globtroter.org 17.12.08, 13:53 Czy ktos mi wytlumaczy na czym polega fenomen Madery? Przeciez Portugalia to nie tylko Madera :o) Nawet z wysp sa jeszcze Azory :o) Pozdrawiam, (byly mieszkaniec Portugalii) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bah77 Re: fenomen Madery. 17.12.08, 16:17 Witaj Globtroter! A nie zauważyłeś, że Madera wzbudziła szersze zainteresowanie dopiero po tym, jak udanie zagrała za tło w kilku epizodach w polskim serialu? Pozdrawiam bah77 Odpowiedz Link Zgłoś
globtroter.org Re: fenomen Madery. 17.12.08, 16:32 Witaj! No widzisz wlasnie nie zauwazylem bo ostanio nie ogladam polskich seriali niestety :o) Nie powiem Madera piekna wyspa i jeszcze lepsze wina. Zastanowilo mnie tylko to, ze na 3 posty na forum 2 dotycza Madery ;- ) Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martin.pl Re: fenomen Madery. IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.08, 21:50 Madera jest nowym kierunkiem w polskich BP.Oferta z możliwością wylotu bezpośrednio z Polski,dostępna jest bodajże drugi sezon-stąd takie zainteresowanie polskich turystów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yanu Re: fenomen Madery. IP: *.cable.ubr20.newt.blueyonder.co.uk 18.12.08, 17:21 jat tam polecisz to zrozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
globtroter.org Re: fenomen Madery. 18.12.08, 22:13 Ale kto poleci? Ja akurat zman cala Portugalie dosc dobrze :o) I czemu akurat poleci? Nie moze np. poplynac z Portimao do Funchal? ;-) Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: fenomen Madery. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.08, 09:50 Jak każdy fenomen - nie da się wytłumaczyć racjonalnie. Ja na przykład byłem w wielu miejscach na świecie, ale tylko Madera (i może jeszcze Sardynia) jest miejscem, gdzie na pewno jeszcze wrócę. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adri Re: fenomen Madery. IP: 78.31.150.* 19.12.08, 19:10 Ale dlaczego tak bardzo podoba ci się Madera , a czy byłeś na Korsyce , ponoć jest dużo piękniejsza i ciekawsza niż Sardynia Odpowiedz Link Zgłoś