Dodaj do ulubionych

a provident sprawdza w bik?

IP: *.toya.net.pl 28.05.07, 15:02
Obserwuj wątek
    • zauber07 Re: a provident sprawdza w bik? 28.05.07, 15:15
      Nie sprawdza::)))ale przecież wczesniej pisałaś,że w providencie jesteś
      czysta.To o co Ci chodzi??
      • Gość: daga Re: a provident sprawdza w bik? IP: *.toya.net.pl 28.05.07, 15:28
        bo sie obawiam ze nie dostane tej pozyczki w rapidzie jesli spr w bik
        • zauber07 Re: a provident sprawdza w bik? 28.05.07, 15:50
          Gość portalu: daga napisał(a):

> bo sie obawiam ze nie dostane tej pozyczki w rapidzie jesli spr w bik.

Jeżeli w providencie jesteś czysta,to w rapidzie dostaniesz,oni sprawdzają
          tylko swoje rejestry i BIG.BIK sprawdzają tylko banki,ponieważ są klientami a
          zarazem właścicielami BIK-u.No i jeszcze SKOKI.Reszta parabankowców musi za to
          bulić kasę.
          • Gość: daga Re: a provident sprawdza w bik? IP: *.toya.net.pl 28.05.07, 15:54
            wiec jesli w providencie mam splacane regularnie i jest to kwota 600zl jeszcze
            do splacenia to moge dostac
            • zauber07 Re: a provident sprawdza w bik? 28.05.07, 16:00

> wiec jesli w providencie mam splacane regularnie i jest to kwota 600zl jeszcze
              > do splacenia to moge dostac

Jeszcze raz powtarzam,złóż wniosek przez internet,jeśli w providencie płacisz
              regularnie,to będzie dla Ciebie plus.Głównie to chodzi o Twoją zdolność
              kredytową(czy dasz radę),bo raty są dość wysokie.
    • zauber07 Re: do Dagi 28.05.07, 15:56
      Spróbuj złożyć wniosek w rapidzie ,przez internet(teraz już można).Odpowoedż
      dostaniesz w ciągu 15 minut i będziesz wiedzieć,czy dostaniesz lub nie::)))))))
      • Gość: daga Re: do Dagi IP: *.toya.net.pl 28.05.07, 15:59
        juz to zrobilam i bylo ok wyslalam im dokumenty i czekam
        • zauber07 Re: do Dagi 28.05.07, 16:01

> juz to zrobilam i bylo ok wyslalam im dokumenty i czekam .

No widzisz jakie proste.Pozdro
          • Gość: daga Re: do Dagi IP: *.toya.net.pl 28.05.07, 16:03
            tak ale to jeszcze o niczym nie swiadczy tz ten wniosek wyslany przez internet
            • zauber07 Re: do Dagi 28.05.07, 16:08

> tak ale to jeszcze o niczym nie swiadczy tz ten wniosek wyslany przez internet

Napewno dostaniesz.Przecież ich klienci to osoby odrzucone przez banki ze
              względu na BIK /międzyinnymi/
              • Gość: daga Re: do Dagi IP: *.toya.net.pl 28.05.07, 16:19
                to czemu mowiom ludzi ze sprawdzaja i jak sie wypelnia wniosek to trzeba
                zaznaczyc zgode na spr w bik
                • zauber07 Re: do Dagi 28.05.07, 16:52

> to czemu mowiom ludzi ze sprawdzaja i jak sie wypelnia wniosek to trzeba
                  > zaznaczyc zgode na spr w bik.
                  Typowe umowy o pożyczkę zawieraja taki punkt,ale oni nie mają dostępu do
                  BIK,tak samo jak profireal.Po prostu mają jakieś tam swoje kryteria,według
                  których udzielają pozyczek.Znam conajmniej kilka osób które nie dość ,że z
                  przesranym BIK,to jeszcze z komorą na karku i dostali.Mówiłem juz,jakby tak
                  wszystko wertowali to nie mieliby klientów.No a przecież z tego żyją i to nieżle
                  • Gość: daga Re: do Dagi IP: *.toya.net.pl 28.05.07, 20:19
                    dziekuje za pocieszenie byla na wystepach u corki wiec nie pisalam ale i tak
                    mysle ze nie dostane jakos jestem malo pozytywnie nastawion ze ja otrzymam ale i
                    tak ci ciekuje a jesli chodzi o pfk to wlasnie czekam na telefon od redaktorki
                    lodzkiej toyi i zobaczymu bo oni jak sie dowiedzialam to zeruja na emerytach
                    pozdrawiam
                    • zauber07 Re: do Dagi 28.05.07, 20:29
                      Zastanów sie jeszcze,czy warto pożyczać u tych lichwiarzy.Może znajdziesz
                      jeszcze inne wyjście z sytuacji ,moze rodzina pomoże?
                      • Gość: daga Re: do Dagi IP: *.toya.net.pl 28.05.07, 21:13
                        no nie bardzo mam skad a banki mi odmawiaja
                        • zauber07 Re: do Dagi 02.06.07, 07:38
                          No i co,przyznali pozyczkę??
                          • Gość: ola Re: do Dagi IP: *.compnet.com.pl 02.06.07, 09:06
                            hm w rapodzie tez nie jest latwo dostac kredyt ja miałam splacanego prowidenta
                            co do dnia zarobki na działalnosci ok 3400 zł i mi odmowiono i nie wiem czemu
                            ponoc za małe zarobki hehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka