Gość: loki IP: 212.160.138.* 02.07.07, 13:21 witam nie jestem jeszcze studentka a chcialabym zalozyc konto , chodzi mi zeby nie bylo zadnych oplat za sam fakt jego posiadania , ktore polecacie?? zalezy mi na czasie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bwportal.pl Re: Konto dla maturzysty 02.07.07, 13:40 Polecam mBank ale ponieważ zależy Ci na czasie, to do tej samej grupy (BRE Bank) należy Multibank. Przejdż się do oddziału i załóż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;p Re: Konto dla maturzysty IP: *.chello.pl 02.07.07, 23:57 czyli w multibanku nie ma oplat , jest na identycznej zasadzie jak w mbanku? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: Konto dla maturzysty 03.07.07, 08:19 Gość portalu: loki napisał(a): > witam nie jestem jeszcze studentka a chcialabym zalozyc konto , chodzi mi > zeby nie bylo zadnych oplat za sam fakt jego posiadania , ktore polecacie?? > zalezy mi na czasie Nie piszesz nic o potrzebach - czy chodzi o duza ilosc bankowmatow,czy bankomaty nie sa istotne. czy tylko przelewy z konta i na konto, a najwyzej wyplata calosci u kasie banku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: Konto dla maturzysty IP: 212.160.138.* 03.07.07, 16:07 pracuje, i zeby dostac wyplate potrzebuje konto , chodzi mi zebym nie musiala placic za sam fakt posiadania go , oraz chcialabym moc wyplacac kase z bankomatow, bez min wartosci w ciagu miesiaca itp. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: Konto dla maturzysty 03.07.07, 16:52 Gość portalu: ccc napisał(a): > pracuje, i zeby dostac wyplate potrzebuje konto , chodzi mi zebym nie musiala > placic za sam fakt posiadania go , oraz chcialabym moc wyplacac kase z > bankomatow, bez min wartosci w ciagu miesiaca itp. Najprosciej inteligo Koszt 12 zl rocznie (oplaty za katrte ) Bankomaty PKO BP - bezplatne Jesli miesieczne saldo powyzej 100 zl - bez oplat za konto. czyli koszt 1 zl miesiacznie za karte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratant Re: Konto dla maturzysty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.07, 08:31 A czemu nie eKonto w mBanku, albo w ING konto student? One są chyba zupełnie darmowe Odpowiedz Link Zgłoś