grale1 19.04.07, 09:06 Może pomożecie wybrać bank, aby wziąć kredyt w CHF. Biore pod uwagę: Milenium, PKO BP, Polbank, Kredyt Bank. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawel.usielski Re: szukam kredytu w CHF 19.04.07, 11:05 Dzień dobry, Zachęcam też do poznania warunków kredytu jakie chciałby zaproponować DOMBank, specjalizujmy się w kredytach indeksowanych do kursu CHF. Nr tel. 0 801 30 50 90/ 42 680 36 66, PN-PT 9-17. Wstępne warunki (oprocentowanie, rata), pozwala też obliczyć kalkulator kredytowy: www.dombank.pl/dombank/index.jsp?place=Menu06&news_cat_id=31&layout=calc Z poważaniem, Paweł Usielski Odpowiedz Link Zgłoś
bernadeta27 Re: szukam kredytu w CHF 19.04.07, 11:57 Witam. Służę pomocą. b.luberda@mcl.com.pl 697 500 517 Bernadeta Odpowiedz Link Zgłoś
poscigg Re: szukam kredytu w CHF 19.04.07, 16:22 Witam Jeżeli jest Pan z Warszawy bądź okolic zapraszam na poscigg@gazeta.pl Pomogę zdecydować się na jeden z wymienionych (i nie tylko) banków. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw.tomczyk Re: szukam kredytu w CHF 19.04.07, 23:51 ...a może jakieś konkrety? Kwota kredytu, wkład własny, ilośc os. w rodzinie, waluta, okres kredytowania, dochód, obciążenia itp. Napisz tutaj albo na mail gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
johomefinance Re: szukam kredytu w CHF 16.07.07, 21:07 Aby doradzić w wyborze odpowiedniego banku należy brać pod uwagę indywidualne potrzeby i wszystkie koszty (np ubezpieczenie brakującego wkładu, ubezpieczenie pomostowe i inne), dlatego pomocne byłyby informację: - jaka jest kwota kredytu a jaka cena lub wartość inwestycji - cel kredytu (rynek wtórny czy pierwotny) - na kiedy potrzebuje Pan/Pani kredytu Jeżeli jest Pan/Pani zainteresowana/y poradą proszę o kontakt: biuro@johomefinance.com tel 792 054 102 Monika Ozyp Odpowiedz Link Zgłoś
rudalbn ja polecam ... 10.08.07, 10:33 ja polecam zapoznanie się ze stroną kredytybankowe.w.interia.pl - porównasz bezstronnie wszystkie kredyty bez namów osób pracujących w konkretnym banku i chwalących tylko swoje Odpowiedz Link Zgłoś
rafse Re: szukam kredytu w CHF 11.08.07, 18:05 O.K. Millenium, całkie dobre kredyty - również we frankach, długa procedura, upierdliwi analitycy - średnio. PKO BP - jedna zanjlepszych zdolności kredytowych (podobnie jak w Millennium), oferta średnia, proces średnio długi. Polbank - bardzo wysoki spread (różnica między kupnem a sprzedażą franka), tragiczny bank, kredyt robią w 3 miesiące, totalna beznadzieja - potwierdzą to wszyscy doradcy, ogólnie oferta dość ciekawa, ale ogólnie nie polecam. Kredyt Bank - niesłyszałem, żeby mieli dobre kredyty w CHF. Polecam następujące banki: MUltibank - dobre oprocentowanie, u mnie zmniejszenie prowizji z 2% do 0,8%, obniżenie oprocentowanie kredytu o 0,1%, Fortis Bank, przy odpowiedniej kwocie kredytu i obecnej promocji (tej najnowszej od sierpnia) bardzo dobre warunki cenowe, niska marża, niski spread, długa procedura Santander Consumer - cenowo całkiem średni, ale najniższy spread na rynku, bardzo szybka procedura, szczegóły wysyłam na maila Gazety pl. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
altberger Re: szukam kredytu w CHF 17.08.07, 13:29 www.kredytypozyczki.com/kredyty_hipoteczne.html Polecam Multibank od 2,5% w CHF - plany finansowe, tylko proszę się zapoznać z warunkami i opisem, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś