank IP: 213.25.25.* 28.11.06, 09:49 tokena można nie brać, przy ekonto o zł prowadzenie i o zł przelewy, tokena wogóle nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
netter Re: Najlepszy bank 26.11.06, 17:08 jest vwbankdirect :) -- Kredyty samochodowe: Kredyt samochodowy Santander Consumer Bank Dominet Bank Deutsche Bank Odpowiedz Link Zgłoś
netter Re: Najlepszy bank 28.11.06, 21:49 a konkretnie VWBankDirect konto Plus, z Tokenem za 36 PLN rocznie i wysokim oprocentowaniem, darmowymi wyciagami wysylanymi poczta ;) pozdrawiam -- Kredyt Mieszkaniowy Bank Millennium DomBank GE Money Bank DomBank Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Najlepszy bank IP: *.ipartners.pl 27.11.06, 22:01 Kobieto czy Ty z ksiezyca spadlas? sadzisz ze bank to instytucja charytatywna? nie wiesz o tym ze bank to przedsiebiorstwo ktore msi generwac zyski? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: Najlepszy bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 21:23 kazdy Bank jest najlepszy jak masz 1 000 000 PLN a lepiej 1 000 000 Euro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: użytkownik Re: Najlepszy bank IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 11:48 /\/\/\ Wtedy to chyba najlepiej założyć własny bank:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: Najlepszy bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.06, 02:06 Nie to za mało Musisz miec chyba 100 razy więcej bo nie dostaniesz koncesji chyba, ze założysz nielegalnie albo cos na ksztalt SKOKu Odpowiedz Link Zgłoś