december18 14.09.06, 15:22 CZy ktoś miał doświadczenie w kwestii jak wyżej? Z tym właśnie bankiem? Po wstępnym rozeznaniu oferta mnie zainteresowała...ale wiadomo, że problemy zaczynają się jak dochodzi do konkretów...bardzo proszę o wszelkie uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: renia321 Re: GETIN BANK- kredyt samochodowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 08:43 brałam kredyt w tym banku zwykły gotówkowy, rzeczywiście oferta jest dość atrakcyjna , mieszkam w mieście gdzie mają swoją placówkę oddział w katowicach czy krakowie/różne wersje/ póżniej kiedy chciałam spłacić kredyt dużo wcześniej zaczęły się schody a to że trzeba ich wcześniej powiadomić, samemu wysłać list, te panie u nas w placówce kompletnie nic nie wiedzą nie mają wglądu w rachunek kredytu ,telefonu do głównego oddziału nie udzielą bo nie można rzekomo się do nich dodzwonić ,same co do szczegółów nie są doinformowane, w rezultacie całą tę procedurę musiałam wykonać sama, trochę to potrwało ale jest wykonalne, któtko mówiąc dobrze się u nich bierze-miła obsługa acz troszkę niekompetentna szybka decyzja kredytowa , małe utrudnienia są pózniej, brak pomocy ze strony ich pracowników na placówce,, ogólnie jeśli nie jesteś wymagającym klientem nie interesują cię szczegóły a raty masz zamiar spłacać zgodnie z harmonogramem /nie wcześniej!/ warto spróbować Odpowiedz Link Zgłoś
december18 Re: GETIN BANK- kredyt samochodowy 16.09.06, 17:37 Dziękuję bardzo za informację! Szukam dalej tego kredytu a ich zostawię jako ostatnią deskę ratunku... Odpowiedz Link Zgłoś