Dodaj do ulubionych

karta z limitem 500zł do konta ror w millennium

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.07, 17:06
minął 2 tydzień a ja nadal nie dostałam karty, nie umiem też zalogować się do
konta na millenecie....:(
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: karta z limitem 500zł do konta ror w millenni IP: *.chello.pl 22.04.07, 18:18
      a podpowiedz jak zakladalas konto ,co bylo wymagane ;;;;; DOWÓD ,STAŁE
      WPŁYWY ,zaswiadczenie ze sie pracuje .CZY POPROSTU ZAKLADASZ I DODAJĄ KARTE Z
      LIMITEM TO KONTA ,DZIEKI ZA ODPOWIEDZ
      • Gość: Joanna Re: karta z limitem 500zł do konta ror w millenni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.07, 18:26
        Dowód, tylko, bez zaświadczeń i stałych wpływów. Podpisałam 3 umowy, na kartę
        do konta, na kartę z limitem i na ror, dostałam piny do kart.
        • Gość: xxx Re: karta z limitem 500zł do konta ror w millenni IP: *.chello.pl 22.04.07, 18:43
          moze bank czeka na pierwszy wplyw ,i tym samym wtedy wie czy to jest
          wynagrodzenie ,jak dostaniesz karte odezwi sie bo mnie to interesuje tez chce
          zalozyc tam konto dzieki
          • Gość: Joanna Re: karta z limitem 500zł do konta ror w millenni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.07, 18:48
            ok odezwę się jak dostanę kartę
            • Gość: odpowiedz Re: karta z limitem 500zł do konta ror w millenni IP: *.jmdi.pl 22.04.07, 19:15
              bank oferuje karte z limitem 500pln, przy otwarciu konta, pozniej weryfikowana
              jest Twoja historia w BIK i RNK, jesli tam jest czysto, karte wysylaja listem na
              adres korespondencyjny

• Gość: joanna Re: karta z limitem 500zł do konta ror w millenni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.07, 19:19
                a załóżmy, że nie jest czysto? co wtedy? chyba należy się jakaś informacja
                chociaż? ta karta jest ponoć dla nowych klientów millenium, założyłam konto
                żeby wpływała wypłata, próbowałam sie zalogowac i wszystko dobrze wpisywałam i
                nic, po 3 próbach mam zablokowane hasło.......aha i przy zakłądaniu konta
                zapłaciłam 15zł za kartę.....
              • Gość: xxx Re: karta z limitem 500zł do konta ror w millenni IP: *.chello.pl 22.04.07, 19:42
                RNK a co to znaczy
                • Gość: joanna Re: karta z limitem 500zł do konta ror w millenni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.07, 19:43
                  nie mam pojecia co to RNK.....
                  • Gość: xxx Re: karta z limitem 500zł do konta ror w millenni IP: *.chello.pl 22.04.07, 19:46
                    moze rejestr nieuczciwych kredytobiorców
                    • Gość: joanna Re: karta z limitem 500zł do konta ror w millenni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.07, 19:49
                      może....może ktoś wie?..:)
                      • Gość: lubon'ski Re: karta z limitem 500zł do konta ror w millenni IP: *.broker.com.pl 22.04.07, 22:59
                        Do millenetu nie możesz się zalogować... A jaki masz komunikat? Zadzwoń na
                        080124HELP. Karta pookoło 2 tygodniach powinna być, ale niekiedy trwa to dłużej
                        i w umowie karty jest zapis, że Bank ma 30 dni na weryfikację, a później wysyła
                        informację listowną do klienta. Ale wystarczy, że miałaś kiedys jakiś produkt w
                        Millennium i Twój PESEL był już w kartotece, to karty z limitem nie dostaniesz,
                        bo to oferta dla nowych klientów. RNK - rejest nieuczciwych klientów.
                        • Gość: joanna Re: karta z limitem 500zł do konta ror w millenni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 07:11
                          rozumiem, dzięki za info, nie miałam nigdy żadnego produktu w millennium,
                • Gość: odpowiedz Re: karta z limitem 500zł do konta ror w millenni IP: *.jmdi.pl 29.04.07, 07:53
                  Rejestr Nierzetelnych Klientów - wpisywane są tam osoby, które mają zaległości z
                  tytułu płatności... nawet czynszu! wpis może nastąpić gdy mamy gdzieś zaległości
                  nawet 200pln. Niestety nie wiem jak długo musi upłynąć od czasu powstania
                  zaległości, by się znaleźć w rejestrze...
                  • Gość: joanna Re: karta z limitem 500zł do konta ror w millenni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.07, 11:41
                    chyba dzis powinnam dostać jakąkolwiek odpowiedź z banku, prawda? pojutrze mija
                    miesiac od spisania umowy.....
    • Gość: ajmax ja tez założyłem konto w Millenium IP: *.aster.pl 06.05.07, 11:32
      Zakładałem 19 IV, a 23 IV już miałem kartę. Na millnet mogłem wejść prawie od
      razu, ale tylko pasywnie, żeby sobie zera pooglądać :-)
      Przed odbraniem karty przelałem 300 zł, po odebraniu sprawdziłem przelew
      wychodzący-wyszedł i doszedł, wypłaciłem z bankomatu 50 zł, wszystko działało,
      więc zacząłem konta normalnie używać. I to wszysko w ciągu pierwszego tygodnia
      po założeniu.
      Acha, kartę sam odebrałem w oddziale. Może dlatego to tak szybko trwało.
      • Gość: GOSC do ajmax IP: *.chello.pl 06.05.07, 11:54
        ale dostales z limitem 500 zloty ,czy musiales przedstawic zaswiadczenie z
        zakladu napisz cos wiecej ,czy pytają o zaklad pracy ,czy mozna samemu
        przelewac kase z innego banku .KAZDY DOSTAJE KARTE Z 500 ZLOTY LIMITU ??????
        • Gość: ajmax Re: do ajmax IP: *.aster.pl 06.05.07, 13:51
          To jest karta debetowa, do wysokości salda. Nie pamiętam, czy proponowali mi
          kredytową. Ja tak na prawdę to nie potrzebowałem żadnej ich karty do płacenia.
          Tę użyłem tylko do wzięcia z bankomatu hasła nr 2.
          • Gość: gosc Re: do ajmax IP: *.chello.pl 06.05.07, 16:58
            no to sie popisales ,tu byla mowa o karcie kredytowej
    • Gość: ?? Re: karta z limitem 500zł do konta ror w millenni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.07, 13:41
      a jak było na umowie? że karta do odebrania w banku? bo ja miałam dostać do
      domu....i nic
    • Gość: ja odpowiedź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.07, 18:36
      powinnam chyba po miesiącu otrzymać jakakolwiek odpowiedź, prawda?? ani
      odpowiedzi ani karty.....
      • Gość: gosc Re: odpowiedź IP: *.chello.pl 07.05.07, 19:29
        reklama i jeszcze raz reklama a karty jak nie bylo tak nie ma ,naciągają ludzi
        aby u nich załozyc konto
        • Gość: ja Re: odpowiedź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.07, 21:35
          dokładnie masz rację....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka