mimika13 25.08.06, 14:06 czy sa inne możliwości przyjmowaniea płatnosci akrtą niż polcard i ecard? Strasznie u nich drogo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariuszko77 Re: Płatność karta 01.09.06, 13:42 Jest wiele firm pośredniczących w przyjmowaniu płatności np. przlewy24, platnosci.pl, allpay.pl. Ja osobiscie korzystam z allpay i z czystym sumieniem moge ich polecić: mają niskie prowizje, całkiem sprawnie działaja, jeszcze nie spotkałem się z problemami przez ponad rok. Allpay moge smiało polecic, co do dwóch pozostałych firm, to nie mam osobistego doświadczenia, ale słyszałem wiele negatywnych opinii Odpowiedz Link Zgłoś
rsa127 Re: Płatność karta 01.09.06, 14:14 > Jest wiele firm pośredniczących w przyjmowaniu płatności np. przlewy24, > platnosci.pl, allpay.pl. Tam będzie jeszcze drożej. Takie firmy są jeszcze droższe. Kupują usługę np. z PolCardu, dodają marżę i sprzedają dalej. Inne firmy bezpośrednio zajmujące się płatnościami kartą to Cardpoint (www.cardpointsa.pl), eService i eCard (tylko w Internecie). Odpowiedz Link Zgłoś