Gość: joanna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.07, 17:06 minął 2 tydzień a ja nadal nie dostałam karty, nie umiem też zalogować się do konta na millenecie....:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: karta z limitem 500zł do konta ror w millenni IP: *.chello.pl 22.04.07, 18:18 a podpowiedz jak zakladalas konto ,co bylo wymagane ;;;;; DOWÓD ,STAŁE WPŁYWY ,zaswiadczenie ze sie pracuje .CZY POPROSTU ZAKLADASZ I DODAJĄ KARTE Z LIMITEM TO KONTA ,DZIEKI ZA ODPOWIEDZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: karta z limitem 500zł do konta ror w millenni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.07, 18:26 Dowód, tylko, bez zaświadczeń i stałych wpływów. Podpisałam 3 umowy, na kartę do konta, na kartę z limitem i na ror, dostałam piny do kart. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: karta z limitem 500zł do konta ror w millenni IP: *.chello.pl 22.04.07, 18:43 moze bank czeka na pierwszy wplyw ,i tym samym wtedy wie czy to jest wynagrodzenie ,jak dostaniesz karte odezwi sie bo mnie to interesuje tez chce zalozyc tam konto dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: karta z limitem 500zł do konta ror w millenni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.07, 18:48 ok odezwę się jak dostanę kartę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odpowiedz Re: karta z limitem 500zł do konta ror w millenni IP: *.jmdi.pl 22.04.07, 19:15 bank oferuje karte z limitem 500pln, przy otwarciu konta, pozniej weryfikowana jest Twoja historia w BIK i RNK, jesli tam jest czysto, karte wysylaja listem na adres korespondencyjny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: karta z limitem 500zł do konta ror w millenni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.07, 19:19 a załóżmy, że nie jest czysto? co wtedy? chyba należy się jakaś informacja chociaż? ta karta jest ponoć dla nowych klientów millenium, założyłam konto żeby wpływała wypłata, próbowałam sie zalogowac i wszystko dobrze wpisywałam i nic, po 3 próbach mam zablokowane hasło.......aha i przy zakłądaniu konta zapłaciłam 15zł za kartę..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: karta z limitem 500zł do konta ror w millenni IP: *.chello.pl 22.04.07, 19:42 RNK a co to znaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: karta z limitem 500zł do konta ror w millenni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.07, 19:43 nie mam pojecia co to RNK..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: karta z limitem 500zł do konta ror w millenni IP: *.chello.pl 22.04.07, 19:46 moze rejestr nieuczciwych kredytobiorców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: karta z limitem 500zł do konta ror w millenni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.07, 19:49 może....może ktoś wie?..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubon'ski Re: karta z limitem 500zł do konta ror w millenni IP: *.broker.com.pl 22.04.07, 22:59 Do millenetu nie możesz się zalogować... A jaki masz komunikat? Zadzwoń na 080124HELP. Karta pookoło 2 tygodniach powinna być, ale niekiedy trwa to dłużej i w umowie karty jest zapis, że Bank ma 30 dni na weryfikację, a później wysyła informację listowną do klienta. Ale wystarczy, że miałaś kiedys jakiś produkt w Millennium i Twój PESEL był już w kartotece, to karty z limitem nie dostaniesz, bo to oferta dla nowych klientów. RNK - rejest nieuczciwych klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: karta z limitem 500zł do konta ror w millenni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 07:11 rozumiem, dzięki za info, nie miałam nigdy żadnego produktu w millennium, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odpowiedz Re: karta z limitem 500zł do konta ror w millenni IP: *.jmdi.pl 29.04.07, 07:53 Rejestr Nierzetelnych Klientów - wpisywane są tam osoby, które mają zaległości z tytułu płatności... nawet czynszu! wpis może nastąpić gdy mamy gdzieś zaległości nawet 200pln. Niestety nie wiem jak długo musi upłynąć od czasu powstania zaległości, by się znaleźć w rejestrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: karta z limitem 500zł do konta ror w millenni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.07, 11:41 chyba dzis powinnam dostać jakąkolwiek odpowiedź z banku, prawda? pojutrze mija miesiac od spisania umowy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajmax ja tez założyłem konto w Millenium IP: *.aster.pl 06.05.07, 11:32 Zakładałem 19 IV, a 23 IV już miałem kartę. Na millnet mogłem wejść prawie od razu, ale tylko pasywnie, żeby sobie zera pooglądać :-) Przed odbraniem karty przelałem 300 zł, po odebraniu sprawdziłem przelew wychodzący-wyszedł i doszedł, wypłaciłem z bankomatu 50 zł, wszystko działało, więc zacząłem konta normalnie używać. I to wszysko w ciągu pierwszego tygodnia po założeniu. Acha, kartę sam odebrałem w oddziale. Może dlatego to tak szybko trwało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC do ajmax IP: *.chello.pl 06.05.07, 11:54 ale dostales z limitem 500 zloty ,czy musiales przedstawic zaswiadczenie z zakladu napisz cos wiecej ,czy pytają o zaklad pracy ,czy mozna samemu przelewac kase z innego banku .KAZDY DOSTAJE KARTE Z 500 ZLOTY LIMITU ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajmax Re: do ajmax IP: *.aster.pl 06.05.07, 13:51 To jest karta debetowa, do wysokości salda. Nie pamiętam, czy proponowali mi kredytową. Ja tak na prawdę to nie potrzebowałem żadnej ich karty do płacenia. Tę użyłem tylko do wzięcia z bankomatu hasła nr 2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: do ajmax IP: *.chello.pl 06.05.07, 16:58 no to sie popisales ,tu byla mowa o karcie kredytowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: karta z limitem 500zł do konta ror w millenni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.07, 13:41 a jak było na umowie? że karta do odebrania w banku? bo ja miałam dostać do domu....i nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja odpowiedź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.07, 18:36 powinnam chyba po miesiącu otrzymać jakakolwiek odpowiedź, prawda?? ani odpowiedzi ani karty..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: odpowiedź IP: *.chello.pl 07.05.07, 19:29 reklama i jeszcze raz reklama a karty jak nie bylo tak nie ma ,naciągają ludzi aby u nich załozyc konto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: odpowiedź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.07, 21:35 dokładnie masz rację.... Odpowiedz Link Zgłoś