Dodaj do ulubionych

MBank -katastrofa i zenada

IP: *.piastlan.net 27.05.07, 22:09
czesc
ciekawa jestem jakie macie doswiadczenie z mBankiem. Ja sie skusilam -
darmowe konto, tanie przelewy i niby ok ale nie daj boze kiedy trzeba u nich
cos zalatwic. Staralam sie otrzymac od nich dwa pisemka: o zamknieciu lini
kredytowej i karty kredytowej. Czekalam prawie 2 miesiace!!! pomimo ze maja
15 dni roboczych i pobieraja po 15zł za kazde pisemko. Stoczylam istna walke
aby otrzymac dwa swistki papieru. Żenada- wszyscy mnie odsylali na mlinie a
tam moglam tylko skladac kolejne reklamacje i zażalenia. Szczerze wszystkim
odradzam wspolprace z tym bankiem.
Obserwuj wątek
    • jasmina_tdi Re: MBank -katastrofa i zenada 28.05.07, 16:17
      Podpisuję się pod tym w 100%!!! Dopóki nie trzeba od nich zadnego swistka -
      jest OK - bank, a jakby go nie bylo. Ja bylam bardzo zdeterminowana, jesli
      chodzi o moje pisemko i udalo sie w ponad dwa tygodnie - chyba tylko dzieki
      dziesiatkom telefonow, śledztwu kto z kim i dlaczego i uprzejmosci jednej z pań
      z mkiosku przy Senatorskiej (pani, ktora obsluguje infolinię, nie ma zadnego
      kontaktu z jakimkolwiek dzialem - nawet nie jest wstanie powiedziec, ze taki
      dzial wogole istnieje, nie wspominajac o tym, czy jakiekolwiek papiery tam
      dotarly, a obsluga z kolei "naziemna" (z kioskow) nie ma kontaktu z nikim i z
      niczym (chyba tylko z kosmosem). Pismo przyszlo dokladnie w chwili, kiedy bylam
      zdecydowana na osobistą wycieczkę do Łodzi do centrali i siedzialam jedną noga
      w aucie. Jeden wielki koszmar.

Gość portalu: Kaja napisał(a):

> czesc
      > ciekawa jestem jakie macie doswiadczenie z mBankiem. Ja sie skusilam -
      > darmowe konto, tanie przelewy i niby ok ale nie daj boze kiedy trzeba u nich
      > cos zalatwic. Staralam sie otrzymac od nich dwa pisemka: o zamknieciu lini
      > kredytowej i karty kredytowej. Czekalam prawie 2 miesiace!!! pomimo ze maja
      > 15 dni roboczych i pobieraja po 15zł za kazde pisemko. Stoczylam istna walke
      > aby otrzymac dwa swistki papieru. Żenada- wszyscy mnie odsylali na mlinie a
      > tam moglam tylko skladac kolejne reklamacje i zażalenia. Szczerze wszystkim
      > odradzam wspolprace z tym bankiem.
      • Gość: pisemko Re: MBank -katastrofa i zenada IP: 213.17.169.* 28.05.07, 16:20

ja zrezygnowalem z karty kredytowej, w czwartek zamowilem pisemko o
        rezygnacji....

podalem numer faksu zeby mi wyslali

CIEKAWE ILE BEDE CZEKAL
        • Gość: Kaja Re: MBank -katastrofa i zenada IP: *.piastlan.net 28.05.07, 19:06
          Jesli Ci zalezy na czasie to radze dzwonic na mlinie i skladac reklamacje. Ja
          tez prosilam o fax ale ... sie nie doczekalam, powodzenia
      • Gość: Aga Re: MBank -katastrofa i zenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 16:59
        Oczywiście odradzam zapisałam się na kartę kredytową ,otrzymałam debetową i po
        co mi ona powiedziałam im że po 10 latach nie będę przenosić do nich konta
        tylko dlatego żeby otrzymać kartę kredytową . Od 5 m-cy nie mogę zrezygnować z
        tej karty debetowej i momo odesłania jej oraz dokumentów potrącają mi za
        ubezpieczenie .
    • Gość: Killer Re: MBank -katastrofa i zenada IP: 193.227.131.* 29.05.07, 13:15
      I to jest święta prawda!
      Wszystko jest OK. do czasu kiedy trzeba tam z kimś porozmawiać i coś załatwić,
      czego nie da rady zrobić online.
      Moim zdaniem ktoś za taką żenującą obsługę powinien zdrowo beknąć!
    • mich.999 Re: MBank -katastrofa i zenada ? 30.05.07, 11:20
      Z usług różnych banków korzystam ponad 30 lat,jednak jak dotąd najbardziej jestem zadowolony ze współpracy z mBankiem.
      • michust Re: MBank -katastrofa i zenada ? 02.06.07, 17:08
        taa a mnie kazali odgrzebac stary numer i serie dowodu osobistego zajelo mi to kilka tygodni :(
    • Gość: ags Re: MBank -katastrofa i zenada IP: *.aster.pl 03.07.07, 14:15
      tez sie dolaczam, bank moze i ok, ale dla tych co nic nie chca zalatwiac i jak
      wszystko idzie sprawnie inaczej procedury, procedury.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka